Mamici de iulie - august 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

La multi ani Andicu
Ioana felicitari si bine ai venit printre noi
Fetelor, uitai sa va spui. Ieri am fost sa vad unde pot face si in ce conditii pot face analizele. Am facut deci o plimbarica mai lunga, m-am simti mai bine, deci am indraznit sa ies singurica. Faza comica e ca azi am febra musculara Cred ca ma aflu in pericol sa ma atrofiez muscular . Desi ies zilnic cate 20 de minute, profit sa-mi plimb catelul. Deja sunt o leguma

nasica de moflea
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

he he he andreea am reusit!
la ei sunt saptamana 7,adevarul e ca au dreptate ca eu am scris 4-5 saptamani varsta ecografica,....

alina 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulaug2007 spune:

Acest user poate fi folosit doar pentru schimbarea capitolului si modificarea primelor 2 mesaje de la inceputul capitolului de toate mamicile de iulie august 2007. parola se poate afla trimitand un email la iulaug2007@yahoo.com, tot acolo veti gasi instructiuni cu privire la cum se schimba un capitol!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Multumesc pentru urari! Sarcina usoara la toata lumea, si bebei sanatosi vara viitoare.

jadi, cu placere! (raspuns la multumirea de pe prima pagina)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Ioana raman datoare cu prajiturile promise! Acum sa vedem ce pofte ai !

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Ioana, bine ai revenit printre burtici! Sa ai un bebe cel putin la fel de reusit ca Mirunica.

Felicitari si celorlalte mamici care s-au alaturat pe listuta.

La multi ani sarbatoritilor de astazi!

Alina 9+, mamica d-rei Anya (1 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

M-am dat pe limonada si parca se simte un pic diferenta...
Nu stiu de ce nu am incercat pana acum oricum am si pofte, deja am comandat mamei prin telefon... este disperata de fiecare data cand o sun!

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

La Multi Ani, de Sf. Andrei tuturor celor care poarta acest nume, burtici,mamici,tatici & Co.!!!!!!

Bun venit noilor gravidutze! Sarcina usoara si bebei sanatosi cumintei si norocosi!

Mai fetele, voi ma terminati pe mine.....PRAJITUUURI??!!!!
Acu bag niste dulceata pe paine in combinatie cu portocala....ca substitut de prajitura ....si-l sunai pe sotz sa se prezinte cu prajiturile de rigoare.....ca "bobitza" ma face sa balesc la propriu pe monitor dupa respectivele!!!

Offf....cu sora-sa nu mi-au trebuit dulciuri toata sarcina! De-aia cred ca am luat si doar 7 kg....da' acu'........daca incep asa ...o sa ajung sa ma dau de-a rostogolul pana la vara!!!

Pupicei pe burticei

Irda cu bb2 - 4 s+5
si Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eles spune:

Buna fetele! Nu am putut sa mai scriu nimic pt ca nu am avut timp, reusesc sa va citesc in fiecare zi pt ca sunt curioasa prin ce treceti si voi. Eu am 27 ani, sunt la primul . Sper ca totul sa fio ok ( DPN 17 iulie 2007 ) . Fumeaza cineva? Eu sunt o fumatoare de 9 ani, incerc sa le las de cand am aflat ca sunt dar degeaba, la servici tot mai trag cate una,doua si de fiecare data ma simt vinovata , dar degeaba . In saptamana a-6-a de la UM am avut greturi si nu puteam, acum in saptamana a-7-a m-au lasat si am inceput iar sa fumez of,of. Eu sunt la dr. Ioana Jafarian , sp Polizu, mai este cineva la dansa?

Va pup

Eles7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

La Multi Ani, tuturor Andreelor, sa va dea D-zeu multa sanataTE, pace in suflet,tot ce va doriti si ce aveti in gand sa se realizeze..
imi cer scuze, efectiv cu toate problemele astea, am si uitat de Sf Andreei.

Fetelor, astazi am fost la medic, cu scurgerile mele maronii, dr mi-a spus ca scurgerile astea maronii sunt inceputul unui avort.Citeam pe aici pe forum, nu retin unde, ca scurgerile sunt inofensive, si doar atunci cand vezi sange,ar trebui sa te ingrijorezi.ERONAT TOTAL!!!
Aveti mare grija ,nu doresc la nimeni, dar mergeti la medic, daca vedeti cat de putin , chiar si un firisor de maroniu, culoare inchisa pe chilot.
In fine...repaos total pana inceteaza scurgerile astea(care nu apar "la suprafata" decat atunci cand inauntru e "plin"...nu-s cum sa explic in romaneste,Doamne!!!
si mi-a dat niste pastile...DACTIL, nu am auzit de ele niciodata, GOOGLE-ul asta nu e generos sa imi arate si mie cate ceva,poate stiti voi cateva informatii...
am o durere de cap infernala, niste nervi de as distruge tot in jurul meu, o depresie...nici coerenta nu am!!!
Fetelor, nu-s ce mai vroiam sa zic...merg sa mananc ceva, si sa iau pastila.
va pup, aveti grija de burtici...

http://photos.yahoo.com/frezia_2004

Mergi la inceput