FIV in Ungaria 5

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Zisacamifrumoasa poveste cu final fericit!!!!! Sa fiti sanatosi toti trei...si dupa sata ce mai vreti voi!!!

Pis eu nu te inteleg, pe langa ca sarbatoresti 1 Decembrie la unguri..... nici nu intri sa ne spui cum a fost la eco ... sau sarbatoresc si unguri si azi nu e nimeni la clinica...........am uitat: ai sot...asta e motivul...acorda-i zilele astea maxima atentie...cat mai tine...ca vine BB .... si nu o sa mai ai atata timp pt. sot...

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pis spune:

Pussilino...tu vrei sa-ncerci patu...
Ce sa fac... m-am cules de pe drumuri cu barbate-miu...restaurant, plimbarica...zici ca suntem in concediu...
La eco este bine, hormonii din sange bine...astazi am terminat injectiile...luni la 9 am punctia...dar vrea sa ma mai vada si maine la 11...cred ca i s-a pus "pata" pe mine...
Mi-am cumparat Ovitrel si Klion(metronidazol) si mi-a spus ca vorbim maine despre ele...

A fost o faza haioasa astazi...am vazut-o pe asistenta care mi-a facut injectiile ca o ia de o aripa pe translatoarea de romana, Ani, si o aduce langa mine la injectii...eu de colo: eu vorbesc engleza...da asistenta: stiu da eu nu vorbesc engleza si o rog pe doamna sa va spuna ca astazi va invat sa va faceti injectiile singura, ca sa stiti cum sa va faceti Ovitrel-ul...mi-a spus ce si cum si mi-am facut singura ultimele injectii...poftim...si cat am fugit de ele...
Cami o poveste cu un final fericit...sa fiti sanatosi si sa va bucurati de puiul care vine
Liana ti-a dat tratament sau cum? Cand te mai duci?
Crinuta, Ioana, Andicu, Internet si multumesc pentru gandurile bune...

Pis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana78 spune:

Cami cred ca v-a fost f greu (pe alocuri m-am regasit si eu )insa cel mai important lucru e ca tu esti acum si ca sotul tau e sanatos ! Aveti grija de voi ! Sarcina usoara !
Lavinia
Pis ce curajoasa esti ! Eu nu pot sa ma uit nici cand ma inteapa...N-as putea sa-mi fac singura injectiile ! Ce se intampla daca ii spuneai tipei ca nu poti sa ti le faci, ca ti-e rau etc...
Pussi,Liana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steliana04 spune:

Buna dimineata! Am revenit si eu de la Debrecent dar sunt dezamagita. Mi-a dat dr. sa iau 2 luni utrogestan,4/zi, intrucat urmare a laparoscopiei, mi-au gasit "ovare scleroatrofice" iar la histeroscopie, "endometru in faza proliferativa cu zone de hiperplazie simpla si complexa cu si fara atipii".
Cele 2 aspecte probabil ca au fost date de stimularea de la cele 2 FIV-uri.Mentionez ca intre cele 2 FIV am lasat sa treaca 1 an si 3 luni.
Acum dezamagirea mea vine de la faptul ca dupa rezultatul de la cel de-al 2 FIV, dr. a spus ca trebuie sa facam laparascopie,histeroscopie si dupa aceea analize imunologice. Acum spune ca nu mai este nevoie de imunologice, luam doua luni utrogestan si la sf. lunii ianuarie mergem pt FIV 3.
Nelamurirea mea este, daca aspectele de la laparo si histero sunt date de stimulare oricum cauzele celor 2 nereusite raman necunoscute. Am avut 2 embrioni de calitate buna.
Nu se pune problema ca nu am incredere in medic, cel mai tare ma deranjaza ca nu stiu engleza ca sa pot discuta liber cu dr. iar sotul meu ia lucrurile asa cum sunt fara sa intrebe prea multe. Eu nu vreau sa mai fac FIV fara analize suplimentare dar nici nu sunt dispusa sa fac analize de capul meu. Cred ca data viitoare ma duc cu translator care sa intrebe tot ce imi trece prin minte.
L-am intrebat pe medic daca trebuie sa fac Kariotipul si a spus categoric NU.
Spuneti-mi si voi parerea voastra!
Pussi si Pis, precum si celorlalte fete, le doresc bafta maxima, sa veniti cu vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Pis da mi'a dat tratament ..un antibiotic foarte puternic doar o zi sa iau 4 pastile..ciudat nu? si inca o zi ovule..unul singur..am inteles ca'i ovulul care se da inainte de puntie..iar ciudat...da ma rog asta e!!!asa vrea ne'a Chivu asa facem!!
Ieri mi'a fost foarte rau..am luat cele 4 pastile de antibiotic am mancat dar degeaba cred ca mi'am dat stomacul peste cap...acum sunt putin mai bine..sper sa treaca de tot!!!am o stare de greata de nu pot sa'ti spun!!!
ioana tu ce ai facut???parca ai fost a doua zi dupa mine?nu?
stelianasii ce zic io? ai nelamuriri?dute mama si fale tu sa fii impacata..io asa fac..daca dc imi spune ceva si eu nu am incredere..sau ma rog sunt in dilema..atunci dau fuga si fac ceea ce cred io..sa'mi ies din pareri..da tu faci cum crezi...eu am facut Cariotipul...dar l'am facut pt ca aveam 2 sarcini foarte mari pierdute...e scump al drakului ..dar merita sa'l faci..ca sa stai linistita,, te pupic..si nu mai fi suparici..ai sa vezi ca va fi bine pana la urma..

