Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (115)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ioana- mai dar papa Razvan de 2 ori mai mult ca emma, serios.Are alt sistem de asimilare si desi baga son la greu esti sigura ca cintarul ala merge bine
Bee- noi avem 2 mese de lapte total 550-600 ml si 3 de solide, dar cele de solide 2 sunt de 150 gr maxim si una de 180, cea de la prinz- ciorba 20 linguri si nu prea mai vrea si cam 140 gr de felul 2.
Linda- lasa mai ca o sa mearag si Nicolas, uiet emma ne cheaunest ca mereu merge singura de la unul la altul sau vrea de mina sa traga ture.
Felicitari pt slabit si pt ca ai gasit locatzie pt 1 an!
A si eu ieetntzionez sa ii dau crenvust pt bb caci nu papa carne, e vegetariana de 2 sapt, rar mai scap juma de copan de pui dar baga iaurt si galbenus cu brinzica.
Giova- bravo pt Marco,si eu zic ca 200 de legume cu carne e suficient la o masa,ce tu potzi baga 350 asa consistent, ca eu una nu pot, mai bine mai des si putzin.
Auzi si nu cumva soacra ta e sora cu socru'meu?
Ca vad ca asta nus epotoelste si i-am spsu lui socrela ca nu mai vb cu el si nici ca mai vine aici sa ma batjocoreasca el cu vrea. Soacra stai mama ca nu credeam ca avem asa discutzii dupa 4 zile si etc- si i-am zis nici EU- am crezut ca ajutor ins. ca va face ce spun eu legat de Emma iar in c epriveste teoriile ca sa nu ii zic eu lui dragos sa stea acasa simb si duminica cu noi ca eu nu am fost in stare sa cresc copil si am avut mai mereu pe ai mei- i-am spus asa: DE aia dvs atzi plecat de la servici de 10 ore la 6h ca sa va crestetzi baietzi, nu? De aia atzi avut 4 bone nu, de aia mi-atzi predat un maniac al muncii si etc..I-am spus ca am incheiat subiectul si am plecat cu emma-i-am lasat sa o scoata laplimbare ca simteam ca explodez, dar dc nu-si revin, nu o vor mai scoate pe emma la plimbare, doar socrela si nici nu ai vb cu el..Abia astept sa ii zic lui dragos sa il puna la punct(imi va zice sa il ignor, dar credeam ca treb sa ii raspund totusi, ca asa am fost crescuta sa fiu politicoasa), ca dc nu eu plec de acasa cu emma
Auzi la el tupeu sa imi spuna ce sa fac cu barbatul copilul si altele, si e in casa mea..hmmm..Cuvantul respect ca sa nu jigneasca cand eu nu il jignesc, nu cred ca l-a invatzat la facultatea de constructzii- oricum cred ca nu mai face nici o modificare, in bag picioarele in baile super meseriase- angajez pe cineva si gata!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Avem si noi poze si un filmuletz nou:
http://s123.photobucket.com/albums/o308/denisat/

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Neatza..
Am vazut pozele si filmele cu Tibi si Ana, cu Emma, cu Diana cu Razvan, Sabina...cu toti de pe aici.. fiecare e unic in felul lui nu? Si sunt ai nostrii si ii iubim foarte mult...
Noi nu avem noutati, doar ca sunt suparata pe somnul de amiaza a lui Dani care ieri a fost de 40 minute Nu stiu ce s-a intamplat dar s-a trezit dimineata la 8, a baut laptele, la 13 l-am culcat iar si a dormit 40 minute...si era rupt de oboseala dar urla ca apucatu cand vroiam sa il pun iar in patutz.. Nu stiu ce e cu el, de ce nu mai vrea sa dorma de amiaza ca ala era somul lui cel mai important de peste zi. Si dintii nu sunt ca m-am uitat in gura lui si nu se simte nimic.
Treaba cu somnul dureaza deja de vreo 2 sapt...dar ieri a dormit cel mai putin....
Of of... si daca nu dorme nu ma inteleg cu el ca e terminat...

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Sunt singura care s-a trezit asha devreme?

