Piticodromul de sept-oct 2005 (152)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Ma angajez eu sa-i ridic moralul Antoanelei. Sper sa-i fiu o prietena macar pe 1/2 la fel de buna cat mi-a fost ea anul asta de cosmar.

Cat despre Zburatoru' care se marturiseste public ca-i de fapt Zburatoare... Simo, ce-i facem?

si Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

hehe Anto eu sunt rasul isteric care se aude acolo in coltul cerebelului. Felicitari si sa fie intr-un ceas bun!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Mai Ina...cum s-ar spune m-a lasat cu gura cascata ... pai mai pot eu sa ma apuc sa casapesc aripi la asa frumusete de fata ... uite asa mi se inabusa instinctele de violenta din fasa ... dar o sa o rog frumos pe mine sa ma sara de data asta, please, pretty please

Mergi la inceput

Ilinca Budinca a adormit ca o matza scarpinata la masajul ala kinetorepeutic cica de eliminare a secretiilor din bronhii, ha, ha!
De fapt de doua zile doarme de rupe. Si asta-i un semn ca nu e bine... parerea mea de mama al carui (deocamdata) unic cupchil nu sta locului o clipa in mod obisnuit.
Va las acum, dau zor sa termin treaba si ma duc la Budinca mea.
Zburatoareo ai grija pe unde mai falfai din aripioarele pe care ti le-a crutat Simona!
Hai la tot boboru'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Anto, manca-te-ar mama, umbli cu de-astea. Asa cum spune Meme, ea a dat tonul la gravidutze in general, dar eu m-am ocupat doar de cele de iulie-august2007. Dom'le, va atrag ca un magnet. Hai ca o sa fie bine si o sa te descurci. La anu' pe timpul asta o sa razi cand o sa-ti aduci aminte cum gandeai. si curaj!

Alina 8, mamica d-rei Anya (1 an)

Mergi la inceput

Propunere de incheiere: la lista din fruntea primei pagini ar trebui sa actualizam statusul mamicilor adaugand si semnul de , in vederea recensamantului.
La Meme putem trece direct mamica a doua oara. In curand si Tonniei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Exista o vorba din popor "De ce ti-e frica, nu scapi!".
Deci de ce va este frica voua fetelor?

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

La multi ani, Kid! Sa fii sanatoasa si fericita!

Anto, felicitari!!!! O sa fie bine! te inteleg atat de bine cu angoasele, eu nici acum n-am scapat de ele cu totul dar trebuie sa fie bine!

gabi, eu nu pricep ceva, translucenta aia nu trebuie sa fie maxim 3?! Pai tu o ai in limite normale la 2,ceva. Eu am tot citit de cazuri uratele dar aveau un pliu de 4, de 5, chiar de 6. Eu stiu ca trebuie sa fie maxim 3, clar! Cat despre dr Albu, mai bine uiti!

Ina, sanatate Ilincai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

n-am citit din urma.........
noi tot rau, a continuat sa vomite si am observat ca n-a mai facut pipi asa ca l-am sunat pe pediatru si a zis sa mergem la spital...
noroc ca avem niste vecini italieni, foarte cumsecade, si m-a dus vecina saraca si la spital, la camera de garda au zis ca arata bine si nu-i pun perfuzii, i-au facut o injectie pentru spasmele alea de la stomac si ne-au tinut o ora acolo sa vada daca vomita iar, i-am dat si apa si vad ca e bine, ne-a trecut pe regim, lapte dietetic humana, paine prajita si apa cu saruri de rehidratare.....
acum am reusit sa-i dau cam 100 ml de lapte cu lingurita si a adormit.....astept cu groaza......au zis ca daca vomita iar tre sa ma intorc la spital ce naiba ma fac daca o trebuie sa merg in toiul noptii iar la spital, ii scol pe bietii vecini din somn......mi-au zis sa sun la orice ora sa-i trezesc, au fost foarte draguti....
pana la urma nu stiu ce are, o fi virus o fi mancare? oricum doctorita a zis ca nu mai conteaza, important e sa treaca....
nu va zic ce s-au scandalizat astia ca eu ultima masa i-am dat ficatel de pui la gratar......si aici nu prea se consuma ficatul si in nici un caz la copii le-am zis eu ca mananca ficat de la 6 luni, da nu au inteles.....n-o sa-i mai dau.
hai ca m-am descarcat si eu......cui sa-i spun, noroc ca va am pe voi......sotul saracul sufera si el ca nu e aici, deabia vineri se intoarce....

Mary si Andrei(29.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

am niste rufe in masina de azi dimineata da nu indraznesc sa ies pe terasa sa le intind, de frica sa nu vomite si sa nu-l aud
azi noapte nici nu mai avea putere sa se ridice cand vomita, si mi-era asa o frica nu cumva sa se innece......ce mai sunt stresata rau
acum am realizat ca azi n-am mancat nimic, da nici nu mi-e foame......uite-asa slabesc ma gaseste tati o svelta cand o veni

Mary si Andrei(29.09.2005)
poze

Mergi la inceput