LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (99)
Raspunsuri - Pagina 27
maria_alexia spune:
Madau, cu problema cu pleoapa: am trecut si eu prin asta, de 2 ori. Prima data pe la vreo 7 ani, cand doftorul se repezise sa mi-l opereze dar ai mei au asteptat a doua opinie si bine au facut: s-a retras dupa vreo 2 sapt de tratament babesc cu lingura de lemn fierbinte presata pe pleoapa.
A doua oara, prin liceu, n-a mai mers cu comprese calde si un medic fascinat sa ma taie neaparat a si reusit. A fost ok si asa, incizia a fost minimala, operatiunea absolut suportabila, iar refacerea rapida.
Sanatate multa sotiorului si bafta sa-l rezolve repede si bine!
maria_alexia spune:
Ionikka, nu stiu daca nu ti-am spus de prima data cand ai postat pozele, dar reiau acum: sunt aboslut superbe, cea mentionata de Anda are o lumina blanda si dulce... Salvasem link-ul sa le am ca model
.
Super si tablourile decorative, iar valizele sunt absolut originale.
De fapt, de cand te-am vazut prin poze mi-am dat seama de latura ta artistica, chiar arati super - imi place freza originala si absolut potrivita tie. Gata, nu te mai coplesesc cu complimente ![]()
Ma intrebai cum a fost nasterea - de aseara ma tot gandesc la asta, de-abia am putut adormi de cosmaruri
.
Cred ca ma apuca si pe mine starea aia de recapitulare pre-aniversara, desi ... mai avem o luna pana acolo, hehe...
tania-z spune:
Anda grrrr, ce sinistroshenie de urare. Da' chiar e prosta facuta gramada, sa zica asa de un copil.
Ela eu cand ii cumpar ghetutze slabesc cel putin 1 kg, asa transpir. Greu, tare greu gasim ceva bun si mai greu stam la probat.
Roxi bona aia e caz de Protectia Copilului. DF!
pe mine ma apuca disperarea cand vad ce papa copii vostri la cina! vreau si eu sa papam ca si copiii mari, soldatei sau paste, dar Stefan nu face decat sa stranga orice mancare in pumni, sa vada cat de tare o poate flescai, spoi o intinde pe toata masa scunului s, in final, zugraveste putin si peretele 
Poll: ce cumparati bebeilor: sanie sau un vehicul din ala 3 in 1 - sanie-balansoar-masina? ca ma cam bate un gand....
Dupa ce am trimis mesajul am vazut ca si MADUTZA a "ochit" acelasi lucru ca si mine. Mie imi plac tare mult.
Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
tania-z spune:
Fee eu-eu-EU!!!! nu ma lasa sa ies din casa cu bani in buzunar. Acum sa vezi si ce pretxte gasesc: i-am luat cadouri lui Stefan in fiecare luna, cica "de ziua lui". tati e disperat! 
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
Nastea23 spune:

LA MULTI ANI!!!

RACHEL GEORGIA 

ANA MARIA 

Um amigo e alguem que compreende o teu passado, acredita no teu futuro e aceita-te como es.
tania-z spune:
Meems super ca i-a trecut Riannei. 
felicia eu am fost FOARTE DEZAMAGITA de fotoliul-ursuletz de la quelle. Nu avea pic de stabilitate. ce fotoliu? cadea Stefan in cap de pe el.![]()
Nastea23 spune:
Buna, vin iar cu intrebari, caci nicidecum nu ma pot incadra printre voi, pacat.![]()
---Cind copilashii incep a minca singuri?
---Cind scapam de biberon?
De suzeta am scapam demultisor, dar de mincat noaptea micutul meu nu se lasa, sunt epuizata. Voi cum procedati?
Apopo de contul comun, pot intra si eu?
O zi buna.
Um amigo e alguem que compreende o teu passado, acredita no teu futuro e aceita-te como es.
Nastea23 spune:
Madau, forte pentru sot, noi tinem pumnii.
Mirunei.
Noki_Lara spune:
Nastea-
quote:Dar de ce ma rog NU????? La ce exact te referi? la viteza se scris sau la ce? Detaliaza.
Buna, vin iar cu intrebari, caci nicidecum nu ma pot incadra printre voi, pacat.
Noi inca nici la suzi nu am renuntzat si nu o va face pre curand. Bibele nu a de gand sa i-l scot, ca nu ma deranjeaza cu nimik. Bea si din cana si din bibe.
De mancat singura nu o las, ca se murdareste rau.
Poze cu Sarah si mami

Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Nastea23 spune:
Fetelor am si eu o rugaminte, cine a facut listuta poate modifica? Numele micutului meu e Alexandre atit doar.