Mamici de iulie - august 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Kittysor, si eu merg la cabinetul doctorului particular, hi hi hi, si o sa merg si de Mos Nicolae ca si tine, ne vedem acolo probabil, hai ca te-am gasit si aici. Ce bine, te pup si o zi buna

Clau

6+
http://bd.lilypie.com/Q-iIp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Buna dimineata burtici,
Eu de ieri am revenit la servici. Chiar daca aseara m-am simtit obosita, e mai bine decat acasa. Saptamana trecuta toata ziua numai la prostii m-am gandit : de ce ma doare burta, mi-e rau, mi-e foame, mancam prea mult si ma balonam, etc. Am noroc ca la servici nu am un program stresant; dar cu una cu alta nu am mai avut timp sa ma gandesc prea mult la mine si parca mi-a fost mai bine.
Voi ati inceput sa luati vitaminele prenatale? Mie mi se par un pic cam mari; analizele mi-au iesit ok si daca incep de acum cred ca ma vor ingrasa foarte tare. Si inainte cand faceam cate o cura de multivitamine mancam ca un lup si luam cateva kg.
Jadi as vrea sa te intreb ceva : tie cum ti-a vazut colul deschis, la ecografie? Sau ai simtit tu ceva?
Va pup si va doresc o zi buna,

Mioara 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

gata,in sfarsit am ajuns aseara la dr. meu!
am 4-5 saptamani,samburelul e in uter,bine fixat,si sunt in al noualea cer!desi imi doream sa nasc natural,afectiunile pe care le am eu nu-mi permit,asa ca desi ma agatam de ceva sperante cezariana este singura solutie....acum trebuie sa iau utrogestan,elevit si sa continui acidul folic.
dar e bine!(nu am avut nici un simptom dar mi-a fost atat de frica de seu...)
peste 2 saptamani ma duc din nou sa-i vedem inimioara!
va pup pe toate si ne mai auzim,sa aveti grija de voi!

alina 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Hello!!Am trecut doar sa va salut,din pacate nu raman aici,dar luna viitoare sa ma asteptati ca vin!!Sau poate atunci vor fii mamici de septembrie?Va pupacesc pe toate si sa aveti o sarcina usoara si un bebe sanatos!!!

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna dimineata fetelor!

Mioara nu trebuie sa te ingrijorezi, toti doctorii verifica colul atat ca lungime cat si ca deschidere. In majoritatea cazurilor nu sunt probleme. Eu una nu sunt panicata, o consider situatie normala. La mine s-a vazut colul la eco vaginala dar se vede si la eco normala.

Alina felicitari pentru samburel. In principiu cred ca la seu se vad efectele destul de repede asa ca nu cred ca era cazul sa te sperii de asta.

Ramona multa bafta si sa fie asa cum iti doresti!

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia1 spune:

neata fetele si bine v-am gasit
sunt si eu o noua mamica, tocmai ieri am aflat ca sunt insarcinata si sper ca ma primiti si pe mine in randul vostru...si daca ma puteti ajuta pentru inceput cu un raspuns la intrebarea: CE TREBUIE SA FAC ACUM ?!?!?!??!

nunta noastra
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna Camelia felicitari si sa o sarcina fara probleme!

In primul rand sa ne dai UM, DPN si doctorul daca stii, vezi listuta de la pagina 1.

In al doilea rand, sa mergi la doctor, nu foarte repede 5-6 saptamani e ok sa vezi ce si cum. Mai departe te va ghida doctorul ce analize si alte investigatii sa faci. Pana atunci poti sa incepi sa iei acid folic. Si sa gandesti optimist!

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Camelia felicitari si sa ai o sarcina usoara si un sanatos!
Ramonella te asteptam luna viitoare cu bratele deschise
Fetelor sa vedeti faza. Aseara trebuia sa merg la control. Si toata ziua m-am gandit la asta, mi-am facut sperante c-o sa-mi vad samburelul si o sa-i aud inimioara si cand am ajuns acolo... pustiu nene. Intuneric... Dau telefon dritei si-mi spune ca au avut o pana de curent si ca nu lucreaza. Dar ma duc azi. Sper sa nu se darame blocul pana atunci
Ghinetz si eu stiam ca varsta sarcinii se calculeaza dupa UM. Dar mie imi iese cu o saptamana mai mult decat mi-a spus dr. Ori nu stiu eu sa numar... Deocamdata iau de bun ce mi-a spus dr. Adica 6 sapt

nasica de moflea
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor.

Camelia, felicitari si sarcina usoara!

Alina, ma bucur ca bebe e bine! acum sper ca te-ai mai linistit!
Lorina, succes azi la eco!

Andreea 7+
Punctuletzul meu

Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Neata fetelor!

Nu am mai dat de ceva vreme pe aici pt ca sunt in plin mutat de casa si abia fac fata starilor de greata si prafului.
Noi am ajuns la dr cu dureri mari de burtica si ne-a dat sa luam Duphaston pana prin sapt 20. Speram ca bb va fi bine si fara de probleme. De saptamana viitoare redevenim activi pe forum.

Pana atunci pupam toate burticile, la cat mai putine greturi si sanatate multa!

Andra
5+

"Cere si ti se va da!"
http://family.webshots.com/album/451122110ijEsvK
http://good-times.webshots.com/album/199397533PvSBWg
http://new.photos.yahoo.com/andra_zaharia2004/album/

Mergi la inceput