Mamici de iulie - august 2007 (2)
Raspunsuri - Pagina 27
jadi spune:
Fetelor care nu au vazut deja, va recomanda sa cautati cand mai dau cei de la national geographic documentarul "in uter" foarte frumos si educativ. Urmareste o sarcina de la aparitie pana la nastere si este in 2 episoade!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
X-ray spune:
soacramea (care sta sub noi
)are un canish care e atat de rasfatat incat la el s-a pierdut de mult notiunea de caine!si culmea e cleptoman si cand incerci sa recuperezi ce a furat(telecomanda,brichete,telefon mobil,prosoape..etc...pe toate le cara sub pat) te musca de nu te vezi!mie imi plac mult canishii,eu i l-am luat,dar asta e sub orice critica!
dar sa sti ca animalele simt...ieri am fost putin pana jos la SHELY(cateaua mea)si si-a pus capul la mine in palma si a ramas asa nemiscata...parca stia ca-s suparata...
fetelor nu va suparati ca suntem off topic dar sa stiti ca animalutele sunt tot niste copii ai nostrii.....![]()
alina
5+
iulaug2007 spune:
Acest user poate fi folosit doar pentru schimbarea capitolului si modificarea primelor 2 mesaje de la inceputul capitolului de toate mamicile de iulie august 2007. parola se poate afla trimitand un email la iulaug2007@yahoo.com, tot acolo veti gasi instructiuni cu privire la cum se schimba un capitol!
jadi spune:
Nu ne suparam, de asta e forum, sa aberam la greu! Eu una nu sunt fan animale mai ales caini, nu aruncati cu roshii in mine, fetele de la sept oct 2005 rad mereu de mine si ma ameninta ca imi vor cumpara un caine de ziua mea, hehe!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
X-ray spune:
deci deni cand e ziua ta?![]()
cam in 5 minute voi trimite o avalansa de email-uri beton la adresa noastra comuna(mai adica iulaug2007@yahoo.com pt cine nu o stie)
atat am ras incat in curand o intind in pat ca iar face revolutie samburelul daca nu-i convine.....
alina
5+
andicu spune:
Buna fetelor si multumesc de urari!
La multi ani ,Andreea c si celorlalti sarbatoriti astazi!
sa traiti cu numele si sa aveti bebei sanatosi si mancaciosi!
Sorina, nu e nici-o problema sa mergi iar la eco! am citit si mi-a zis si dr ca econu face rau la sarcina! mult succes, sa vii cu vesti bune!
Nikole,nu te speria prea tarem sunt fete care duc o sarcina intreaga la pat, si bebele se naste sanatos si cand trebuie. Trebuie doar sa ai grija acum si sa asculti de dr! sa stai in pat si sa nu faci efort deloc! sa dea Domnul sa fie bine!
Simo, e normal sa ai asemenea simptome! si eu am avut la fel, cam pana la sfarsitul sapt. a6a .
Alina, eu am bagat un zip code de Constanta, si a mers. Verifica daca nu cumva ti-a acceptat deja accesul, ca la mine asa s-a intamplat.
Hehe, si eu am un catel, un Golden Retriever, sufletelul nostru! si e tot genul jucaus si lipit de noi; nu suporta sa stea singura afara sau in alta camera decat unde suntem noi. Nu stiu ce-o sa ma fac cu ea mai tarziu, ca acum are voie in dormitoare, dar nu in pat. Vrem s-o dezvatam sa mai intre in camerele de dormit, dar nu cred ca o sa reusim...cred ca o sa cumparam gardulete d'alea pt copii si o sa le montam la usa camerei.
Andreea
7+
Punctuletzul meu
Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!
Ioana75 spune:
La multi ani andicu, Andreea c si a celorlate sarbatorite de azi!
Ma inscriu si eu pe lista cu UM 31.10 si DPN 07.08. Am un test pozitiv si programare la doctor pe 11 decembrie. Mai am o fetita Miruna de 1 an si 3 luni
.
X-ray spune:
bine ai venit ioana,sa ai sarcina usoara si inca un bb sanatos si voinic!
andreea zi-mi si mie codul constantei si ce tara ai bagat ca ro nu e pe lista!
alina
5+
kitty_nic spune:
LA MULTI ANI! SANATATE SI NUMAI BINE! TUTUROR ANDREELOR SI ANDREILOR.
Poze
Viitorul suna foarte bine: vine bebe!
Nimic nu este intamplator.
jadi spune:
Hehe, bine ai venit Ioana si o sarcina usoara! Te asteptam!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2