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Andrei si Sabina maria!!!
Bee, multa sanatate si fericire alaturi de familia minunata pe care o ai!!!
Neatza!!!
Lili si Marco a iceput sa se tina de canapea. Imi amintesc si acum cum se tinea si ce frica avea sa paseasca. Si uite ca acum o ia singur la goana. Caci e grabit fiu-mio, face niste pasi.....
Cred ca stie ca trebuie sa mearga singur, daca vrea la cresa si baga de zor.
4 kg intr-o luna ai slabit? Trimite-mi si mie cura sa vedem cum e?Ca sa ma decid pana luni cu care sa incep.
Denisa asa-ti trebuie ca putea-i sa stai pe curul tau sa nu-i aduci pt. atatea luni. Au mai fost la tine? N-ai stiut cum sunt? Numai nervi nu-ti trebuiau tie acum.
Am vazut pozele cu Emma.
Bianca si eu sunt treaza, Marco inca doarme. Dar ma mai bag imediat in pat. la Dani.
Anasebe sunt super faine pozele. poate ca sunt pline de lumina si culori.
Ali pai trebuie sa cumparam programul, am crezut ca putem vedea imediat.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya, Italia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna dimineata fetele!
Bianca si io-s trezita de mult, dar cu PC-ul mai rarutz. Io am o printesa tare matinala. Nu sare de ora 7 niciodata.
Vai si ce de filme si poze am vazut! Dor imi era de prichindeii mici.
Denisa, greu cu socrii in aceeasi casa, chiar si pentru scurt timp. Dar va trece. Si pune-ti socrul la punct.......politicos. Ca sunt sigura ca te va iubi mai tare dupa ce-i vei da si tu lui lectii. Al meu si el e in categoria "sfatosi", dar cu mine niciodata nu si-a permis sa zica ceva (desi nu sunt eu tocmai o persoana fioroasa, sau poate tocmai de-aia). Asa ca n-am avut altercatii, ci numai impunsaturi. Pe fosta lui nora o iubea rau de tot fiindca se certau non stop si mai lipsa numai sa se si paruiasca. Tu o cresti cum crezi tu pe Emma si e normal ca Dragos sa stea cu voi in week-end. De fapt ce voia sa spuna socrul tau? Unde ar trebui sa fie Dragos daca nu acasa? Sa cresti un copil 24 din 24 e mai greu decat sa evadezi la serviciu 8-10 ore pe zi. Si o spun toti care au cat de cat idee ce inseamna un copil. Pai barbatul meu se nevrozase rapid cand s-a nascut fata si a stat doar 2 saptamani in concediu.
Moni, eu il inteleg pe bietul Ghita! E un erou. Sa stii ca merita o medalie (ma gandesc si la sotul Andei, care si el isi intra in rolul de dadaca).

Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Bianca Si Tibi doarme putin rau ziua in ultimul timp. Ieri a dormit 1 h in 2 reprize. Si e din nou marait din cauza dintilor, si iar baleste...dar in gura lui nu vad nimic.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2)
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna dimineata,

Nu am citit nimic din ce s-a scris In drop la filmulete daca auziti un huruit este ventilatorul de la laptop, nu stiu dar de cate ori fac filmulet incepe si ala sa lucreze

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2

Mergi la inceput

Dintii astia.... Sper sa nu mai imi faca febra la urmatorii ca la primii a facut febra 39.6

Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Buna dimineata,secta,
IO SUNT AMARITA FETELOR....DE AIA NU V-AM DAT NICI UN SEMN.
AM PIERDUT SARCINA.
Asta este!Stiam ca e posibil, dar am sperat ca poate daca sunt cumintica si ascult de nenea doctorul,va fi bine.Deci,sa ne bucuram de Dariuta,care este o dulcik,o desteapta...ca alt fratior sau surioara se pare ca n-o sa-i mai pot face...
Nu stau sa va expun pe larg....ca si asa am suferit enorm!!!!
Va multumesc tuturor ca v-ati gindit la noi!
Momentan sunt varza...noroc cu Daria care ma face sa uit...draguta mamii....ma rog la Dumnezeu sa fie sanatoasa si sa ne bucuram de ea.
Denisa...te dulce si ai grija de voi!Tin pumnii sa fie totul bine.
Fetelor...nu am chef de nimic...noapte e cumplita...am ajuns sa dorm cu antidepresive...dar..trec eu si de asta....
Va pup dulce pe toate si pe frumusei!

Mergi la inceput