LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (99)
Raspunsuri - Pagina 17
ioana_77 spune:
Noki, imi pare rau de broscuta, nu te baga in carapace, ca nu-i bine, hai stai cu noi

. Lasa, ca poate nu o fi asa de curgatoare trompeta si-o sa-i treaca repede.
Acum sa va zic si io: nu nu mai cred in chestii de genul calit copilul prin a-l imbraca mai subtirel, alaptat pana la epuizare, ca furnizezi o gasca de anticorpi si se imbolnaveste mai greu, etc, etc. Adica mie mi se pare ca depinde de fiecare individ. Sunt atatea exemple de bb hraniti cu late praf si care nu au racit de-atatea ori ca Maria. Io nu am mai supt atata, m-au infofolit ai mei cat s-a putut si iaca acu', la 30 ani racesc ffff rar, nu ma doare nimic, slava Domnului, probleme de sanatate legate de diversificarea timpurie nu am. E adevarat ca atunci nu erau atatea nebunii de e-uri si atata poluare.
Gata, sfarsit la disertatie.
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze 11 luni
anda77 spune:
maria, capricorn
nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
ioana_77 spune:
Hai, poate fac si eu 400 de mesaje
Care baga unul inaintea mea?
Nici eu nu ma omor cu Revelionul, cred ca fiecare etapa a vietii e cu preferintele ei. Cand eram studenti mergeam cu frate-meu si gasca si stateam cate o saptamana la munte si faceam Revelionul acolo, acum, sincer, nu as mai merge. Vreau sa stau acasa cu George si Maria, eventual cu niste prieteni apropiati. Noi nici nu suntem mari petrecareti.
Proadelina, vrem poze cu petrecaretul tau!
Gandacel, felicitari pt petrecerile reusite. Poate ne spui si noua ce jucarii s-au dovedit asa interesante pt Bogdanel, sa ne mai insipram si noi. Io inca nu ma-m hotarat ce sa-i iau si mai e o saptamana pana la ziua ei 
Ma duc sa mai bag doua ture de casa cu plimbareata.![]()
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze 11 luni
ionikka spune:
Salutare!
Aron doarme!
Juhhu!
Maria_Alexia, sunteti cu 2 zile mai "mici". Ce fain! Sarbatorim aproape deodata!
Si eu sunt fericita cand ma uit la el si nah, pentru tot. Ca il am, ca e sanatos "Multumesc lui Dumnezeu!" si...
Mersi de incurajari. Categoric e mai bine acum. Si Aron a plans la greu cand a fost mic...adica pana pe la 8 luni. Toata ziua eram cu el in brate. Cand era flamand plangea, cand era obosit plangea! Noaptea leganam la el din greu. Si iti imaginezi ca pana la 8 luni a dormit in patut si ma sculam de 5 ori de la 10 pana la 8 dimineata sa/l iau si sa/l pun langa mine in pat sa suga dupa care il puneam inapoi. Si stiu sigur ca nu de foame. (Ii dau seara cereale. Ah, am vazut ca sunt pareri pro si contra cereale). Sunt comode! Parerea mea!
Acum doarme cu noi si macar nu ma mai plimb prin casa.
Stiu, astea sunt obiceiuri proaste pe care noi i le/am creat. Dar, cum se spune ...un cerc vicios! Fac orice sa fie liniste!
Felicia 74: Thanks! Pt. cuvintele de bun venit! Hm, sper sa va vizitez mai des! ![]()
Dordia 2000: iti impartasesc sentimentele. Pe catelul nostru...Jimmy, l/a lovit masina saptamana trecuta. Atata a suferit bietul ca ni se rupea sufletul. Bietele animalute cat se chinuie si ele.
Jimmy a scapat cu bine! E obraznic din nou!
Ripley: Mie intr/o luna mi/a venit indemnizatia in 28. 

ionikka spune:
Maria_Alexia: Crisul tau e capricorn. Aron ultima zi de sagetator!
Zice ca al tau trebuie sa fie mai cuminte
decat Crisul meu.
Apoi...nu/i musai!
Pupic![]()
Ah, si al meu, e la ora 15.40 pe 20 dec. Hihi! Ce coincidenta! Aproape la fel!
Ai nascut greu?
Ionikka si Aron
felicia74 spune:
Maraki stiu, asta e unul dintre lucrurile care-mi plac
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Cel mai destept cedeaza primul
anda77 spune:
feli, la nemti sunt luminile stinse la 2 de revelion deoarece sunt beti
nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
cristinamh spune:
mi-am mai revenit un pic, ca azinoapte fi-mea n-a vrut sa doarma. nu voia nici sa suga, m-a muscat ca un pirana (asa ca nu i-am dat sa suga peste zi, acum a fost a doua masa de lapte)... lu ta-su i-a scos peri albi, suntem toti nedormiti.
revelion. chiar vorbeam aseara cu tati ce facem... pai ce sa facem, stam acasa si dormim, suntem prea epuizati sa ne permitem sa pierdem chiar si juma de noapte. o sa stam sa ne pupam la miezul noptii, bem sampania, si la nani. ce rost are sa fim zombie 3 zile... ca de plozi oricum nu putem scapa.
uite ca acum ma gandeam la felicia. cata treaba are ea cu subiectele astea care se tot scriu fantastic de repede. as vrea sa o ajut, dar eu de multa vreme nu mai sunt pe faza... asa ca am o propunere... prima dintre noi care se trezeste ca scrie pe pagina 20, sa deschida subiect nou. nu de alta, dar cum toata lumea "mananca", nu vad de ce nu am strange masa "cu randul". nu e cine stie ce mare dificultate, iar parola contului o stie cam toata lumea... ce ziceti?
gata, s-au trezit plozii. si trb sa dau o tura prin farmacie... adica imbracat si iesit afara.
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
proadelina spune:
Ioana - din pacate pozele cu petrecerea nu le-am descarcat, dar am 2 poze din 16.11.2006
Am tort!!! http://new.photos.yahoo.com/pro_adelina/album/576460762332931727/photo/294928803712471371/4
Sunt foooooarte harnic!
http://new.photos.yahoo.com/pro_adelina/album/576460762332931727/photo/294928803711937449/5
Adelina si
Albert (16.11.2005)