LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (99)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

Cuscra Melku, nu degeaba Dragos o iubeste pe Daria. La fel face si el, numai ca daca nu faci cum vrea el nu se linisteste. Habar n-am cum sa procedez, am incercat sa-l las sa se calmeze singur, dar dupa 5 minute de urlat n-am mai rabdat si m-am dus si l-am luat. Daca ii explic ca nu trebuie sa faca aia sau nu poate avea ailalta nu vrea sa inteleaga si plange pana obtine.
Eu mai am o problema cu dormitul in patutz. Doarme pana pe la 1-2 noaptea in patutzul lui, dupa care incepe sa se foiasca si sa se dea cu capul de zabrele. El doarme cam pe diagonala sau pe latul patului si nu are loc. Ca sa se linisteasca trebuie sa-l mut in pat cu noi, unde doarme cu capul in pieptul lui tatsu si cu picioarele in capul meu si pana dim n-am probleme.
De biberon nu cred ca-l dezvat prea curand ca e un comod, iar suzi e optionala.
Pupici

Alina si Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

madutza, dar ai incercat sa-l dai in masinutza? ca sa nu dai banii de pomana.
de exemplu, fiu-meu, pe langa ca este pasionat de roti si capace, stiti cu toatele asta, cand se joaca cu masinile lui mici, transpira de concentrare, chiuie de bucurie, de-astea. Uimitor dar urcat intr-o masina de-aia din parc, cu baterii, de inchiriat, nu i-a placut. In trenulet pe sine, in parc, ii place dar nu si in masina cu baterii.
asa ca mai intai fa o testare

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_d spune:

Adar,nu mai pot de pofta!Eu sunt dependenta de dulciuri.M-am sculat cu o pofta mare de prajituri.M-ai ucis cu poza cu negresa.Am vrut sa ma apuc s-o fac,dar n-am cacao.Eu nu fac prajituri in casa,pentru ca sotul meu nu mananca prajituri facute de casa si atunci sunt tentata sa termin toata tava si iti dai seama ce proportii ma asteapta.Cu toata ploaia de-afara o sa-mi imbrac copilul si ma duc sa-mi iau ceva dulce.
Gabi_fer,asta-vara veneam in parc mai mult dupa-amiaza,pentru ca dimineata aveam ore de condus si il ducea tata in parc
Roxivan,il scot pe Vlad dimineata 2 ore si pe la 15 inca vreo ora.Vreau sa-l scot si pe vreme urata ca sa-l calesc.
Andreea_Georgiana,te rog ,daca te mai duci la stomatolog,sa-l iei si pe Vladut,sa-i faca si lui macar un implant ca e stirb rau de-tot.
Alorea16,sanatate multa lui Cristian!Sotul meu il decaloteaza in fiecare duminica pe Vladut.Doctorita ne-a recomandat in fiecare zi,dar noi o facem saptamanal si vad ca totul e OK.
Stefanna,bine ai venit!Printre noi nu te vei mai simti singura.
Adar,OFFF!Tot mai visez negresa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

BUna!

Intru scurt de tot, ati scris enorm si nu am timp sa citesc decat ultima pagina. Unde ce vad? Melku, trebuie neaparat sa te linistesc si sa-ti zic ca Bogdan face asa incontinuu de luni incoace. Si nu numai ce ai zis tu, dar pur si simplu zbiara de dimineata pana seara incontinuu. Si se agata de mine, dar cand il iau in brate si-l mangai, ma impinge cu furie. Tot de luni, a inceput sa urle de parca il taie cineva de cate ori intru la toaleta. Se aseaza in fata usii si urla pana ies, indiferent cat timp inseamna asta! Si mai si strica daca are ceva in preajma. Ultima data mi-a dezlipit pur si simplu plinta de la parchet, langa baie.
Partea proasta e ca nu am ce sfat sa-ti dau, ca si eu sunt cam disperata. AM incercat tot. La inceput l-am luat in brate, am incercat sa-l alint, sa-i distrag atentia, sa-i vorbesc bland... ca nu mai facuse asa. Facea tot mai urat cu fiecare mangaiere a mea. Asa ca am decis ca trebuie sa-l ignor, ca altfel el va intelege ca trebuie sa zbiere mereu ca sa-l mangai. I-am spus pe un ton dur ca daca mai tipa, eu plec. Si plecam imediat. Eh, face la fel. Nu stiu ce are. Ma gandesc ca e vaccinul, plus poate canini/masele, plus o diaree rebela... plus a fost cam rasfatat de rude duminica. Ah, si afara cand iesim face la fel. Urla ca un catel nervos. Nu da sa sara din carucior, sta doar si urla de se uita lumea la el!

Cam asta e ce facem noi de luni incoace. Si se trezeste noaptea si tipa, apoi se culca la loc dupa ce ma duc la el. Eu insa... zombi.
Va pupic si sper sa mai intru macar din An in Pasti.

