LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (99)
Raspunsuri - Pagina 19
ioana_77 spune:
Buna dimineata la schimbul doi
Asa-i ca-i buna cu ochisori curati:) SI Maria se uita intr-o carticica cu animale.
Catutza, auzisi bine de mall, dar acolo mergem ca la muzeu, ne uitam, admiram si plecam. Adica f bine gasesti marfa asemanatoare si in magazine mai putin mediatizate, dar la preturi muult mai accesibile.
Feli, am facut si eu comanda de catalog Quelle, mai, dar au niste preturi de te doare capul, si sincer cine isi comanda haine prin posta, cum sa stii daca iti vine sau nu?!
Proadelina, super pozele, miam miam ce tort fatzos! Sa descarci si pozele de la mot!
Madau, pe unde ati bantuit azi?
Pe Dordia o vad pe mess, cand apare, cand dispare, clar are probleme cu netul.
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze 11 luni
madau spune:
Neata, pe seara![]()
Azi am haladuit la greu, dimineata la 9 a venit femeia la curatenie, asa ca atrebuit sa migram cu Miruna din casa, nu de alta dar statea numai in picoarele ei. Asa ca am lasat-o pe mamaie sef de trib si noi am plecat la Plaza la cumparaturi...mi-am cumparat ceva hainute, niste panataloni, Mirunicii o caciulita, ne-am relaxat nu gluma.
Ce bine e sa pleci sa gasesti casa luna la venire!

N-am citit decat pe mega diagonala, asa ca nu ma bag sa raspund prea mult,ca sa nu incurc borcanele, sa nu va suparati pe mine.
Noki felicitari ptr dintosi!!!!
Vad ca si Miruna a inceput de ieri sa baleasca si sa stea cu mana in gura, daca respectam termenul de "luna si dintele" ar cam trebui sa ne mai improprietarim si noi
. Aaa, si imi pare rau ptr broscutza
Madutza sanatate multa lui gineri-miu!
Ioana multumim ca ati intrebat de noi, suntem bine, ne-am shopping-uit
.
Meems ma bucur ca i-a trecut Riannei ochisorul..insa eu stiam ca ceaiul de musetel e contraindicat in probleme de genul asta. Sau poate nu stiu eu bine..
. Eu folosesc cu succes ser fiziologic, ce nu se vindeca cu ser in 2-3 zile, e clar de competenta medicului. Sunt mai panicoasa din fire si apoi, de ce platesc dr?
Mai vroiam sa mai zic ceva, ma duc sa mai recapitulez odata ca m-a cam lasat memoria![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Madutza10 spune:
Madau ,chiar ma gindeam pe unde umblati ,ce bine ca v-ati relaxat!!Ce ti-ai gasit in Plaza de imbracat ca eu sint non stop p'acolo ca'-i super aproape de casa dar pt. mine niciodata nu gasesc nika ,doar lu' bebe ii gasesc!
De cand ai femeie la curatenie??Vreau si io ,..cum o platesti ,de cite ori vine pe saptamina??Pupici la fata!!
Cu mergaretu' m-a sucit tati ,vrea ceva mai barbatezesc ,o masina pe baterii ,un motor dar e mic pt ele ,nu stiu cum sa-i scot din cap ,eu am vazut asteahttp://www.varuna.ro/produse.php?v1=1&v2=3&cat=55&sub=0 si mi-au placut ,sint potrivite pt. virsta lui.
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE 10 LUNI
miha2006 spune:
MULTUMIM MUUUUUULT de urari, noi suntem la Petrosani de 2 sapt, nu v-am putut anunta ca n=am avut net vreo 3 zile inainte de a pleca.
Azi am petrecut cu familia iar cheful mare dumineca. venim cu poze proaspete de la chef.
urez LA MULTI ANI DIN TOT SUFLETUL celor care si-au serbat anisorul in ultimele 2 sapt si celor care urmeaza. Saptamana viitoare ajungem si noi acasa si povestim mai multe. Acum stau nepotii mei calare pe mine sa-i las la calculator....
in rest noi suntem bine-bine numai ca nu vrea sa mearga singurica ci numai de o manuta.
pupici multe de la noi
MIHA SI IULIA BUBULINA
madau spune:
Cuscra mi-am luat in sfarsit geaca, umplu dupa ea de 2 luni, am gasit la Nike una exact cum vroiam...alb gri, nici prea scurta nici prea lunga, cu gluga, fara puf...super
. Niste raiati si un hanorac de la Kenvelo, sutien, diverse prostii![]()
Femeia o aveam de mai mult timp, venea numai ocazional, acum insa i-am spus sa vina de 2 ori pe luna, ca de cand cu Miruna care intoarce toata casa cu susul in jos, nu mai fac fatza, recunosc. La curatenie din asta, sters praf, pe jos, etc ma descurc, dar perdele, covoare, geamuri, faianta..ma depaseste
. Am vb sa-i dau 500.000 mie mi se pare rezonabil la cate face.
Misto si masinutele alea, vreau sa-i iau si eu Mirunei ceva asemanator, numai ca nu ma lasa tati, cica ii luam la primavara, sa n-o mai vada si pe aia stand prin casa
Madau si
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
madau spune:
Fetelor...ia bagati aici : http://in-cult.info/testin.html
Distractie placuta!!!
Madau si
pozici la 11 luni
fee spune:
madau , haha bun testul ...
am gasit butonul OFF a baiatului , sa vedem acum cat timp doarme ...
Monica et Daniel (04.11.2005)
ÉPICTÈTE
« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>
anda77 spune:
am facut 5 puncte dn 11, recunosc! fuck! m-am prins prea tarziu ca sunt de perspicacitate si simtul umorului, nu de inteligenta....adik intelegeti ca e o nuanta, nu?![]()
![]()
la intrebarea exista 4 iulie in anglia, si raspunsul da, exista, vine dupa 3 iulie, nu m-as fi prins, jur sa aleg varianta asta
, am picat in plasa, m-am apucat sa-mi periez scurt cunostiintele de cultura generala, restul le-as fi zis corect usor , nu m-am concentrat.
nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
madau spune:
io am facut 8

m-am incurcat la ala cu masina, cu vaduva si cu calculul ala cretin
Madau si
pozici la 11 luni
silvia_d spune:
salut,fetele!
intru si eu repejor sa urez sarbatoritilor,imi cer mii de scuze ca nu am citit nimik si ca nu urez la evenimentele comunitatii,dar sunt super pe fuga,soacra a plecat,mai mult certate suntem acum...(etete,fleoshc,ca sa zic asha!),va povestesc eu mai multe...poopici
Draga Dienuta si Mihaeluta_T,sa va traiasca feciorii,Luca si Alex,sa va faca fericite si implinite ca mame;la fel,iti urez si tie,Miha,pentru Iulia,sa fie o fetita cu fundite sanatoasa si frumoasa!Si sa creasca mare si sanatoasa !!