Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (115)
Raspunsuri - Pagina 11
teolinda spune:
BEE - cand mai vii la kineto poate ne vedem cumva... ca acum sunt la bloc.. adica la Trapezului (parca pe-aici ai zis ca vii).
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
Giova spune:
Am vazut pozele cu porumbeii Tibi si Anusca. Si filmuletul cu manelistul sectei Razvan.
Anasebe cu ce aparat ai facut pozele? super se vad. Cati mega pixelli are camera?
Ioana ma bucur ca nu are Razvan nimic.
Anasol bine ati revenit. Dar unde ati fost plecati?
Janina spor la slabit si imi pare rau de mucoasa mica. Mergeti in Franta si lasati printesa acasa? sau o luati si pe ea in vizita la bunica?
Mirela lasa mama depresia, ca si eu azi n-am avut chef sa ies din casa. asa ca marco a iesit la ora 20 cu tati. Nu stiu ce am avut, dar numai chef de stat in pat aveam.
Eu sunt super fericita din 2 motive:
1. mi-a traversat livingul pe diagonala singur-singurel, si nu o data, ci de mai multe ori. A si picat odata si si-a spart buza, dar a uitat cum l-am luat in brate.
2. mi-a adormit singurel in patut. L-am pus cu jucariile, s-a jucat 2 min. pe urma s-a intins si somn de voie.
va
, pe maine.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya, Italia
Bee spune:
Ioano, pai RAzvan baga nu gluma!. Eu stiam ca un bebe de un an trebuie sa manance 3 mese de solide si 2 de lapte. Cele 2 de lapte nu cred ca sunt musai daca nu ai unde sa le bagi (ideal ar fi dimineata si seara). A mea serveste minim 4 mese de lapte (2 noaptea si cate una dimineata si seara), dar uneori pot fi 5 sau 6 si mancare solida de 3 ori cat vrea ea sa bage in stomacel. Eu zic sa-l lasi pe Razvan sa manance in ritmul lui propriu si sa nu te iei dupa carti sau doctori. Daca ma luam eu dupa ce scrie la carte cu papa, deja eram si mai depresiva decat sunt.
Mireluta, vino-ti in fire ca depresia trece greu si ..........cred ca ai nevoie de ciocolata! Printre altele. Mai ales ca tu nu tii regim.
Janino, spor la slabit. Si eu ma agat de Monti, dar nu la modul serios. Luna, viitoare vreau in schimb sa bag o dieta rapida de 2 saptamani, sa ajung si eu rezonabila.
Teolinda, bucurosti de vesti de la tine! Mai zii de Nicolas! Felicitari pentru topirea surplusului. Tot inainte.
Fetele, eu copiul care sa se minuneze ca Ana mea la tot ce vede, n-am mai vazut. In magazine cand mergem e spectacol. Are ea ce are cu manechinele alea urate, imbracate cu tzoale. Din "mmmmmm" nu le scoate si la ea, asta e suprema admiratie! Nu mai spun ce-a facut cand a vazut decoratii de Craciun,Mosi si reni si brazi. Vai noua! E circ fara bani.
Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
Giova spune:
Lili lume noua, ma bucur ca mai scri si tu.
Si Marco tot asa-mi mananca strugurii, azi am incercat prima data.
Pai vezi Nicolas te ajuta cu curatenia, daca tot nu mai ai timp. face el pe aspiratorul
.
Ia zi ce cura de slabire ti?
trebuie sa ma bag si eu, e misto aia data de Anasol, pe care o tine si Silvia. Tre sa am vointa.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
paula2003 spune:
Paul si-a revenit.
Vineri la Pro-tv, emisiunea Dansez pt. tine, ultima editie, va fi o poveste de dragoste dintre 2 tineri cu down.
Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)
Giova spune:
Marco mananca asa:
- dim.: 270 ml lapte
- la pranz: mazim 200 gr de cereale, sau rar de tot legume cu carnita. (avem perioada naspa cu dintisorii). Inainte baga cate 350 de legume si carnita.
- ora 18-19: 150 gr de iaurt cu fructe
-seara: 270 ml lapte.
Intre mese mai papa biscuiti, si mai gusta de la noi din mancare fructe nu vrea nici in ruptul capului. ba mint, struguri si clementine, dupa astea e mort.
Paula ma bucur ca si-a revenit Paul.
Mersi de info.
acum chiar ca fug la nani
la toate.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
anasebe spune:
Gio E un Kodak cu 4 mp.
Paula Ma bucur ca Paul si-a revenit. In editia trecuta au dansat doi copii cu Down. Absolut impresionant!!!!!
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2)
tiberica fara frica
teolinda spune:
GIO - fericita esti ca Marco merge singurel. Nicolas se tot ridica pe mobila.. se tranteste in fund. Cand se ridica pe canapea.... nu stie ce sa mai faca si mi-e ca si-o ia in freza. 
Cura de slabire mi-a facut-o una din finele mele care e antrenoare de aerobic
. Ti-o dau daca vrei.E OK nu super draconica. Luna asta merg cu asta.. peste o luna a zis ca mi-o schimba ca sigur o sa intru in stagnare si poate atunci asociez si cu niste pastile.
BEE - lasa ca si Nicolas e super fascinat la cumparaturi. E super curios si nu ar rata pt nimic in lume sa se uite el in toate directiile si sa ne arate cu degetul si scotand tot felul de sunete .. ba ne-arata, ba se mira... ce-o fi in mintea lor?
PAULA - eu abia astept sa vad emisiunea. Sanatate lui Paul!
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
paula2003 spune:
Acum va fi despre o poveste de dragoste fascinanta intre 2 tineri cu dizabilitati.
Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)
szaboali spune:
Pentru cine vrea bebe 2 si pentru burtici...defapt pentru toata lumea http://www.calmens.ro/ puteti afla sau programa sexul bebelusului.
Paula multa sanatate lui Paul.
Ingrid ma bucur tare mult ca sunteti mai bine 
la toata lumea si multa, multa sanatate .
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 9 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU