Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (115)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

I-am vazut si eu pe Ana si Tiberiu, tareeeeeee draguti sunt, pupici de la noi.
Janina dar s-a pus Carlita pe mancat nu gluma, bravo ei.
Moni m-am distrat citind cum a ajuns Alain etalon de nemancat asa si e adevarat....cred ca e cel mai mofturos din secta...

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Silvi, vad ca Ana mea si Alain sunt fratiori consecventi in ale nemancatului. Macar alti nemancaciosi au faze proaste, dar ai nostri sunt in faza asta mereu. Si eu am avut o mare mare durere cu fructele. Nu baga deloc. Acum, parca parca. Legume cu carne, mananca taaare putin si "cand, cum". Sunt zile in care nu mananca nimic in afara de lapte si zile in care mai baga cat de cat. Stiu ca gresesc, dar eu una ii condimentez mancarea si parca o accepta asa. La borcanele din comert pun sare si lamaie. Ciorba o acresc cu suc de rosii, lamaie sau varza murata. Mai bine un pic prea sarat decat bebe nemancat. Si fructele a inceput sa le manance, cand am momit-o cu kiwi. Stiu ce problema e cu mancarea si eu una asa le invidiez pe mamele de bebei mancaiosi. Si eu am ajuns la analize cu Ana si asteptam rezultatele.
Moni, vazut pitici, simpatici foc. Cu ei s-a distrat Ana sambata la analize (aveau la centrul respectiv). Si cu Dienutza, daca nu vrea ea sa mearga las-o in legea ei. Stie ea singura cand e momentul. Ana a mers de manute dupa copii, acolo unde o duc la kineto.
Ingrid, e de bine doar cu 2 kk. Sper sa fi trecut problema.
Ioana, sanatate Razvanelului si bine ca treceti si pe remedii naturiste si nu mai e agresat bietul copil cu medicamente. Trece ea si iarna asta si la anul va fi mare si rezistent, ca saracutul vad ca tot face anticorpi.
Janina, daca mucii nu-s vizibili si nu deranjeaza, asteapta sa-i treaca. Eu n-am luat masuri niciodata pt genul asta de probleme. Felicitari pt nemofturoasa. Deci in ianuarie shopping in Franta. Cu Carlita?
Irina, cred ca ti-au zis fetele cum e cu mancarea cu mana. Pe noi ne-a vazut si Ana S in actiune. Pus pe farfurie cascaval, ficatel, putina mazare si ce-o mai fi fost si fata a luat farfuria si a rasturnat parte pe jos, parte pe tavita. Apoi rasturnat cana cu ciorba si bagat maini in piure (mainile nici din greseala nu au luat calea gurii in momentele respective). CAm asa s-a mancat azi la pranz. Si sa nu uit, dar masa de seara a fost completata cu bucatele diverse culese de pe te miri unde . Eu am pus-o pe domnisoara sa exerseze cu stafide (nici nu stiu daca aveam voie sa-i dau, dar n-a avut nimic de la ele) si cascaval. Macar astea nu murdaresc prea rau.

Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Fetelor deci papa bine Carlita? Eu nici nu mai stiu cat ar trebui sa bage.
Programul e asa: la 7,8 un bibe de lapte (cam 150), la 12 fructe, la 1 alt bibe, tot 150, la 4 legume, la 8 cereale, la 10 bibe (210).
Bee plecam singuri, o las pe Carla cu mama.Ioana da, Monti tin dar cam aiurea, adica fac greseli dar totusi merge (singurul lucru eliminat total a fost zaharul, adica dulciurile de orice fel). Sper sa mai slabesc pana plec in concediu.
Silvi lasa ca-si revine Alain, o sa vezi - eu i-am disperat pe ai mei cu mancatul, nimic nu bagam, adormeam cu bucati de carne in gura, cat pe ce sa nu ma primeasca in clasa I-a ca aveam 15kg (cam cat avea frate-meu la 1 an!!) si uite ca acuma tin regimuri :)

J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BEE si eu i-am dat cascaval.Eu nu pot sa fac faze din astea cu macarea cand e si Ghitza acasa ca ajunge direct la casa de nebuni cand vede tot imprastiat primprejur (poate pentru ca el tre sa curatze? ) cand a rasturnat Diana farfuria de piure pe masa am crezut ca face apolexie