momaa azi e sambata oauuu ce mai e pana luni..Pis ..Pis..Pis incep sa fac galerie..tin pumnii stransi..stransii de pe acum!!!
legaturooooooo stai linistita ca nu te uit nici pe tine...am io grija si de tine..acum nu'ti spun decat sa pui mana acolo pe burtica sa mangai bine...si sa nu mai fii stresata auzi tu?..acum adu'l pe sotzul tau aci..sa'i zic una...D'nu cand o vezi ca intra'n panica aratai asta ca ii trece..ahaaa..ce zice? ce zice?iti dadu cu cotul?vezi ...."nu zic cum ii zici" da stiti voi 2 asa deci..ce zice legatura mea...??iti dadu cu cotu si zise...."vezi...ti'am zis io" ete ce zice olteanca!!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

Un fulg pentru seara de Craciun




"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Raport Z9..tocmai m-am intors de la eco...endometru 10, cei 7 foliculi: 4 de 14 si 3 de 9...prin urmare luni merg din nou la eco mi-a dat si mie intr-un final merional si punctia o fac miercuri, a zis ca-i asteapta si pe cei 3 mai mici sa creasca ca sa aiba din ce alege desi la varsta mea crede ca sunt suficienti si 4. Sa faca cum crede el mai bine numai sa iasa cu ochisori....

Cine ma lamureste si pe mine daca OVitrelul sau cum se numeste el se face tot in burtica si tot subcutanat sau prin alte parti si sub alte forme

Pis imi spui tu cum se face?? te rog....nu te-am vazut am intrat mai repede... dar luni o sa fiu acolo am programare la 13.30 si luni merg tot eu la pensiune sa vorbesc pentru marti seara...pana atunci ma mai documentez cu maghiara oricum vreau sa vb cu tine dupa punctie...poate marti seara... luni cred nu o sa ai chef de povesti...sa-mi psui si mie ce si cum...

Lianasunt cam obosita...nu stiu ce am...

Stelianasincera sa fiu nu stiu ce sa-ti zic..e complicat de dat sfaturi. Parerea mea e sa nu-ti mai pui atatea semne de intrebare...si sa ai incredere in medic...cred ca o mare parte a problemelor porneste de aici.Fa cum crezi tu ca e mai bine pentru tine..tu sa fi impacata cu tine ca ai facut tot ce e posibil sa-ti implinesti visul

Ioanatu cand ia programarea ??? pe 12???

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Pussi, se face tot in burtica, ca si celelalte injectii. O sa fie bine, nu intra in panica! ai foliculi destui si endometru f bun! iti tin pumnii in continuare!
Pis, bafta multa luni! sa dea DD sa ai recolta bogata si din ea sa se nasca anul viitor bebele mult dorit!
Liana, multa sanatate! ai incredere in 'nea dr, ca stie el ce face! sper sa scapi repede de probolema si sa continui tratamentul!

Va pe toate, mamici si viitoare burtici!

Andreea 8+
Punctuletzul meu

Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns internet spune:

Pussi stai linistita, nu te agita, ai foliculi destui, eu am avut 4, 3 am pus, ce vrei sa faci 20 cum am facut eu la Tm? iti trebuie unul si bun. Daca nu esti cuminte vin si eu cu ( o ajut pe Liana ).De ovitrel nu scriu nimic pt ca ti-a raspuns Andicu.
Pis bafta luni.
Liana tu cand mergi la urmatorul control?. O sa-ti trimit o poza cu Daria sa o vezi.
Andicu ce face ?
Steliana eu am facut 6 FIV si nu am patit nimic, am facut si la 3 luni, la ultimul am lasat sa treaca 6 luni, cred ca totul e cum si cand vrea DUMNEZEU. Iti doresc din tot sufletul sa reusesti.
Bafta la toate


Tia si Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Andicu, Tia multumesc frumos....voi chiar ma faceti sa cred ca voi fi mamica...si daca voi ziceti care ati trecut prin atatea si ati si reusit atunci SIGUR IN AUGUST NASC va multumesc frumos din nou...stiti cat de mult conteaza incurajarie ai ales de la persoane "autorizate"

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

legaturooo io te inteleg..dar ai grija mama ca daca nu esti cuminte vin
andicu multumesc asa o sa fac..cum zice nene
Tia abia astept sa o vad..multumesc..
Pis ce faci mama??acu ai invatat sa faci injectii si nu ne mai bagi in zeama??

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

Un fulg pentru seara de Craciun




"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput