Mamici de iulie - august 2007 (2)
Raspunsuri - Pagina 24
mioara2004 spune:
Buna dimineata, burtici!
Felicitari pentru fetele nou venite si sarcina usoara : camelia, camelia1, ramoniq, strutza.
Eu sunt bine, am mare grija ce mananc, altfel mi-e rau.
N-am mai avut intepaturi prin burta, nici asa nu-i bine
...
Camelia1 bucura-te ca te simti bine, poate simptomele vor aparea mai tarziu.
Va pup
Mioara
9+
iulaug2007 spune:
Acest user poate fi folosit doar pentru schimbarea capitolului si modificarea primelor 2 mesaje de la inceputul capitolului de toate mamicile de iulie august 2007. parola se poate afla trimitand un email la iulaug2007@yahoo.com, tot acolo veti gasi instructiuni cu privire la cum se schimba un capitol!
jadi spune:
Buna dimineata fetelor si o zi buna!
Nici nu stiu cu ce sa incep.
alina.a ai sa vezi ca vei reusi, nu te gandi la rau ca nu are ce cauta la noi
.
oanabbb bine te-ai intors din peregrinari, la eco normal e posibil sa nu se vada sarcina eu am facut vaginala de cate 2 ori la fiecare sarcina, odata pentru confirmare odata pentru bataile inimii.
Bine ai venit Strutza si o sarcina usoara... prima din diaspora pe lunile astea, hehe.
gratiela si eu am balanta acasa, sa vezi ce frumos e
.
Eu sunt cu greturile la maxim azi am avut si o tentativa de vomitat dar nu s-a materializat. Oricum sarcina asta e total diferita de prima unde daca nu aveam confirmari peste confirmari nici nu banuiam ca sunt insarcinata. Plus ca metodele traditionale de anti constipatie nu mai dau rezultate cred ca o sa incerc si picaturile alea perscrise in capitolul 1. Nu de alta dar mi-e asa de rau!
Azi noapte iar m-am trezit si ma gandeam la toate cele de la servici si alte prostii asemanatoare. Hai ca m-am lungit!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
Alinutzaa spune:
Buna dimineata fetelor!
Ma primiti si pe mine? Eu cu UM pe 23 octombrie si DPN 30 Iulie - cel putin asa reiese din diverse calcule facute de mine. Maine am programare la doctor...sper sa fie totul ok.
mioara2004 spune:
Jadi sa stii ca si eu am probleme cu somnul.In fiecare noapte ma trezesc, nu visez nimic, nu ma doare nimic, dar sunt super clara, nu mai pot adormi...Cred ca e din cauza sarcinii. Ma antrenez pentru noptile care urmeaza dupa nastere ? ![]()
La mine functioneaza foarte bine niste curmale sau prune uscate, cand am probleme cu constipatia...
Mioara
+9
jadi spune:
Bine ai venit Brazuca, felicitari si sarcina usoara! Ne anunti cand ai macar o data ca sa te trecem in lista sau daca nu, te pot trece fara data la sfarsitul listutei. Cum vrei tu!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
amameda spune:
Felicitari noilor burtici.
Am disparut de cateva zile fiindca am avut o urgenta in familie care s-a rezolvat multumitor. Mi se intampla si mie sa nu am somn dupa cateva saptamani in care adormeam in picioare. Greturile( mai mult indispozitii) m-au lasat pana aseara cand nu m-au lasat sa dorm pana pe la ora 2 dimineata. M-am culcat fortat si am reusit sa adorm pana la urma.
Alina ,ai sa vezi ca v-a fi bine. Vor disparea si petitele alea mici. Tinem pumnii pt. tine si pentru Oanab.
Lorina pastreaza-mi si pentru mine jumatate de lamaie ca eu iti trimit din scobitorile mele pentru tinut ochii deschisi.![]()
MEDA 6
+
brazuca25 spune:
jadi, deocamdata, poti sa ma scrii la sfarsitul listei, si cand aflu noutati, modificam. Multumesc!
Anya20 spune:
Bun venit noilor burtici! Lista noastra se mareste pe zi ce trece si e asa de frumos.
Eu tot cu greturi si mai nou cu insomnii, exact cum povestiti voi. Mi-e somn si nu pot sa adorm. Ma iau de nu stiu ce ganduri si cand ma uit la ceas, e deja 2 jumate-3 noaptea. Iar dimineata nu ma pot trezi. Noroc ca am un copil care se culca tarziu si se trezeste la fel de tarziu.
Alina
9+, mamica d-rei Anya (1 an)
iulaug2007 spune:
Acest user poate fi folosit doar pentru schimbarea capitolului si modificarea primelor 2 mesaje de la inceputul capitolului de toate mamicile de iulie august 2007. parola se poate afla trimitand un email la iulaug2007@yahoo.com, tot acolo veti gasi instructiuni cu privire la cum se schimba un capitol!