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Fetelor eu m-am luat dupa carticica aia cu retete ce a tot circulat pe net, ca acolo scrioa la un moment dat si cam cat papa bebe la o masa.Eu sunt necajita ca Razvan incet -incet renunta la a cincea masa, adica laptele de seara. Si nu pot sa-i dau a patra masa lapte (adica masa de la 19.30-20.00) ca nu papa mai mult de 50 ml si restul vra cu lingurita si oricum mai mult de 180 nu baga......asa ca mai bine 450 cereale
Cele care aveti Capraru, scrie undeva ce cantitate trebuie sa pape bb la o masa si cate mese/zi? Dr de familie a zis sa-i duau pace ca e normal sa scada nr de mese, si ce daca papa doar 200 ml lapte dimineata, sa ii dau iaurt, branzica, cereale cu lapte etc. Ca cica nu-i nici o tragedie daca nu vrea lapte mult, ca o sa -si revina mai tarziu....sau poate nu
Razvan are programul zilnic asa:
ora 6.30-7 = 200(rar 240) lapte, de multe ori prin somn si se culca iar pana la 9-9.30-10
10.30-11 = 300 gr fucte
si nani (la fix 3 ore de la trezirea de dimineata musai sa bage somn) cate 2 ore jumate -3 ore
15.30-16 = 350-400 carnita pui/peste/ficat/galbenus+ legume (uneori supa care e pt noi sau mai stiu eu ce), ne jucam, iesim afara daca e frumos
17.30-18.30 se culca iar pt 45 min - o ora
19.30-20 = 2buc Danonino gigantino sau cereale, sau mamaliguta cu branza si smantana sau.....
Se vede ca a papat luna asta ca si dr s-a mirat ce grasut pare de cand nu l-a vazut dezbracat (de la vaccinul din 5 octombrie)
Ei, dar eu tot as vrea sa stiu cat ar trebui sa pape bebe si cate mee trebuie sa aiba la anumite categorii de varsta!

Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

mai Ioano Pai le manaca Razvanel, nu gluma. Pai fii-miu cred ca papa pe jumate din ce papa fii-tu!!!!!!1

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2)
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Buna seara!

Iaca si eu pe-aici.. incerc sa ma bag in seama. Stiu... cam rarutz dar n-am ce face.
Nicolas cum ma vede pe scaunul de la birou cum se catara pe mine si-mi da manutele sa il duc la plimbare prin casa. Sunt DISPERATA! Nu ma scuteste de "drumuri" nicicum.

De vreo cateva zile ma dispera si mai tare pt ca nu mai baga 2 somnuri ziua ci doar unul. Cat doarme ma straduiesc sa fac de mancare si sa mai bag si eu cate o masina cu rufe, sa intind rufe... de curatenie.. ce sa mai zic. Spal pe jos cand doarme el si cand se trezeste face dezastru.

De-acum fac mancare pt Robert si ii dau si lui Nicolas sa pape. Mazare, pilaf cu legume, mancare de cartofi, cirobita cu bors... etc... A... cand mi-e lene ii fac piure de cartof cu un crenwusti Forzzoso . Nu stiu cat de sanatos e... desi cica e pt copii.. dar unul pe sapt. nu cred ca are ce sa-i faca. Defapt trebuie sa-l obisnuiesc si cu E-uri nu?

Mai nou cand nu mai vrea sa manance isi scoate singur mancare din gura si o da pe jos.
Ii place sa manance singur fructele. Eu ii rup bobitele de struguri ( spre ex.), i le pun pe masuta iar el ia cate una si haleste.

A... e mare amator de cules si mancat scame. Din pozitia culcat pe burta pe jos ia scamele, le baga in gura, se uita la mine, face o piruieta si "fuge" taras si cu gura inclestata de frica sa nu i-o scot din gura.

Am gasit locatia unde il voi "DEZMOTZA" asa ca m-am linistit in privinta asta.

M-am intins ca o ..."pata de ulei"( de-a lui BEE).

Salutari tuturor, multa sanatate bebelusilor care inca mai sufera din pricina sezonului rece si spor la mers in picioruse.

Janina - baga apa de mare in nasuc si scoate tu mucisorii pana una alta. Si eu am avut problema asta cu Nicolas acum o sapt si mi-a dat sa-i pun si Vibrocil vreo 3 zile. Spor la regim.Si apropos de regim am slabit si eu in 2 sapt. 4 kg... e prima data dupa nastere cand vad si eu ca nu mai am burta aia oribila... mai e ceva dar important e ca a inceput sa se topeasca.

SUCCES tuturor fetelor care sunt la cura!

PS: Daca vrea cineva de Revelion la Bran... mai avem o camera libera din cele 7 pe care le-am inchiriat.Asa ca... sunteti invitatele mele daca sunteti interesate. Din 6 camere ocupate pana acum 4 sunt cu bebelusi intre 2ani si 6 luni... asa ca va fi super FUN pt bebenaci.

O seara buna tuturor!

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Ioanooo lasa bre copilu' ca mananca bine. Si-al meu tot 4 mese are.

9:00 - iaurt cu cereale sau branzica cu fructe
apoi bea 200ml suc
13-14 - legume cu carne( nu mai mult de 300gr)
17:00 - fructe cu biscuiti sau iaurt
20:30 - cereale cu lingurita sau iaurt
lapte bea din joi in paste cate 150ml cu chiu cu vai.

ANOOO - tu ce te plangi maica? Nu-ti ajung 13Kg?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Ba imi ajung, crede-ma. Fii-miu are doar 3 mese pe zi si una de lapte.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2)
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Pai si-atunci de unde atatea kg? Ca din cate stiu nu s-a nascut cu 6kg.

Mergi la inceput