Mamici de iulie - august 2007 (2)
Raspunsuri - Pagina 21
lorinaoo1 spune:
Ghinetz vad ca nu ai mai rezolvat cu tickerul.
Uite, ti-am facut eu unul, sper ca e pe placul tau. Copiaza de aici la semnatura numai ca trebuie sa stergi pauzele de la prima si ultima paranteza patrata. Nu stiu de ce-mi apare asa. Iti pun in alt mesaj. Copiaza doar a doua adresa.

nasica de moflea
6+
ramoniq spune:
hello!ma bucur sa va cunosc, si sa pot discuta cu cineva care are aceleasi simptome ca mine!voi fi mamica in 12 iulie(zice doctorita), dar eu cred ca va fi putin mai repede!!
...apropo bebele meu are acum 7 saptamani jumate!!!![]()
ramoniq spune:
apropo:
UM:05/10/2006
DPN:12/07/2007
si am o intrebare scurta daca cineva ma poate ajuta??
se pare ca am o infectie urinara si doctorul a zis sa iau antibiotice!!pai cum sa le iau ca parca nu e voie sa iei asa ceva sub nici o forma in primul trimestru!!sau nu??
dana_oprea spune:
Mi-am permis sa va citesc si eu odiseele si, cu nostalgie, mi-am amintit ce fericita am fost cand am vazut cele doua liniute pe testul de sarcina , dupa care "am dat fuga" si m-am inregistrat la "mamici de iul-aug2006". Cu toate acestea, bb al meu a venit mult mai devreme, pe 30 iunie 2006, insa cu sufletul sunt in continuare alaturi de mamicile de iul-aug.
Am avut o sarcina extrem de usoara, ceea ce va doresc si voua, si desi am nascut un baietel de numai 2.100gr, a fost sanatos si acum, la cinci luni, este un adevarat voinic de 8.500gr care gangureste toata ziua.
Inca o data va doresc sa aveti o sarcina usoara, o nastere usoara si sa va bucurati de fiecare moment pe care-l petreceti impreuna cu burtica pentru ca o sa vedeti dupa ce nasteti ce dor va va fi de ea.
Va pup!
Dana si bb Sebastian-30iunie 2006
Sa fii mic e lucru mare!
http://www.totsites.com/tot/sebastian_oprea
jadi spune:
ramoniq felicitari si sarcina usoara!
In principiu eu zic ca doctorii isi cunosc meseria si prescriu medicamente adecvate pentru gravide. Acum, ca in orice padure, or mai fi si doctori tip uscaciuni de nu stiu ce le vorbeste gura dar poti verifica pe prospect sau sa intrebi alt doctor despre ce e vorba. Ce antibiotice ti-a prescris poate gasim vreun doctor pe aici si mai stie
.
Dana multumim de urari!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
Anya20 spune:
He, he, he jadi!
ramoniq, poti sa iei antibiotice in trimestrul I, mai ales pentru o infectie urinara care poate fi destul de periculoasa. Depinde ce anume.
Alina
9, mamica d-rei Anya (1 an)
jadi spune:
am stiut eu ca te scot la suprafata, azi nu ai scris nimic pe aici?
Cum te simti? Eu sunt cu greturi rau de tot dar rezist eroic!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
kitty_nic spune:
Fetelor, o seara placuta va doresc in continuare.
Camelia, bine-ai venit, sarcina usoara in continuare si un bb sanatos si mancacios! 
Alina, felicitari ca l-ai vazut pe bb. Este super senzatia. 
Iana nu mai dai nici un semn de viata? Ce se intampla?
Claucia, esti o scumpa! M-am distrat tare cu mesajul tau ca si tu mergi tot la cabinetul particular. Pr 6 dec la ce ora mergi? Eu am programarea la 17.50. Sper sa ne vedem acolo. 

la mamici si burtici.
Poze
Viitorul suna foarte bine: vine bebe!
Nimic nu este intamplator.
iulaug2007 spune:
Acest user poate fi folosit doar pentru schimbarea capitolului si modificarea primelor 2 mesaje de la inceputul capitolului de toate mamicile de iulie august 2007. parola se poate afla trimitand un email la iulaug2007@yahoo.com, tot acolo veti gasi instructiuni cu privire la cum se schimba un capitol!