Piticodromul de sept-oct 2005 (152)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Am citit pe sarite din urma si am vazut ca tot ati vb de lapte si iaurt....
eu credeam ca dupa 1 an d-na Dr o sa ne schimbe laptele...., dar nu a fost asa,.... mi-a zis sa-i dau in continuare HUMANA 3 ,dar pana cand??? O prietena mi-a zis ca dr ei i-a zis sa-i dea HUMANA pana se satura de lapte si-l refuza
In legatura cu iaurtul - eu ii dau Campina si ii merge f bine...cu biscuite, cu fructe tocate maruntel....

Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

marinela, mary .

ioana, si sotul meu lucreaza in pipera. si pana acasa in crangasi face 45 min minim. iar cand e aglomerat podul grant ma suna din masina si zice ca e la 2 min de casa si sa-l astept peste juma de ora ca e blocaj .

simona, la multi ani! sa fii sanatoasa si fericita, sa nu mai aiba alex de-a face cu spitale de acum inainte niciodata!

nanadana, nu stiu de ce am eu impresia ca danone din franta nu e ca cel din romania.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

tot eu sunt, mi-am recuperat actele
multumesc fetelor pentru urarile de sanatate, va pe toate si sa dea Dumnezeu sa ne fie puii sanatosi, ca tare-i rau cu ei bolnaviori
Andu inca doarme...e rupt de oboseala dupa atatea ore de nesomn ......inca n-a vomitat.....

Mary si Andrei(29.09.2005)
poze

Mergi la inceput

vreau sa urez si eu Simonei un LA MULTI ANI din toata inima
felicitari Anto pentru sarcina
Gabi, mult curaj, sa fie bine

poze

Mergi la inceput

Catush si noi suntem inca pe humana 3, era vorba sa-l trecem pe humana junior la 14 luni, da uite ca acu suntem la humana dietetic

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

nu mai am timp sa recuperez ce-ati scris astazi . am eu impresia sau chiar v-ati intrecut pe voi cu scrisul?!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

aici pediatri nu se grabesc sa treaca copii pe lapte de vaca, cica nu e asa bogat in fier, pe cand laptele asta junior e imbogatit cu fier.....
eu am vazut o emisiune in care se recomanda laptele de capra pentru copii, se pare ca e cel mai aproapre de compozitia laptelui de mama, am cautat eu pe net, da n-am gasit prea multe informatii, voi ce stiti de laptele de capra, o fi intradevar mai bun ca laptele de vaca?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Mary, hai ca poate e spre bine. Trebuie sa fie.
Bine ca ti-ai recuperat actele. Despre laptele de capra eu stiu ca este foarte alergen. Chiar o sa mai caut informatii.

Alina 8, mamica d-rei Anya (1 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OrbuGabi spune:

Am citit si eu pe sarite,ati scris nu gluma.Multa sanatate lui Andrei.
Kid La multi ani
Antonia felicitari pt. sarcina,totul o sa fie bine,ai sa vezi.
Noi suntem mai bine incepe sa ne treaca nasucul.Am mai cerut sfatul altui medic si se pare ca este vb de o pneumonie muta,nu am mai auzit de asa ceva.Cert este ca ne facem bine.Va pup si sa aveti o noapte linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

La multi ani,Kidutule, sa fii sanatoasa si sa fie totul asa cum vrei tu.
Mary, sa dea Domnul sa fie bine.Nu i-au dat nimik pt voma?La noi se dau picaturi de metoclopramid si trece repede.Nu am avut astfel de problemute cu Iaris, noi avem altele.
Am ajuns azi la dr dupa 4 zile de febra.Ma tin tare sa nu-i dau antibioticul.I-a dat Ospen,are rosu in gat, dar a vazut si eruptia dentara si mi-a zis ca poate fi si de acolo.Asa ca ma risc si daca dupa o saptamana nu trece febra ma pun again pe antibiotic.Ii dau oscilo...si antitermice.Nu mananca mai nimik.Azi a baut vreo 5ooml lapte, o jumatate de papanasi si 5 lingurite de mar cu banana.Atat.Are ochisorii injectati ,nu e el,dar mai are puterea sa rada si sa se joace.In schimb e marait si vrea doar in brate si eu sunt obosita de nici nu vad tastatura.Am o durere de cap de mor nu alta.
Anto si eu zic acum ca tine dar daca va fi sa fie, asta e.Eu ma feresc de Zburator,dar zici ca e mai nebunatic ca niciodata si iubaret...manca-l-ar mama, o sa-i tai eu...... avantul,nu altceva...
Mary eu o sa ma rog pt voi sa fiti bine pt ca stiu cat ti-e de greu singura in astfel de momente.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput