Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (115)
Raspunsuri - Pagina 13
anasol spune:
neata gagici,dau o cafea!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
Biancas spune:
![]()
Imi pare rau Nicoleta...E trist ce s-a intamplat...![]()
Nu stiu detaliile si amanuntele si poate cand ai chef sa ne spui amanuntele si cauza avortului si cauza din care nu mai poti face alti copii...noi te ascultam, sau cel putin eu.
E bine sa te descarci, sa nu tzii in tine durerea ca nu e bine.
Sunt alaturi de tine.

Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme 
Biancas spune:
Anasol...a mea e aproape gata
cafeaua....
Stii vorba aia...cine se scoala de dimineata...![]()
Bianca

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme 
anasol spune:

imi pare tare rau nico,cuvintele is de prisos,nu-ti doresc decat sa treci cat mai repede de durere aceasta.multi pupici c
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
monica70 spune:

NICO
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
monica70 spune:
Buna dimineatza si la multi ani SABINA ,ANDREI si BEE 
Eu pe la birou cu Streptococu',va citesc la zi
Mai putin cu scrisul...
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
LunaNoua spune:
Neatza !
Si eu vau cafea... ca puiu mic nu m-a lasat azi sa imi fac somnul de frumusete...
Nico, imi pare tare rau de ceea ce s-a intamplat 

Oofoff.... trebuie sa treci si peste asta pui...Dariuta sigur te va ajuta .. si noi...cum om putea ...

Denisa, zau daca am inteles ce ai scris
Am citit de vre-o 5 ori
.. pana la urma am inteles ca te-ai suparat pe socrii.. dar nu am inteles de ce
Nici eu nu stiu de ce te-ai legat cu ei la cap, zau, mai ales ca acum tebuie sa fii mult mai protejata, pentru bb din burtik. Pune-i la punct cum consideri tu, si apoi.... neaparat >>> IGNORE <<< , indiferent ce fac. Daca te iei la harta cu ei, mai mult rau ii faci bb-ului mic. 
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1
Biancas spune:
La multi ani 
Sabina, Andrei si Bee 

M-am luat cu povestile si am uitat de sarbatoritzii zilei de azi...
Bianca

Albumul nostru
Giova spune:
of Nico ce rau imi pare
, cum au scris si fetele cuvintele sunt de prisos. sa-ti dea DD
, puterea sa treci peste asta si cu siguranta daria te va ajuta.
Deea nici eu nu am inteles tot ce a scris Denisa. oricum e nervoasa pe socrelu.
Moni spor la munca.
Bianca doamne ajuta sa nu faca puiul mic febra.
Anasol mersi de cafea, eu nu mai am aici, e toata la celalat ap. si nici nu am cumparat, ca am prea multa dincolo.
Marco iar a plecat in plimbare. Nu stiu cum sa fac sa-l filmez, ca pleaca cand nu ma astept.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya, Italia
monica70 spune:
Breee,azi merg la 17 la un interviu pentru postul de "director financial contabil"
la o firma elvetiana,e aproape de unde stau,in zona industriala.Si acum ma suna si aia de afara din oras cei cu salariu barosan,cica sa merg maine la interviu
Se fac 40 min cu masina si n-am cu cine merge la interviu,eventual cu fratelo.N-am de gand sa merg,dar imi place ca m-au chemat
(cica le trebuie Senior Financial Manager
) Suna ca 
Nici la aia de azi nu ma asteptam sa ma cheme ca preferau cunoscator de germana cica si evident engleza.Si asta o stiu ca 
Dar trag o tura pana acolo sa ma distrez ![]()
MONI
de