Mamici de iulie - august 2007 (2)
Raspunsuri - Pagina 26
nikole spune:
fetelor eu sunt la pamant....am fost azi la medic, ptr ca de ieri au inceput sa apara niste scurgeri bejulii-maronii, si mi-a zis dr ca scurgerile astea sunt inceputul unui avort

mi-a dat niste pastile, repaos pana inceteaza scurgerile...asa ca scurgerile nu sunt chiar atat de inofensive precum credeam!!!!
offfffff, nu-s ce sa mai zic, merg sa stau in pat, aveti mare grija de voi....va pup, cu mare durere in suflet!!!!
http://photos.yahoo.com/frezia_2004
X-ray spune:
nikole,imi pare rau,nu stiu daca ai citit dar cu asta ma confrunt si eu de marti.stai linistita ,daca iei tratament si stai in pat si nu faci nimic avem sanse sa o ducem pana la capat cu bine.
lorina am ajuns sa ma uit la "tanar si nelinistit"!
andreea da-mi si mie te rog un zip cod valid pt site-ul ala ca nu ma lasa sa ma loghez!
alina
5+
mioara2004 spune:
La multi ani! pentru Andrea si Andrei ( andicu, andreea c, ...).
Azi este si ziua sotului meu dar pe el nu-l cheama Andrei; parintii erau hotarati pentru Alin.
Imi place iulaug2007, o sa va trimit si eu, am o gramada de filmulete hazlii.
Va pup Mioara
9+
simo_al_jaafari spune:
buna dimineata si LA MULTI ANI! ANDREI ANDREEA
inca nu as vrea sa ma treceti pe listuta, azi mi-am facut primul test dar as vrea sa astept primul control la medic
as avea totusi o intrebare...la 4 saptamani, e normal sa ma intepe jos dreapta si sa ma doara spatele pe mijloc? scurgeri nu am.
pupici
PRIVILEGE
lorinaoo1 spune:
LA MULTI ANI Andreelor si Andreilor!
Nikole nu te intrista asa de tare. Daca te menajezi si iei tratamentul dat de medic, poti trece peste asta. Sa-ti dea DD multa sanatate! 
Alina, eu am dat in mintea copiilor si ma uit la desene animate. Imi fac educatia de parinte ca sa stiu ce sa-i permit bebelului meu sa vada ![]()

Aseara am visat ca ma intorsesem la serviciu si era foarte relaxant. Cred ca subconstientul meu imi indica o stare ideala la care oricum nu pot ajunge...
nasica de moflea
7
lorinaoo1 spune:
Simo durerile pe care le acuzi tu sunt oarecum normale. Numai sa nu fie prea intense. Incearca sa iei no-spa si fereste-te de efort, oboseala si stres. Felicitari pt sarcinuta!
nasica de moflea
7+
jadi spune:
Buna dimineata fetelor si La Multi Ani celor care serbeaza azi cu numele!
Nikole ma gandesc ca poate ti-a spus doctorita ca exista un risc de avort asa ca stai linistita si ia medicamentatia prescrisa si multa bafta!
Sorina du-te linistita la eco nu are ce sa se intample!
Simona felicitari si bafta multa la doctor. Durerile sunt normale atata timp cat nu sunt acute, incepe sa se mareasca uterul si atunci automat se intind ligamente si alte asemanatoare. Si eu am mici dureri de spate cand dorm prost si in pozitii incomode!
Eu azi noapte am dormit toata noaptea, in sfarsit, parca incep si greturile sa se atenueze, sunt pe calea cea buna. Am vrut sa imi iau o zi libera azi si bineinteles ca am ajuns tot la servici!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
X-ray spune:
eu am vazut toate emisiunile medicale de pe national geografics,discovery,explorer si preferatul meu animal planet.
imi pare rau ca nici macar seara nu am coborat la cainii mei ,le da de mancare sotul .... am doi ciobanesti germani superbi!defapt in casnicia noastra pe langa persoanele noastre fiecare a mai adus cate ceva:eu cateaua mea lup si el cainele lui.si stiti care e treaba si ei se inteleg de minune!
alina
5+
lorinaoo1 spune:
Alina eu stau in aceeasi camera cu un caniche supersimpatic. Il spal bine pe labute cand vine de afara, l-am daparazitat, in rest e un dragalas. Parca simte ca ceva s-a intamplat. E foarte dragastos si chiar adoarme cu capul pe burtica mea. E un dulce.
nasica de moflea
7+