Piticodromul de sept-oct 2005 (152)
Raspunsuri - Pagina 16
catush spune:
Am citit pe sarite din urma si am vazut ca tot ati vb de lapte si iaurt....
eu credeam ca dupa 1 an d-na Dr o sa ne schimbe laptele...., dar nu a fost asa,.... mi-a zis sa-i dau in continuare HUMANA 3 ,dar pana cand??? O prietena mi-a zis ca dr ei i-a zis sa-i dea HUMANA pana se satura de lapte si-l refuza
In legatura cu iaurtul - eu ii dau Campina si ii merge f bine...cu biscuite, cu fructe tocate maruntel....
Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos
kristinutza spune:
marinela, mary
.
ioana, si sotul meu lucreaza in pipera. si pana acasa in crangasi face 45 min minim. iar cand e aglomerat podul grant
ma suna din masina si zice ca e la 2 min de casa si sa-l astept peste juma de ora ca e blocaj
.
simona, la multi ani! sa fii sanatoasa si fericita, sa nu mai aiba alex de-a face cu spitale de acum inainte niciodata!
nanadana, nu stiu de ce am eu impresia ca danone din franta nu e ca cel din romania.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
mary ilie spune:
tot eu sunt, mi-am recuperat actele![]()
multumesc fetelor pentru urarile de sanatate, va
pe toate si sa dea Dumnezeu sa ne fie puii sanatosi, ca tare-i rau cu ei bolnaviori
Andu inca doarme...e rupt de oboseala dupa atatea ore de nesomn ......inca n-a vomitat.....
Mary si
Andrei(29.09.2005)
poze
mary ilie spune:
vreau sa urez si eu Simonei un LA MULTI ANI din toata inima

felicitari Anto pentru sarcina
Gabi, mult curaj,
sa fie bine
Mary si
Andrei(29.09.2005)
poze
mary ilie spune:
Catush si noi suntem inca pe humana 3, era vorba sa-l trecem pe humana junior la 14 luni, da uite ca acu suntem la humana dietetic
Mary si
Andrei(29.09.2005)
poze
kristinutza spune:
nu mai am timp sa recuperez ce-ati scris astazi
. am eu impresia sau chiar v-ati intrecut pe voi cu scrisul?! ![]()
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
mary ilie spune:
aici pediatri nu se grabesc sa treaca copii pe lapte de vaca, cica nu e asa bogat in fier, pe cand laptele asta junior e imbogatit cu fier.....
eu am vazut o emisiune in care se recomanda laptele de capra pentru copii, se pare ca e cel mai aproapre de compozitia laptelui de mama, am cautat eu pe net, da n-am gasit prea multe informatii, voi ce stiti de laptele de capra, o fi intradevar mai bun ca laptele de vaca?
Mary si
Andrei(29.09.2005)
poze
Anya20 spune:
Mary, hai ca poate e spre bine. Trebuie sa fie.
Bine ca ti-ai recuperat actele. Despre laptele de capra eu stiu ca este foarte alergen. Chiar o sa mai caut informatii.
Alina
8, mamica d-rei Anya (1 an)
OrbuGabi spune:
Am citit si eu pe sarite,ati scris nu gluma.Multa sanatate lui Andrei.
Kid La multi ani 
Antonia felicitari pt. sarcina,totul o sa fie bine,ai sa vezi.
Noi suntem mai bine incepe sa ne treaca nasucul.Am mai cerut sfatul altui medic si se pare ca este vb de o pneumonie muta,nu am mai auzit de asa ceva.Cert este ca ne facem bine.Va pup
si sa aveti o noapte linistita.
marinela79 spune:
La multi ani,Kidutule, sa fii sanatoasa si sa fie totul asa cum vrei tu.
Mary, sa dea Domnul sa fie bine.Nu i-au dat nimik pt voma?La noi se dau picaturi de metoclopramid si trece repede.Nu am avut astfel de problemute cu Iaris, noi avem altele.
Am ajuns azi la dr dupa 4 zile de febra.Ma tin tare sa nu-i dau antibioticul.I-a dat Ospen,are rosu in gat, dar a vazut si eruptia dentara si mi-a zis ca poate fi si de acolo.Asa ca ma risc si daca dupa o saptamana nu trece febra ma pun again pe antibiotic.Ii dau oscilo...si antitermice.Nu mananca mai nimik.Azi a baut vreo 5ooml lapte, o jumatate de papanasi si 5 lingurite de mar cu banana.Atat.Are ochisorii injectati ,nu e el,dar mai are puterea sa rada si sa se joace.In schimb e marait si vrea doar in brate si eu sunt obosita de nici nu vad tastatura.Am o durere de cap de mor nu alta.
Anto si eu zic acum ca tine dar daca va fi sa fie, asta e.Eu ma feresc de Zburator,dar zici ca e mai nebunatic ca niciodata si iubaret...manca-l-ar mama, o sa-i tai eu...... avantul,nu altceva...
Mary eu o sa ma rog pt voi sa fiti bine pt ca stiu cat ti-e de greu singura in astfel de momente.
Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)