Mamici de ianuarie-februarie 2007 (35)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
mirela73 spune:
multumesc fetelor pentru parola la mail-ul comun.
Am pus si eu poze cu burta de 34 sapt. Dungile care se vad pe burta nu sunt vergeturi ci dungi lasate de pantaloni de la statul pe canapea.
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762314878306la burtici
Mirela 34+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ylilimic spune:
sraluca- chiar ma bucur pentru tine! Acum chiar suna a casa!
anis- ma dau batuta! Nu pot trimite povestile fiindca sunt prea mari.
Am incercat si cu gmail (ei au trafic mai mare) si tot nu merge. Nici arhivarea nu e o optiune!
Daca stie cineva o metoda... i-as fi recunoscator! Incep sa ma gandesc sa va trag pe cd-uri insa... nu sunt asa convinsa...
mihacarm- cum mai stai la naveta, tot in picioare/inghesuita? Cum iti mai merge?
r_marce - eu ieri am fost zombi ] si am uitat sa-ti spun "La multi ani". Ma ierti?
Bulifrici (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 30+ (32 + ale dr) cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alinuk/alinuk.jpg)
alinuk spune:
pupam balenutzele,
In febra pregatirilor pt marea intalneala de maine, ma gandeam ca as putea si eu ca si Messa (parca ea lua de la Eroilor niste fete) sa iau in buburuza mea inca 2 balenutze (ca una s-a inscris deja: e vorba de kateryna).
Asadar, daca e cineva pe traseul Gara de Nord, Orhideea, Grozavesti, Leu, Apaca, Bd Timisoara - se poate inscrie cu incredere...(pe mess, telefon din listutza de pe mail sau aici pe forum)
reiau lista:
Alinuk
Kateryna
Alinatxa
Messa
Catalina
Anis
GabrielaS
Marinar
Adinush
Megbeng
Aventura
Delfinuta
Shine
Shine te incurajez io poate: eu aveam 50kg la 1.60, iar acum de vreo 2 sapt de cand luasem 16 kg nu m-am mai cantarit si sa ma vezi ce mandra grasa si frumoasa mi's ....
suntem 13!!!
Alinuk 29+ Theodor
................................................
Nimic nu-i intamplator!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nunta_alina_mihai/my_photos
Messa spune:
:) De-abia astept sa spargem clatitaria! fetele, cine mai vine la Eroilor sa imi dea PM si numarul de tel. sa ne gasim usor!
aventura spune:
Fetelor, a inceput sa-mi curga nasul, bag ceai cu lamaie..ma mai primiti maine?? Hai va rooog...
Ioanaaaaaaaaaaaa, bine ai revenit!!!! Hai ma ca arati f. bine, pai esti gravida, tu ce vrei sa fii balerina? Pai si BB unde sa stea? Sa stii ca ne-a fost tare dor de tine!
Mirela, arati f. bine sa stii!
Dupa intalneala de maine, la 8 seara mergem la Dr. sa vedem puiu mic si drag..nu mai avem stare io si tati, de abia asteptam!
Aventura 28+ cu
belle_vue spune:
quote:
Originally posted by mirela73
multumesc fetelor pentru parola la mail-ul comun.
Am pus si eu poze cu burta de 34 sapt. Dungile care se vad pe burta nu sunt vergeturi ci dungi lasate de pantaloni de la statul pe canapea.
![](cool.gif)
![](cool.gif)
![](cool.gif)
Fetelor, va multumesc frumos pentru complimente! Sunt o mamica norocoasa ca puiul e cuminte, asta e varsta urletelor fara motiv si a incapatanarii pt orice -- si eu n-am parte de asa ceva din fericire! Cred ca o sa-mi fie de mare ajutor cu surioara cea mica, mai ales ca ii plac bb-ii de nu mai poate, s-ar duce sa-i mangaie si sa-i pupe pe toti, de se sperie bietii parinti cand il vad cum se repede. El e surprinzator de gingas si atent, dar oamenii au si ei dreptate sa se sperie, ca la varsta asta nu poti sa sti la ce te astepti.
Altfel, burtica mea e bine, chiar foarte bine dupa spaimele si durerile de saptamana trecuta.
Ceea ce va doresc si voua!
Mami de Theodor (27.10.2004) si Bebe din burtica (DPN 5 feb 2007)
Those who can't laugh at themselves leave the job to others
gio spune:
buna fetele,
revin si eu, dupa ce n-am mai intrat pe net de o suta de ani.
cat despre mine stau aproape numai in pat si incerc sa trec de 32 s; la spital am stat vreo 4 sapt si am dezertat (nu de alta dar inca nu-mi simt fundul de la arcurile patului din spital ). acum mai am o sapt de injectii pt maturarea plamanilor lui bb si sper sa tina colul meu handi inca un pic. cerclaj nu am ca n-am unde
. ingrijirea din polizu a fost ok, conditii ok (am stat in rezerva cu baie) si cred ca ingrijirea neonatala nu se compara cu alte spitale - cel putin la prematuri.
aventura, la varsta asta a sarcinii colega mea a nascut un baietel de 870 gr care la eco avea 1200 gr. deci nu va luati numai dupa eco.sunt irelevante in privinta greutatii.
n-am avut timp sa citesc din urma, dar mai scriu cand pot,
apropo, am 30 s maine, uffff
va pup
va pup, cand mai prind un laptop va scriu
24 +
adinush spune:
Ivona de asta mi-e si mie frica..chiar si 4 saptamani e prea devreme si eu mai am atatea de facut Oof si cu cateva ore inainte ma laudam ca sper sa prind revelionul.
Burta mea n-a mai urcat,in schimb s-a asezat pe un nerv de la picior de sta mereu amortit,merg schiopatand de cateva ore
Adinush 33+ cu
- Ingrid-Eileen
Catalina spune:
Buna Ioana!!!!!! Ma bucur sa aud ca esti bine si ca ai revenit printre noi.
Fetele, io maine ma duc la birou asa ca ... imi pare rau dar nu vin. Messa, ti-am dat pm, ai primit?
Distractie placuta.
Cata 33+