LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (99)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Salutare! Si eu putin pe aici...

Noki, sincer i-mi pare rau de biata broscuta,-am ca sa-ti revii repede.

Revelion...acasa!!! Nu-mi pot permite luxul de a merge undeva-si nici nu vreau! Si apoi cine sta cu fata?Ca asta nu intelege ca noua ne e somn sau nu, cel mai bine e acasa, poate o sa mergem pe la nasi ca stau langa noi, dar ne retragem repede la culcus!

Fetelor eu nu stiu ce sa ma mai fac cu fimea, daca pana acum se culca la 22,30-24 maxim acum nu mai vrea mai devreme de 24,30-1!
Azinoapte cand ma chinuiam sa o adorm, ea radea si am mai vazut o maseluta in gurita!Are fata 4 acum!,e dintoasa!

Va las ca nu mai ma lasa ea pe mine..

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Bianca si noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Cata- felicitari pentru dintzosii printzesei!

Adelina si Albert (16.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

feli am acasa pliantul, ma uit diseara si iti spun

anda, nu mai uitat cu astrograma ?

noki, imi pare sincer rau, stiu ca e dureros si eu am pierdut un papagal iara acum avem caine care si el este foarte batran, nici nu vreau sa ma gandesc mai departe. sa treaca mai repede.

ioana si eu sunt de acord cu tine, oricat ai alapta si infofoli sau nu, importanat este gena primita.fiecare individ e unic si reactioneaza la stimuli diferit.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Mei, voi imi faceti in ciuda cu supermarketurile astea din Bucuresti cu oferte care mai de care cu jucarii. Vreau si eeeeeeu!

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fee spune:

ne-am intors si noi de afara , ploua mocaneste numai bun de facut magazinele

noki , pupici si sper sa revii repede pe aici ca tare mai sunt "bune" placintile tale .Acum despre animalute , eu am doi catei : unul in ro la mama ,un dalmatian pe care l-am primit cand avea 2saptamani si acum are 11ani si e cam bolnav ( toata ziua sun , are probleme cu rinichii ) si un labrador (care are 11ani ) a sotului si a inceput si ea sa fie batrana , nici nu vreau sa ma gandesc cand o veni ziua aceea ....

Mai , eu nu stiu daca mai e cineva ca mine , eu nu pot sa ies din casa fara sa cheltuiesc bani ...pe prostii (mie rar imi cumpar ceva) .Tocami i-am cumparat primul cadau de craciun lui Daniel ( acum sper sa ma tin sa nu il dau inainte ).Deh , aici totul este impodobit si mi-e greu sa ma abtin , este un aer de sarbatoare ...

Mr Daniel este tot mucios , au inceput sa aibe o culoare spre galben -verde , din cate tin minte inseamna ca este spre insanatosire , nu ?

Gata , ma duc sa dau gustarea lui Mr Duracell ( pacat ca nu are si el butonul OFF)

Monica et Daniel (04.11.2005)

ÉPICTÈTE
« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Mai fetelor v-am intrebat si eu despre dintisori ,imi raspundeti si mie???Ai vostri au ceva pe dintosi ,ca lui Orlando i s-a depus ceva albicios ,ca la adulti dupa ce maninca ,stie cineva ce-i asta???

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE 10 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Madutza, eu nu stiu, ca daca as sti ti-as raspunde, asa ca nu te pot ajuta...

Fee , si eu cand ies la cumparaturi sau in oras nu ma pot abtine sa nu iau ceva pt sarbatori sau macar sa casc gura cat mai mult la ormanemte.

Ioana , la voi nu sunt mag mari gen supermarketuri? Stiu ca aveti si voi un mall, sau te-ai plictisit de el?

Felicia , ce ti-ai mai comandat de la Quelle? Azi mi-a ajuns si mie catalogul acasa, dupa 3 saptamani, mi-e groaza sa ma gandesc cand va ajunge comanda

Miha , pe unde umblii? Bine azi stiu ca petreci, dar nu ai mai intrat demult, vreau sa vb si eu ceva cu tine pe mess, ID-ul meu e "cata25dob",

Cata si Bianca-Maria (2.11.2005)

Bianca si noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Multumim de ganduri bune. Cand s-a trezit Rianna de dimineata am remarcat cu stupoare ca nu mai are absolut nimic la ochisori!!! I-o fi trecut de la ceaiul ala de musetel pe care nu trebuia sa-l folosesc In schimb mai are ceva muci care cred c-au trezit-o azi-noapte (am auzit-o maraind de vreo 3 ori, la ore diferite). Azi-dimineata a fost sus la 6:45, ceea ce e record - asa devreme nu s-a mai trezit de pe la 3 luni, cred. M-am trezit si eu tot atunci, asa ca acum dorm pe mine. Bine ca ea e vesela, "citeste" de zor intr-o carte si arata cu degetul fiecare animal in parte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Catutza aventura mea cu Quelle s-a terminat Nu mai am nervi...

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Cel mai destept cedeaza primul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Noki,

Ioana, de acord cu disertatia ta

Madutza, nici eu nu stiu ce sa zic de dintzosi...

Catutza, 4 masele??? Wow!

Mergi la inceput