Gandacel 17+ si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Mai fetelor,va multumesc !Am intrat sa vad ce sarbatoriti mai sint azi...si am avut surpriza sa ne vedem pe listuta !
N-am avut timp sa citesc,o sa recuperez azi,dar cred ca ati tras cu okiul la "adoptii" ca eu sigur nu am spus cind e nascuta Patricia.

SIMONA si PATRICIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Am dat eu paste mesajului ratacit acolo unde-i era locul, era pt mamicile de martie-aprilie 2006.

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Dayssy, in loc sa-l iei in patul mare, de ce nu-l re-asezi in patutul lui? Ori poate sa va ganditi sa-i amenajati un alt patut, mai mare?

Gata, merg la gatit, sa-i fac un pilaf lui BOgdan ca de doua zile iar il viziteaza Diareea.

Gandacel 18+ si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melku spune:

deci e normal cat de cat si vaz ca se poate si mai rau...

de asta va iubesc io pe voi. mii si milioane de pupici!!!!

Noki
, pe mine ma mananca palmele rau de tot de mult timp sa-ti fac o vizita in parcul circului.
Am o colega cu bb mai mic decat al nostru care se plimba tot pe acolo. Am vizitat-o o data, ti-am luat nr. de tel sa te sun, poate esti prin preajma, insa am ajuns atat de greu cu taxi-ul din cauza de trafic infernal, incat am stat fff putin cu colega mea.
mai mult drumul pana acolo....
dar tot ma mananca palmele....:)

Dayssy, Daria nu l-a uitat pe Dragos, sa stii. mai vrea poze. l-a admirat siderata in cele de la ziua lui.

Gandacel, multumesc din suflet de raspuns. Daria e cuminte in general, de aia si eram ingrijorata de accesele astea ale ei.
nu plange, doarme noaptea cu unele intreruperi, mai vocifereaza afara daca o pun in carucior cand ea ar vrea sa se joace, dar, per ansamblu, e cuminte.
asta e si problema mea, nu stiu cum sa reactionez.
la fel am gandit si io: daca incep s-o dragalesc, o sa tot faca asa pe motiv ca dupa aia vine dragaleala.
o sa aplic numai metoda lui noki: sa-i spun pe un ton ferm ca nu-i bine...
om vedea.

pupici

melku & Daria Virginia (2 nov 2005)
Am implinit 1 an!
www.dropshots.com/melku" target="_blank">FILMULETE
Varsta Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fee spune:

Buna ziua si de la noi !

melku , asa face si Daniel ;cand il iau in brate imi da niste palme , eu zic ca asa se exprima pt ca apoi ma ia de fata si ma pupa ( mai bine zis ma baleste ) .Eu ii zic ca nu este bine , ii iau mana si fac mamai - mamai ( adica mangaiat)

tania , asa fac si eu , sotul mi-a zis ca, acum avand un an sa nu mai gasesc pretexte sa ii cumpar ceva in fiecre luna .Dar zau ca nu pot sa ma abtin .Stai sa vezi in luna decembrie : e mos nicolae , apoi al doilea prenume e Nicolas si pe 11 dec e sf Daniel , o sa inebuneasca barbata-miu.

Nastea, stai linistita ca nici al meu nu mananca singur , suzeta nu a vrut iar cu bibe pentru noi e confortabil asa ca nu ma deranjeaza.

Buluci , eu ma culc destul de tarziu( pe la ora 1) , mai fac cate ceva pentru birou si ma tresesc pe la ora 7 .

Polluri :

1.Ata rosie pana la ce varsta i-o lasati?
2.cum facem sa aibe incredere in ei ?Adica , de exemplu el este tare cercetas si si-ar baga mainile peste tot iar eu tot ii zic , nu te duce acolo, ca o sa cazi etc..stiu ca nu este bine (am citit n carti ) dar mi-e frica sa nu se loveasca desi stiu ca cel mai bine pentru el este descoperirea facuta de el (cu bune sau cu rele )

Monica et Daniel (04.11.2005)

ÉPICTÈTE
« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Pai Melkule drag, ar cam fi cazul sa ne vedem...ia sa te manance rotile in sens pozitiv si chiar sa vii pe aicea, ca e tare dragutzel Parcul Circului. Numai nu azi, ca merg sa las bufnitza la mama si a poi merg laBIBLIOTECA!!!!!!!!!!!
Da' tu mess nu ai?

EDITEZ: Fee- ata rosie adica siragul rosu de corali i l-a stricat Adila la mare si de atncea nu i l-am mai pus la loc. Deci acum 4 luni.
Cu increderea...hmmm. Io pe Sarah o las cam peste tot, cu mici restrictii gen aragaz - btoane, ca partea externa e de-aia de nu se incinge rau, balcon, florile si plantele de la mama, prize -desi au aparatoare, tot ii explic ca nu e voie, dar e pasionata de cele de telefonie, de tip vechi, WC -aici e mai greu ca tot asa e pasionata de el.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput