LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (99)
Raspunsuri - Pagina 28
melku spune:
bei mamici, fi-mea de vreo cateva zile are niste stari de nervozitate in fata carora io nu stiu cum sa reactionez!!!!se enerveaza dintr-o data si:
-daca e cu jucariile, le arunca cat colo si incepe sa se balangane nervoasa, vrand sa loveasca;
-daca e la mine in brate, ma loveste cu manutele, ma musca, se da cu capul de pieptul meu;
-daca e in patut, cauta sa dea cu capul si cu manutele de zabrele.
pe mine ma apuca ingrijorarea, ma uit la ea uimita si nu stiu ce sa fac:
-sa n-o bag in seama ca poate asa nu mai face daca nu i se acorda atentie;
-sa o cert ca nu-i frumos, incercand s-o calmez;
-sa-i spun cu blandete ca nu-i frumos, sa o iau la pupat si gadilat.
am incercat toate variantele.
ea se calmeaza pana la urma, nu dureaza mai mult de 1 min., se calmeaza si singura daca o las in pace....dar...mi se pare prea mica pt asemenea manifestari de furie si chiar sunt ingrijorata!!!
pliz, pliz, spuneti-mi daca mai face vreun bebelac asa!!!
si cum sa reactionez io???
noi azi mergem la dr. sa facem vaccinul. o sa-i spun si ei.
io tot sper sa fie de la dinti, ca acum stau sa sparga doua maselute!!!
dar daca prea le pun io pe toate pe seama dintilor???
ps. ma ofer si io la schimbat de scutec ca mi-ar placea. daca sunt pe faza, bineinteles!
melku & Daria Virginia (2 nov 2005)
Am implinit 1 an!
www.dropshots.com/melku" target="_blank">FILMULETE
Varsta Daria
Nastea23 spune:
Tania, pina a merge micutul meu la cresa tot avea un orar anormal, acum ne luptam doar cu mincarea de noapte. Nu zic sa-l dai la cresa eu am fost nevoita, dar poate incerci impreuna cu alti copii daca aveti cunoscuti, caci stii cum se mai zice se ia unul cu altul si papa mai bine si de toate.
Um amigo e alguem que compreende o teu passado, acredita no teu futuro e aceita-te como es.
Nastea23 spune:
Noki, marefeream ca sunteti ca albinutele
harnicute, nu mai reusesc sa citesc cite ceva din urma sa va cunosc mai bine, ca sa pot merge untrun pas cu voi.
Si micutul meu bea din pahar si cu paiul dar nu maninca singur. Am vorbit nudemult cu o doamna care mi se lauda ca copilul ei maninca singur de la 9 luni, dar eu chiar am inceput sami fac griji, poate la noi ceva nu e bine?
Um amigo e alguem que compreende o teu passado, acredita no teu futuro e aceita-te como es.
Nastea23 spune:
Am uitat, cit despre suzeta nu eu am insistat ci el singur a renuntat, dar cind incep problemele cu dintii, asi fi bucuroasa sa ea suzeta dar nu si gata, uite asa.
anda77 spune:
melku, al meu mai face asa, foarte rar, e adevarat, dar mai face. o sa-i treaca, sunt etape, nu are cum altcumva sa-si exprime furiile. si datul din maini in timpul plansului de nou-nascut e tot manifestare de furie. nu te mai ingrijora.
nastea, de bibe poti sa scapi cand vrei, de-acum, in inlocuiesti cu canuta cu cioc, treptat, dar nici pe mine nu ma deranjeaza bibe, plus ca nichita este super dependent de tetinele de silicon, nu prea accepta sa-i fie introdus in gura altceva in afara de alea.
nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
catutza spune:
Noki, incerc sa-i schimb ora de culcare, dar nu prea reusesc!Uneori se culca la 22,30, alteori la 1 ca acum doua seri! Am vazut-o pe Sarah dansatoarea, super!Mi-a placut cum ii statea in fusta si mai mi-a placut foarte mult caruciorul, de unde l-ai luat?E stabil nu? Asa ceva as vrea si eu pt buburuza mea.
Tania,
, esti o draguta!
Madu, curaj azi la dr, sa fie totul bine!
Ionikka, bine ai venit la noi in grup! Am vazut pozele-superbe! Si tablourile tale i-mi plac,unde le vinzi?![]()
Tania , eu ii voi lua saniuta Biancai, ca sa ne traga tati pe amnadoua![]()
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Bianca si noi2
melku spune:
Anda, ti-am trimis un pm.
multumesc de raspuns. de asta v-am si spus, sa ma linistesc.

melku & Daria Virginia (2 nov 2005)
Am implinit 1 an!
www.dropshots.com/melku" target="_blank">FILMULETE
Varsta Daria
Nastea23 spune:
Melku, si al meu face asa ceva, mai ales cind nu ii dau ce doreste, cum ar fi telefonul mobil, mai bine zis lucruri interzise pt bb. Apoi trece.
Rabdare.
Anda, cum am mai scris bea din tot pahar, canuta cu cioc, paiul dar biberonul nu-l lasa si pe linga toate lapte nu accepta din altceva numai biberon, de aia imi fac griji.
Madutza10 spune:
Tania ,eu cred ca am sa-i iau acea masinuta dar mai intai vreau sa ma mai uit prin magazine ,ca as vrea sa vad live ce cumpar daca nu gasim ceva mai frumos ,luam una din alea!
Nastea ,tare as vreau si eu un raspuns la intrebarile tale ,eu nu-l stiu:),in ritmul in care evolueaza fi'miu cred ca o sa manince singur si sa bea din canita pe la 3 ani:))) ,ca tare-i puturos !!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE 10 LUNI
Noki_Lara spune:
Melkule drag- si Sarah mai face asa. Are perioade chiar in care face destul de des. O perioada de-asta nasola si care a tinu-ot destul de mult a fost dupa ce am fost cu ea la Bistritza, unde mi s-a cam dat peste cap. Dar s-a revenit.
Sa nu fie ceva atacuri de panica, de frica sau de dureri - chiar de dinti, la care reactioneaza ciudat. ca nu-ti poate spune ca o doare. Si probabil ca i da o stare de irascibilitate.
Ideea e sa nu te enervezi, sa nu o certi, ci cu o voce blanda dar ferma totusi trebuie sa-i explici ca nu e voie sa faca asa, ca tu esti alaturi de ea....s-o intrebi daca o doare ceva, s-o pupi, s-o incurajezi etc.
Pupici micutei si tie nervi de otel!

Catutza- care carucior? Te referi la jucaria pe care o impinge Sarah? Nu e a noastra, suntem in vizita la Dl. Tzitzi acolo, in filmuletz. Jucaria e Vtech si costa cam 2,4 milioane. Se gaseste pe siteurile de jucarii, daca o vrei.
Nastea- io nu as mai crede chiar tot ce zic toate doamnele binevitoare si care la faza ca plodul papa singur de la 9 luni mie mi se pare ca bat campii rau de tot!
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!