Mamici de ianuarie-februarie 2007 (35)
Raspunsuri - Pagina 9
ALINATXA spune:
L-am pupacit si a zis sa iti transmit ca te pupaceste pe burtik......El acum e in suferinta .vesnic indragostit de tot ce inseamna pisica spera sa isi gaseasca jumatatea
27+saptamani http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos
ylilimic spune:
quote:
Originally posted by Maryela
Un banc dragut:
La maternitate, in sala de asteptare trei barbati asteptau cu sufletul la gura moasa. Iese femeia si i-l felicita pe primul: - Felicitari aveti gemeni! - Doamne ce coincidenta, eu chiar lucrez la Minessota Twins... Dupa o ora iese aceeasi femeie si spune celui de a-l doilea tatic: - Incredibil aveti tripleti!!! - Nu pot sa cred, ce coincidenta, eu lucrez la 3M Company!!! Nu dupa mult timp din nou iese aceeasi femeie...cand o vede cel de-al 3 lea barbat cade lesinat... - Ce s-a intamplat? intreaba moasa... - Eu lucrez la 7up...
Marilena cu (un pui mic si iubit)
imi place bancul! E cineva din gasca in situatii similare?
Bulifrici (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 30+ (32 + ale dr) cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
bits spune:
am citit in urma si am vazut ca mai multe fete s-au confruntat cu aceeasi problema pt care in seara asta am ajuns la urgente:durerea intercostala accentuata la respirat.faza e ca eu simteam ca e in jurul inimii si m-am speriat tare caci o tot am de vreo 3 zile.astazi nici nu puteam sa merg pe strada ca sa nu mai spun ca luam aer cu portia in cant fff mici pt ca ma durea ingrozitor.imi era frica sa nu fac vreun preinfarct
mi s-a facut radiografie pulmonara,EKG,s-a masurat cant de oxigen inhalata si nu mi-au gasit nimic.asa ca m-am dus bou si m-am intors vaca caci durerea e tot acolo.vad ca atunci cand stau in pat cu mana stanga ridicata parca se mai amelioreaza asa ca mi-am gasit pozitia de dormit!sper sa treaca repede caci e tare tare rau.
31,KEN(1nov 2004)
mirela73 spune:
fetelor mi-am activat pm-ul. Please trimiteti si mie parola de la mail-ul comun si album
Pupici
Mirela 34+
Mirela73
Helenutza23 spune:
dianarus78 citeste aici, poate, poate te mai lamuresti.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73730
fetelor, toate ne plange de probleme azi? bine ca nu e luni ca sa o tinem asa toata saptamana. e doar marti si sa speram ca situatia o putem pune pe seama celor 3 ceasuri rele.
Liuda ai reolvat ceva cu durerile?
Catalina ma bucur ca esti bine.
IoanaN bine ai revenit in grupul balenutelor. tare de tot faza cu pipi...
belle_vue, am vazut pozele cu codrutz. ce baiat mare si frumos ai!
Flavia-Ioana ma bucur ca sunteti bine! imi pare rau ca esti la patuc "legata" dar daca asa e mai bine, asa sa fie. ai voi decat la pipi si...sa ne scrii noua macar din cand in cand, nu?
Ivona1977 bune sarmalele? hai ca sigur au iesit bune, daca nu esti experta, sigur ai norocul incepatorului
27+
Liuda spune:
fetelor am facut cum ati zis - pastila care face fas in pahar de calciu si magneziu - dar nu e mare treaba! Adica ma doare la fel tot corpul, oasele bazinului, inghinal, cand dau sa ma ridic... mor de durere, bai acum stau cu frica sa nu fie vreo durere de nastere... cine ma-sa stie, ca la cat ma pricep eu... dar ma doare rau!!!Sau sa nu provoace asa ceva! Deci sant varza, astept sa trec de noaptea asta, poate maine o fi mai bine... sper..
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 31 sapt 2 zile
Flavia-Ioana spune:
HELENUTZA23, bineinteles ca voua va scriu mereu, am laptop-ul langa mine mereu...asa ca nu scapati de mine asa usor...
Bine ca...dr a spus ca mai pot umbla prin casa, deci nu e asa grav, doar ca trebuie sa am grija sa nu iasa fetele mai repede decat e cazul !!!
Va pe toate ! Ma duc sa devorez SPANACUL !!!
Flavia , Alexia-Ioana si Daria-Maria 30 fix
"Iubeste, uita, iarta, e cea mai frumoasa arta !!!"
A.Alina spune:
Liuda,Mie mi-a zis dr. ca incepand cu luna a 7a se pregateste bazinul pt nastere si toate articulatiile devin mai moi si pot aparea dureri. Nu cred ca e cazul sa te sperii. Prea mult calciu ar fi bine sa nu iei sa nu iti provoace contractii.
Aelita, Multumesc pt mesaj. O sa incerc sa vad ce iese.
Mirela, am trimis parola.
Flavia, stai in pat daca asha ti-a spus dr. Si eu stau tot in pat, dar din cand in cand mai iau o pauza sa stau pe net.
Alina 30w
Ivona1977 spune:
Helenuza23, sarmalele sunt inca la cuptor! Mai dureaza vreo doua ore ca le-am pus in vase de lut si la foc mic-mic...Si m-am apucat de ciocolata de casa si uuups! nu mai am zahar in casa. Asa ca am trimis sot din dotare dupa zahar, bietu'...Acu inainte de meci ca apoi nu se mai poate discuta cu el...
Liuda ia un paracetamol, eu tratez toate durerile cu paracetamol.
Bits si pe mine m-a durut cand respiram cateva zile in sir. Cred ca din cauza cutiei toracice care se mareste (de la ingrasat plus bebe care urca cu totul). Nu trecea cu nimic, dar a durat, asa cum am zis, doar cateva zile.
Va pup,
Ivona 35+
A.Alina spune:
quote:
Originally posted by belle_vue
Eu cu burtica pusa in evidenta nu prea am poze, patutul o sa fie refolosit iar lucrusoarele nici nu ne-am apucat de cumparat (o parte o sa fie tot refolosite), asa ca doar poze cu bb1 pot sa pun deocamdata. Cum ar fi astea:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/sd_london/album?.dir=/ae7cscd
Mami de Theodor (27.10.2004) si Bebe din burtica (DPN 5 feb 2007)
Those who can't laugh at themselves leave the job to others
Super poze! Ai un baietel foarte dragut. Sa-ti creasca mare!
Alina 30w