FIV in Ungaria 5

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Pup toate fetele optimiste si va tin pumnii!
Profa, multam mult de tot de informatii.
Liana30, un pupic dulce pentru tine.
Ioana78, nu te-am uitat , prietena mea scumpa.
Pis, Pusssi, Daciovi,Steliana04,Andicu,Crinuta71,Internet, Lucia,pe toate va pup si sa dea Domnul sa reusim sa avem si noi un bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

crinuta 71 intradevar sunt hiperstimulata am sunat azi medicul si ma chemat la spital pt internare.darin final am vb cu el si nu m-am internat ca maine e ziua mea si mi-a zis sa beau multe lichide mai mult de 2l .sper sa imi treaca repede.tu ai reusit fiv-ul?

alexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns internet spune:

Andicu stai cuminte ca o sa treaca, noi ne rugam pentru tine si pt .

Tia si Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela76 spune:

buna, fetelor. si eu am facut acest vaccin, dar nu la mine era problema, eu l-am facut ca asa mi-a zis doc din Ungaria, am facut 5 fiole, si apoi cand am fost ultima data la ei, farmacista mi-a zis ca nu se mai fabrica.Doc meu mi-a zis ca face intr-adevar minuni.Daca l-a mai cumparat cineva in ultima luna, va rog sa-mi dati si mie de stire. Apropo, eu in ianuarie fac Fiv-ul la Szeged, voi sta acolo cel putin doua saptamani.Am auzit ca exista langa clinica un camin pentru asistente unde cazarea costa 5 euro pe noapte de persoana, nu am vazut conditiile, dar peste doua saptamani ajung iar acolo si ma interesez si va zic si voua.

danielal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana78 spune:

Andicu sigur nu e periculoasa acea mica, mica sangerare pt bb...vezi ca si dr te-a linistit, iar el stie mai bine decat noi ! Stai linistita in pat, lasa-i pe altii sa lucreze ca tu ai lucrat destul ! Toate suntem alaturi de tine si ne rugam pt tine si !
Pussi din curiozitate si incapatanare mi-au aparut chestiile alea. Am vazut ca si tu ai Y pt mesaje prin yahoo, ceva de genul asta. Daca vrei si tu o floricica verde sau unu pus pe fuga intri cum a zis Liana la profil personal si butonezi in casutele alea patru. Da tu oricum ai Y si-i bun si ala. Succes luni sau marti, ca n-am retinut cand faci ET . Exista sanse sa ne vedem la Szeged ? Eu luni seara sunt la pensiune, ne-am facut azi rezervare...
Pis nu te stresa, nu te agita ! Sa fii cuminte, bine
Andra Steliana sa stii ca io n-am primit nici un mesaj de la tine...
RECTIFIC adresa aia cu vaccinu, nici io n-am putut sa intru , asa ca am scurtat-o :www.gynevac.hu. Sa va zic ce-am mai aflat : costa 4960 ft (o cutie cu 5 fiole),contine lactobacili si proteine, doza optima e de 1 fiola la 10 zile, f important : se poate obtine si pe baza de reteta scrisa de medic de la noi ( nu conteaza daca e de specialitate sau nu, poate fi de familie )dar se pot procura doar de la farmaciile din Ungaria.
Am dat si de persoana de contact : ERIKA LAZAR TEL. +3630/3375076 (era specificat ceva de maghiara, nu mai retin , dar cred ca s-au referit la limba) e-mail : info@gynevac.hu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Am vorbit cu Pussi. Are 2 embrionasi frumosi in burtica si sta cuminte in pat.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns internet spune:

Pussi

Tia si Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gyongyig spune:

Buna fetelor
Am mai gasit ceva despre acest vaccin Gynevac,se produce si in Austria sub denum.Gynatren,insa nu stiu daca ei elib.pe retete din Romania,oricum pentru mine e mai putin accesibil, nu am cunostinte acolo si in plus 3 fiole costa apr.60 euro .Fetele din Ungaria care l-au folosit sunt f.f.multumite de rezultate ,insa problema e cu medicii pentru ca nu vor nici in ruptul capului sa recunoasca ca meritele nu sunt ai lor ci a acestui vaccin minunat.De aceea nu se produce acum ,din considerente economice ,pentru ca se opun multi medici la scara inalta,va dati seama cite paciente ar pierde ei anual in conditiile in care o consultatie costa vreo 10000 de forinti.Este foarte trist ca sanatatea si suferinta noastra se reduce doar la bani in toata lumea.Fetele de pe forum spun ca atunci cand au marturisit medicilor ca au facut vaccinul si au ramas insarcinate acestia spun ca este doar o coincidenta,de fapt tratamentul aplicat de ei a fost cel care a folosit.Deci c-am asta ar fi explicatia pentru care medicii se feresc sa-l recomande,pentru ca atunci nu mai duceti bani la ei ,dragele mele,ca si eu am cheltuit deja o mica avere pe medici si pe antibiotice in 7 ani de zile si din pacate tot bolnava sunt.Astept foarte mult sa apara din nou in comert acest medicament.Va pup si va doresc numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana78 spune:

Gagiiiiiiici, unde sunteti ?
Maine plec spre Szeged pt spermograma. Mi-e un pic groaza...da ce vrea Domnul pana la urma, ca nu depinde numa de noi.
Steliana scuze ca ti-am trimis asa tarziu mesajul, dar am aflat mai tarziu de el (a uitat sotul sa-mi spuna ca l-am primit ). Din partea mea e ca si rezolvata treaba !
Pis , Pussi ce faceti gravidutelor ?
Crinuta, Andra, Andicu
pt cele pe care nu le-am amintit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZoRi spune:

Ioana se pare ca "szegedistele" au luat o pauza, doar noi doua mai bantuim pe aici.
Iti doresc multa bafta maine la Szeged. Sa vii cu vesti bune!
Pussi ce faci? Nu te mai apropii de DC? Stai cumintica in patut. si pt burtici.
Va pe toate
ZoRi

Mergi la inceput