Piticodromul de sept-oct 2005 (152)
Raspunsuri - Pagina 15
jadi spune:
Sanatate multa pentru Andrei!
Cred ca ceva se intampla cu copii astia ai nostri, asa multi bolnaviori!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
Tonnia spune:
Mary, sanatate lui Andrei!!!
Ficatelul asta e un fel de Danone, la fel de controversat, numai pe la noi in Romania figureaza in meniul bebelusilor. Eu i-am dat doar de doua ori pana acum si mereu cu teama, cred ca o las balta cu el. E mai bogat in toxine decat in Fe!
mary ilie spune:
da, tonnia, asa zicea doctorita, e mai bogat in toxine decat in fier......si eu renunt.....aici nici adultii nu mananca ficat de pui
Mary si
Andrei(29.09.2005)
poze
BiuMil spune:
Zic si eu pe ultima suta aproape "La multi ani" lui Kid!
Felicitari lui Anto! mai mai nu imi vine sa cred...a facut cineva o numaratoare? cate gravidutze sunt? Eu zic sa stai linistita pt bebe mic! de angoase eu nu am scapat nici acum! fiecare cu piticii si pasaricile lui, dar copii trebuie sa stie ca suntem puternici, asa ca pup de la noi pt galusca!
insanatosire grabnica si Ilincai...otita, super naspa! pacat ca nu a mai intrat Godzila ca stiu ca iulia a avut si ea otita! iti mai spunea cate ceva!
Mary, sa se faca Andrei bine!! si sa nu mai mergeti la spital!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
BiuMil spune:
ah, despre ficat vroiam sa spun ca desi noi mancam destul de des....nu mi-a "venit" sa ii dau si lui decat de cateva ori. nu mi se pare prea potrivit pt bb...asa ca mai bine mai asteapta un pic.
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
mary ilie spune:
de parca nu a fost destul, tocmai mi-am dat seama ca mi-am uitat actele in cabinetul de la camera de garda

ca mi-au cerut acte, certificatul medical, pasaport, permisul ala de stat in tara, pe care tre sa le car dupa mine tot timpul......
acu realizez cat sunt de obosita dupa o noapte in care n-am dormit deloc, n-am mancat si sunt cu nervii la pamant
eu de obicei nu-s cu capul in nori, da in situatii de criza, in loc sa fiu cu capul pe umeri...
oofffff parca nu-s eu cand imi vad copilul ca sufera
Mary si
Andrei(29.09.2005)
poze
dana_lucia spune:
Buna seara! Dorim sa uram multa sanatate pentru Andrei(Mary Ilie).
Sunt si eu de acord cu cele scrise de Tonnia legat de ficat, din pacate la virsta copilasilor nostri are mai multe dezvantaje decit avantaje.
Anto felicitari si sarcina usoara, ai sa vezi ca o sa fie bine!
O seara placuta si o noapte linistita sa aveti!
Dana Lucia si
Alberto
anya spune:
Curaj Mary, o sa treaca!
Da-i lapte HN si zeama de orez (Pui orezul cateva ore in apa si il fierbi in apa aia), supa de morcovi, sticksuri.
Cat despre ficat...nu stiu cum o fi prin Italia, dar la francezi ficatul de gasca e la mare pret. Oricum, o buna perioada de acum inainte sa nu-i mai dai.
Jadi, draga, nu-s cu probleme numai astia micii. Am doua colege cu copii la scoala si au probleme mari cu burtica. Dar tie de ce ti-e frica?? Ca de barzoi se pare ca nu.![]()
Anto, felicitari!
Nu-i asa ca la al doilea nu mai sunteti asa stresate ca la primul?
Kid-ule "La multi ani"! Sanatate la toti, ca de restul va descurcati voi.
pup
catush spune:
Buna seara fetelor....
Iaca am mai ajuns si noi pe acasa...
Masina este inca la service si noi am stat la mama....
Bria este bine,ne-au trecut toate cele,am inceput sa mancam la capacitate normala si ....

in sfarsit.....
MERGEM SINGURELE F BINE IN PICIOARE.....
Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos
catush spune:
MULTA MULTA SANATATE copilutilor bolnaviori
KID - La multi ani si sanatate...

Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos