Mamici de iulie - august 2007 (2)
Raspunsuri - Pagina 25
estecri spune:
urez si eu " BUN VENIT NOILOR BURTICI" si ma bucur nespus ca listuta noastra se mareste pe zi ce trece.
Eu adorm seara imediat in schimb la 4,30 - 5 dimineata sunt in picioare. Stau cu ochii in tavan fara sa reusesc sa mai adorm ....nici asa nu e bine...
Greturile au cam disparut , doar daca nu mananc atunci ma doare stomacul si imi provoaca senzatia de voma(fara final)
Apropo voua nu vi s-a schimbat tenul? Adica e mai curat , e mai luminos parca![]()
Alina, Oanabbb o sa fie bine , rabdare si mult repaos . Oricum asta e valabil pentru toate zic eu - cat mai putin stres , sa mancam numai ce ne prieste si sa ne odihnim cat de mult putem.
toate burticile!
sorina 6+
andicu spune:
Salut si eu viitoarele mamici!
Bun venit noilor burticutze si sa ne vedem toate cu bebeii in brate la anu'! 

Oof, tare rau e cu greturile astea de seara!
si eu ma simt tare rau, mai ales ca m-apuca cateodata pe la 3-4 si ma tine pana seara tarziu! azi-noapte, ca multe dintre voi, la 12 noaptea mancam castraveti murati combinati cu suc de grapefruit si lamaie, poate-poate ma lasa greturile...am adormit cu greu pe la 1.30. Si nu dorm bine deloc, ma frec, ma rasucesc, ma duc la baie, iar dimineata la 8.30-9 sunt in picioare; de dormit la pranz, nici vorba!
Ieri era sa vomit de la spalatul pe dinti, pt prima data! azi dimineata mi-era si teama sa folosesc periuta cum trebuie..
Cat despre ten, eu am tot felul de zgaibe pe fata, ceea ce nu mi se intampla inainte; tenul s-a ingrasat si-mi iese mereu cate un cos..insa, intr-adevar, e mai luminos si parca am fata mai rotunda, desi nu m-am ingrasat cine stie ce! am pus 2 kg in 8 saptamani- e bine sau rau ???
Alina, stai linistita si nu-ti mai face griji! o sa fie bine bebe, ai sa vezi! Gravibinonul si Utrogestanul te ajuta si daca stai cuminte si nu faci nici-un efort, o sa treci si peste asta! gandeste pozitiv pt bebicul tau! 
Oanabbb ma bucur ca e totul bine! mai ai timp sa-l vezi pe bebe la eco, e inca sarcina mica! sa ne dai vesti mai des!
Deni, merci pt pm!
Andreea
7+
Punctuletzul meu
Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!
olguttza spune:
Salut, gagici!
sambata am fost si eu la cel de-al doilea control, am vazut samburelu de 6 saptamani si toate par ok. maine merg la cantacuzino, sa-mi refac toxoplasma, si la fundeni pentru viteza de coagulare. miercurea viitoare o sa merg din nou la control, sper sa fie toate bune pana atunci.
ma lupt cu greturile din rasputeri, ca si cu somnu; cu foamea e asa si-asa, desi vazui ca am luat 3 kile (nu'sh de unde...). si mie mi se-ntampla sa ma trezesc pe la 4-5 dimineata (lucru total neobisnuit!), sa ma plimb prin casa cate 15-20 de minute, dupa care sa nu ma mai pot trezi la 7. la munca mi-e cel mai greu, caci gandurile mele sunt brambura si nu mai am pic de rabdare...asa as vrea sa stau acasa...!!!
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
X-ray spune:
salutare burticutze!
bine ati venit celor care abia au aflat ca vor fi mamici!sa aveti o sarcina usoara,bb sanatos si sa auzim numai de bine!
eu tocmai m-am trezit dupa cele mai bune 2 ore de somn din ultimele 2 saptamani.va dati seama ca la noapte nu stiu daca voi mai dormi dar atat de bine ma simt acum ca nu mai conteaza.
eu astept trimestrul II,sa mai treaca nebuniile astea....
fetelor multumesc de incurajari,stau in pat ca un ingeras si nu fac nimic.stiu toate programele de la tv...

alina
5+
lorinaoo1 spune:
Amameda
mi se pare corect. Impartim frateste. Uite, iti dau sa alegi: lamaie, kiwi, grepfrut sau castraveti murati
. Cat priveste scobitorile, daca ar fi cu obloane cu tot mi-as pacali ochii si-as dormi iepureste ![]()
Alina ne luam de-o manuta. Poate facem schimb de experienta - eu iti spun ce-am gasit eu interesant si tu imi spui ce-ti place tie ![]()
Estecri se zice ca in primul trimestru se lumineaza tenul, pielea e mai elastica (din cauza hormoneilor) si parul e mai frumos si nu mai cade asa mult, se regenereaza mai repede. Eu una sunt foarte multumita pt ca eu inainte aveam un ten acneic si gras pe deasupra. Acum ma minunez de cum pot arata. Exista totusi un risc - sa nu ne mai recunoasca lumea de frumoase ce suntem ![]()

nasica de moflea
7
andicu spune:
Foarte haioase, Alina!
Am trimis si eu ceva frumos pe mailul comun. Sper sa va placa! si intrati
www.americanbaby.com/ab/pregnancy/" target="_blank">aici ,daca vreti, logati-va si primiti saptamanal info legat de sarcina voastra si tot felul de alte chestii interesante.
Andreea
7+
Punctuletzul meu
Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!
jadi spune:
Am ajuns si eu acasa si printre picaturi am reusit sa organizez emailurile comune... vedeti ca am facut 3 foldere si puteti adauga cate vreti. sa nu va speriati ca nu au disparut emailurile!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
estecri spune:
neata burtici!
Am si eu o intrebare cu toate ca poate sunt pisaloaga , dar sunt la prima sarcina si incerc sa fac totul cat mai bine. Ii fac rau lui bebe ca-l duc la ecografie azi din nou cand l-am mai dus si saptamana trecuta(au trecut 6 zile de atunci)? Va povesteam eu atunci ca am dat peste o incompetenta de doctorita si parca as vrea sa ma mai vada un medic.
Sper sa nu va suparati pe mine , dar vreau sa fiu cat mai sigura ca nu-i fac nimic rau...
Va pup si astept raspuns
sorina 6+
X-ray spune:
salutare burtici!sa aveti o zi perfecta!
sorina ecografia nu afecteaza copilul.asta nu inseamna sa o facem zilnic,dar tu chiar trebuie sa mai ceri si alta parere.
abia astept sa ne dai vesti bune!
se vede ca sunt fericita asa-i?slava Domnului azi de dimineata nici o pata si desi am dormit ieri de dupa-amiaza,azi noapte a fost prima noapte fara vise dupa nici nu mai stiu cat timp!ce bine e sa dormi bine!
va pup
alina
5+