Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (115)
Raspunsuri - Pagina 8
Giova spune:
Denisa cand a venit soacra in febr. la noi, eu eram mai tot timpul pe net. Ea se uita la telenovele cu marco in brate. Nu mi-a facut nimic, doar mi-a calcat cateva haine. In rest eu faceam mancare si alte chestii pt. bebe.
A mers acasa si le-a zis la toti ca eu nu fac nimic doar stau la calculator. asta am aflat-o dupa nunta, cand i-am zis toate in fatza.
De aceea am zis ca nu mai chem pe nimeni la noi, eu am chemat-o sa ma ajute, ea la telenovele si atat. pai puteam sa-i scot si eu vorbe.
Iar ma enervez, mai bine fug la bucatarie sa spal sticlele lui marco.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya, Italia
monica70 spune:
M-am intors de la dentist,am dormit inainte vreo ora jumate,de eram buiguita de cap ca iar era cat p-aci sa nu mai merg.Diana a dormit odata cu mine.Acum e in leagan,ca nu mai avea stare,s-a saturat de strigat la pitici I-am pus adidasii si am zis sa o plimb ... ce sa zic,ca tot la doi pasi se trage de in jos sa o las libera in patru labe sa traga ba de pantofi,ba de usile de la dulapuri etc. Cred ca o sa o echipez mai incolo si ies pe hol cu ea sa ne plimbam ca acolo nu mai are de ce trage.Eventual o sa vrea sa urce scari Dar asta dupa ce mananc,vaaai ce foame mi-e si nu prea am voie decat peste juma de ora Dar cred ca o sa incalc interdictia,ca am ciuperci ,mi-a adus mami.
Si am de vazzut niste poze si filme mi se pare: Alexandre,Razvan si Sabina.Daca a mai pus careva anuntati,ca n-am fost pe faza si n-am timp sa caut noutati
Revin ca ma duc intai sa cum ziceam
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
anasol spune:
seara buna fetele,am ajuns si noi la casa noastra
am vazut-o pe nora mea-pianista-super haioasa
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
mirela10 spune:
mai eu nu stiu ce am,dar sunt deprimata rau de tot.nu ma recunosc,nu am chef de nik,nici macar de stat cu dani,bine ca macar e maam aici si-l scoate afara.am o stare de-mi vine sa mor...sper sa-mi treaca repede.am zis sa ma uit la un film poate e mai bine si am ales unul de groaza,exact ce nu-mi trebuia.in fine,nu va mai plictisesc cu prostiile mele.
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)
maraki spune:
Mirela lasa depresia O sa treaca si problema cu sanatatea ,de ce sa pierzi timp in depresii ca oricum o sa vina ziua in care iti vei reveni la normal Nu petrece zilele in felul asta urat, gandeste pozitiv Impune-ti si o sa fie bine!
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2
J G spune:
Moni pofta mare la ciumpercutze! Sa vii inapoi sa discutam...
Mirela nu mai am cuvinte, saracuta de tine! Sper sa se rezolve dintr-o singura operatie, off... imi aduc aminte ce dureri am avut eu dupa nastere de ma taram prin casa, si tu de un an cu durerile astea, doctorii de acolo sunt inconstienti!
Irinatuntza am vazut Sabi cantand cu mainile si picioarele in fundul gol, mortala! Deja se vede talentul!
Anda ma bucur ca intri, abia astept sa-ti pui net acasa sa vorbim mai mult! Sotul isi cauta serviciu?
DEnisa imi pare rau ca te enervezi cu socrii, poate ai dreptate sa nu-i mai inviti de acum incolo daca mai mult te incurca. Cat stau de data asta?
Ingrid ma bucur ca Diana e mai ok, sa speram ca a trecut si isi revine la normal. Cred ca e ok mamaliguta cu branza!
Ioana ai venit de la doctor? cum e razvanel?
Beeeeeee!!!! Ce bine ca te citesc! Am vazut poze cu printesa ta, s-a facut o frumusete!
LILIANA mai intra sa zici cate ceva!
Cosmi mama suntem asa de multe ca e imposibil de tinut condica. Noi oricum ne bucuram sa stim de tine!
Restul fetelor (am uitat cui mai vroiam sa raspund) pupici!
Noi avem ceva muci in nas (deocamdata nu curg, nici febra, nimic.) ce sa-i dau sa treaca, sau astept pur si simplu?
De mancat mananca ok de cand am modificat programul de masa si am mai eliminat o masa de lapte (am ajuns la 3 biberoane pe zi) si avem acum la 12 fructe (200g)cu cereale+ iaurt si toast de la mine, la 16 carne cu legume (200-250g) apoi la 20 cereale sau soldatei cu br. topita si iaurt (e disperata dupa iaurt in ultima vreme) tot cam 200, deci papa ok acum, inainte nu papa pentru ca nu i se facea foame.
Ce s ava mai zic de programul nostru de kk _ o zi deloc, a doua zi de 3-4ori, apoi iar deloc, apoi... ciudat rau.
Dinti inca nu avem (imi pierd orice speranta...) in plus am disperat cumparand haine! Eu le iau mari, intr-o luna nu mai sunt bune! Ca sa nu mai zic de pantaloni care sunt rupti toti. Azi am fost la cumparaturi si am gasit costum de fash cu 35 ron, foarte bun! Si nici nu e roz, e bej cu maro. Sunt in delir de fericire. Sa vedem cat timp ii e bun!
Cu jucariile am sistat orice cumparaturi pentru ca sper sa gasesc in Franta la reducere in ianuarie (si eventual sa plateasca socrella). Dar totusi m-am uitat in Metro dupa ceva pentru Craciun, ca de mos Nicu cred ca sar. Abia astept sa vad cum reactioneaza la brad? (ieri in metro era mai interesata de plante).
M-am intins ca o placinta! Eu tin regim in continuare si e ok, se vede ca slabesc. Gata, tac! Tac!!
J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)
irinatunza spune:
Janina, cite mese are Carla pe zi ? Ca papa f. bine. As face si eu proba cu sabi sa-i dau la 4 ore, ca vad ca la 3 ore jumate abia baga 100.
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
T_Ioana spune:
Janina, super papa Carla. Si ma bucur ca slabesti......parca cu Monti, ca nu mai stiu?!! Si cu hainutele sa stiica si eu mor ca primesc doar pe albastru. Eu tot ce-i cumpar ii cumpar pe maro,gri,bej sau rosu!
Noi am venit dela dr, nu avem nimic la plamani si nici rosu in gat, pt tuse a zis sa luam sirop de patlagina si sa-l ung pe piept cu ceva mentolat (am uitat cum ii zice si mi-e lene sa merg la bucatarie sa vad )
Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
T_Ioana spune:
A, am uitat sa va zic, m-a speriat Razvan cat a papat in seara asta: 450 gr cereale (o farfurie plina si una goala de vreo 2 cm...farfuria aia e masura mea ca stiu ca are 250 gr). E drept ca nu-i dadusem de mult cereale si mai ales dinastea, dar chiar asa.......!
Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
irinatunza spune:
Cuscra, pupici lui David. Cum se mai simte ? E ok ?
Miine o sa mergem si noi la controlul de 9 luni si vad ce isprava a mai facut luna asta Sabi , ca la cum a papat mi-e si frica sa merg.
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina