Mamici de iulie - august 2007 (2)
Raspunsuri - Pagina 23
grati.ela spune:
Fetelor...la mine alarma falsa. Mi-a venit un CM rosu aprins cu o intarziere de 3 zile dar...nici luna asta n-am fost eficienta! Eh...nu iese nici rac, nici leu...poate dau lovitura la balante. Pupici!
claucia spune:
Jadi esti o scumpa, tot nmu am reusit sa invat sa pun si eu ceva frumos sa faci click pe el, vai vorbesc ca o analfabeta in ale computerului si nu e asa,
, nu cred ca am reusit nici acum. :-(
Stai sa vad
Pupici si o seara frumoasa
Clau
6+
[url=http://bd.lilypie.com/Q-iIp2.png]bb mic[/url]
Anya20 spune:
Hai Gratiela, ca si balantele sunt bune. Eu am una in casa si nu-mi mai incap in piele de mandrie. Asa ca asteptam vesti bune luna viitoare 
Alina
8+, mamica d-rei Anya (1 an)
oanabbb spune:
buna dimineata,mamici!
sa aveti o zi minunata,cat mai putine greturi si sa nu mai auzim
de probleme!!!!
oana
5+
X-ray spune:
salutare burtici!
multumesc de sustinere!
asta e stau in pat si nu fac nimic!ma mai strange putin burtica din cand in cand dar acum de dimineata am mai vazut asa ca niste pete de marimea unui bob de orez pe chilot....nesemnificative zic eu.am vorbit aseara cu dr. meu,mi-a zis sa fac repaosul asta cateva zile si daca nu se intampla ceva grav ne vedem peste 2 saptamani.eu am si lateroversie dr.,uterul apasa pe vezica.sper sa se termine cu bine. nu mai plec nici in austria,trebuia sa plec in weekand la viena si am anulat...nu ma mai duc nici saptamana viitoare in valcea(de acolo sunt eu)...
oanabb ce ma bucur ca esti bine!intrebam zilele trecute pe la aspirante de tine si nu mai stia nimeni nimic!tin pumnii la toata lumea sa ne vedem in iulie cu ei in brate sanatosi.
da alina asa trebuie sa termin in iulie in aceeasi formatie!
va pup pe toate
alina
5+
lorinaoo1 spune:
Fetelor sunt moarta de somn. Am avut niste greturi aseara incat am stat cu lamaia la televizor pana pe la ora 1. Acum va inteleg atat de bine, si totusi nu vreau sa se repete istoria.
Aseara am fost la control, dar nu mi-am vazut bb pt ca nu am avut vezica plina. Dr mea nu a vrut sa-mi faca endo. Nu vrea sa deranjeze pe
. Dar sambata sigur il vad.
Alina daca iei tratamentul si nu faci efort, totul va fi bine. Eu acum ma simt mai bine. Si eu iau utrogestan si no-spa. Nu mai am contractii, poate uneori niste intepaturi si atat. Deci fii optimista si nu stresa bebelu` 
Carla nu te pune cu ciobanii ca nu stii ce le poate capul.![]()
nasica de moflea
6+
X-ray spune:
LORINA NU MAI FAC NIMIC!
acum in dec imi chem o femeie sa faca curat(ca rau imi pare ca nu mai fac eu
),sa-l vedti pe sot cum baga si hainele in masina de spalat![]()
asa imi doresc sa iasa bine...
acum ma duc in pat ca am luat utrogestanul si parca sunt pe alta lume ,asa sunt de ametita...
sa aveti o zi buna burtici!
alina
5+
camelia1 spune:
buna dimineata fetele si o zi superba
tot citesc pe aici ca aveti dureri de burtica si pete si diverse chestii, eu in afara de sanii, care ma dor de innebunesc, nu mai am nici un simptom, sper ca este in regula
pentru listuta:UM 21.10.06 DPN 28.07.07
PUPICI PE BURTICI
nunta noastra
noi
brazuca25 spune:
Ma inscriu si eu pe lista de viitoare mamici de raci sau lei
!
Ca si Alina, si eu am avut probleme cu sangerari micutze si mi s-a recomandat sa stau in pat. Acum ma simt mai bine, dar am greturi din ce in ce mai mari, pe care trebuie sa le suport cam toata ziua.
Incerc sa urmez sfatul doctorului si sa stau cat mai mult fara sa ma ridic, dar deja este a 3 a zi si ma cam plictisesc!
La ecografie, bebe s-a vazut chiar bine saptamana asta, asa ca as fi in stare sa fac orice pentru "punctuletzul" meu scump.
Nu am inca DPN, pentru ca tocmai luna asta am fost mai ametita si nu am notat nicaieri UM. Asa ca...astept sa mai creasca
umpik, si sa aflu daca e leu ca taica-sau!
Va pup si va doresc cat mai putine greturi ![]()