FIV in Ungaria 5

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Legaturoooooooooo ..........

Moni.. trebuie sa ajungi la el ... si sa vezi ce doctor

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

mumos foc..dc bre..
legaturooooo o facusi?
Pis mai probezi mama mult patul ala?pe la noi nu intri sa ne spui cum e?

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

Un fulg pentru seara de Craciun

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns internet spune:

Auburn ma bucur ca esti bine si e fetita ( Chivu stie sa faca si baieti, la Resita sunt gemeni fff frumosi).
Pussi, Liana, Pis, Ioana multa bafta.
Crinuta tie cand iti tinem pumnii, te-ai hotarat?
Va pupam pe toate

Tia si Daria

Mergi la inceput

nu, pe 16 - 16:30 vine cu acul... Crinuta sa fi pe faza

Pis te-ai hotarat cu camera si cu patul??? sa-mi spui si mie cum a fost prima injectie...sper sa-ti pui calculatorul in functiune ca nu vreau pe 28 cand merg sa nu mai sti vorbi decat ungureste te astept cu vesti

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pis spune:

Fetelor ...am ajuns...sunt cazata, controlata, injectata si cu Internet in camera...tot ce ma deranjeaza este ca ungurii astia nu stiu nici o limba straina...da nimic, nimic...
Sa o luam in ordine...la pensiune este totul ok...curat , internet in camera, stam la camera 201 si mie imi place patul fiecare cu gustul lui Ioana nu te supara...Eu sunt cam ciufuta cu patul si pernele...dar in astea am dormit ieri neintoarsa...Numai ca nu te intelegi cu proprietarul deloc...nici in germana...a adus un baiat sa vorbeasca cu barbate-miu in germana...pana la urma folosim mainile...

La clinica totul este ok.ieri dimineata mi-au luat sange pentru hormonalele, mi-a facut dr. controlul, am asteptat o ora rezultatele hormonalelor,iar am intrat la doctor, mi-a dat schema de tratament pana luni pe 27 cand iar ma duc la control. Dus la farmacie, luat injectiile , intors la clinica si facut ieri prima injectie de suprefact. L-am intrebat pe doctor daca poate sa-mi faca la clinica injectiile , ca imi este cam teama sa le fac singura si mi-a spus ca si facutul injectiilor intra in pretul tratamentului si nici o problema sa vorbesc cu asistentele. Asa ca m-au programat asistentele in fiecare zi la ora 10 pentru injectii si astazi asistenta care mi le face (stie putina engleza) m-a rugat frumos daca duminica pot sa vin la ora 9 dimineata ca vine special pentru mine...am ramas interzisa...
Astazi am facut pe langa suprefact si GonalF si merional...

Hai ca m-am lungit cam mult dar am vrut sa va spun cu amanunte...

Pussi marti , pe 28 noiembrie ma instiintez la clinica sa ne intalnim...sper sa nu uit sa vorbesc romaneste pana atunci...13 ora Ungariei sau Romaniei? Nu dor injectiile...

Liana sa-mi spui pe 30 noiembrie la ce ora ai consultatia ca sa ne intalnim...

Auburn sa dea DD sa fim toate mamici de august07...multumesc , ai grija de tine si bebic...

Crinuta te sun deseara...

Lachi sa ne spui cand ai punctia...vreau sa tin pumnii stransi, stransi...chiar daca sunt departe...

la toate fetele...

Pis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Auburn, felicitari pt fetita! ce ma bucur! daca dr Chivu face mai mult fetite, sper sa fiu si eu in rand cu voi!
La mine bebe creste, burtica inca nu; se vede doar un pic.
Mi-Ka, pt tine si Alexia!
Pussi, bafta multa azi si sa fie cu noroc prima injectie!
Pis, valabil si pt tine! e frumos in Szeged, nu-i asa? mai ales cand esti asa bine primita si ingrijita la clinica!

ZORi,Liana,Crinuta,Mirabela,Ioana,Magda, si restul fetelor,!

Andreea 7+
Punctuletzul meu

Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Pis ma bucur ca esti bine si ca esti multumita. Am citit cu mare interes tot ce ai scris. De abia astept sa vorbim cand poti sa ma suni.
Pussi deja e telefonul langa mine.
Internet prin ianuarie vreau sa-l sun pe dr. Z. pentru programare. As vrea sa treaca 5-6 luni intre cele doua FIV-uri (desi nici rabdare nu mai am, azi noapte am visat ca am facut irasi un FIV si ma gandeam ca totusi e cam repede).
Auburn ce fain ca e fetita.
Lachi nu ne mai scrii nimic? Cum mai esti?
Si eu ma intreb ce e cu Ileana, de ce nu mai scrie....
Liana, Andicu, Lavinia, Mi-Ka, ZoRi, Mirabela, Mada, Ioana si toate celelate fete, va pup

poze

Mergi la inceput

Pis ce ma bucur ca esti bine si ca ai inceput impunsaturile...SA DEA DD SA FIE INTR-UN CEAS BUN!!! pentru amandoua.. Programarea e marti, 28.11 ora 13 ora Ungariei... si o sa mai merg si 01.12 sau 02.12, dar oricum vorbim acolo..

Fetelor eu pana in 28 nu am merional... toata stimularea e cu gonal??? Pis primeste deja merional... voi din a cata zi ati inceput merionalul???

Andicu o sa fie cu noroc... sa incepi sa vorbesti cu Puricel... sa puteti comunica

Crinuta o sa fie bine, nu mai sunt stresata.. o sa fie o intepatura mica..mica

Tia mersi de incurajari am nevoie de ele oricand

Lachi te penelizez... pe cine monitorizez eu.. cu cresterea si numarul daca tu nici nu intri la raport Nici nu stiu cand sa-ti tin pumnii

PUSSI

Mergi la inceput

mai am o intrebare.. ziua punctiei are legatura cu ziua ovulatiei la un CM normal??? Adica, eu ovulez la un CM normal in Z10 sau Z11... punctia o face cam tot in zilele astea ??? sau cand crede el in functie de cum cresc foliculi la mine in burtic

PUSSI

Mergi la inceput