Mamici de ianuarie-februarie 2007 (35)
Raspunsuri - Pagina 8
adela2006 spune:
dianarus78 incearca cu magneziu ( magnerot )babesti nu stiu nimic
levi de ce nu incerci cu ser fiziologic sau ziceau fetele ceva de "apa de mare" ; ptr raceala cu nas infundat poti lua paracetamol sinus
maryela super bancul
adela2006 spune:
sraluca felicitari ptr gaze apa calda si caldura
cristiana pe unde umblii ? ce ai mai facut ?
mama mama asa repede mirela haricleea inainte de craciun ?
despre mine : sper ca am scapat de pureci ( tot timpul speranta moare ultima )ma tot gandesc de unde pot sa-i iau ; deasupra mea ca stau la bloc sta o babuta care are 1 bucata caine si 2-3 bucati pisici ; pe de alta parte sotu lucra in constructii si cara cu masina muncitorii si zicea ca ar putea sa-i aduca si el ( muncitorii dorm in baraci ar putea fi pureci pe acolo )
in rest dormitul noaptea a devenit un fel de misiune imposibila , ma trezesc de fiecare data cand ma intorc de pe o parte pe alta ( si ma intorc destul de des ) ca sa nu mai zic de drumurile la baie ; adorm pe la 1-2 si ma trezesc la 7.30-8.00
va las ca merg sa fac ciorba de burta
32+ alexia maria
belle_vue spune:
Eu cu burtica pusa in evidenta nu prea am poze, patutul o sa fie refolosit iar lucrusoarele nici nu ne-am apucat de cumparat (o parte o sa fie tot refolosite), asa ca doar poze cu bb1 pot sa pun deocamdata. Cum ar fi astea:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/sd_london/album?.dir=/ae7cscd
Mami de Theodor (27.10.2004) si Bebe din burtica (DPN 5 feb 2007)
Those who can't laugh at themselves leave the job to others
lizzy spune:
quote:
Originally posted by LEVI
Buna! Eu nu prea intru sa scriu din lipsa de timp,dar sa stiti ca va citesc mereu.
Acum am si eu nevoie urgenta de un sfat.De vreo 3-4 zile ,ma confrunt cu o raceala puternica,nas infundat,dureri de gat.Am luat Oscilococcinum si Tantum Lemon, am baut ceaiuri cu lamaie,dar vad ca nu cedeaza.Mai nou, mi se infunda si nasul.Dr mi-a zis sa-mi pun Olinth,dar am vazut ca pe el scrie ca e contraindicat in sarcina.Voi ce picaturi de nas ati folosit in astfel de situatii? A folosit cineva Olinth? Eu l-as folosi pt ca stiu ca e foarte eficient,dar imi e cam teama de ce scrie pe prospect.
Luminita26+ si Daria
http://photos.yahoo.com/luminitaenescu
"Iubeste-ma cand o merit cel mai putin:atunci am nevoie cel mai mult."
pt nas infundat apa de mare ex. nazomer - dar nu are maaare efect, din pacate; sau infuzii cu musetel (stai cu nasul deasupra aburilor); pt raceala in sine vitamina c din surse naturale - citrice de orice fel si ceai cu miere cat poti. pt febra (daca ai) - frectie cu apa+otet. in felul asta mi-am revenit in 5 zile. dar am stat cuminte in pat. fara medicamante, ma straduiesc sa nu apelez la ele decat in ultima instanta.
diana (30+)
Ianis, Mom's sunshine (14.09.04) si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag
Ana_Alx spune:
LEVI si eu pus olynth...Am vazut si eu ce scria pe prospect...Am incercat sa nu exagerez cu folosirea lui si puneam mai mult seara inainte de culcare ca sa pot dormi.Am pus la un mom dat si apa cu sare pe nas: are efect insa te cam ustura si e cam naspa senzatia ...ce sa iti zic?oricum in timpul zilei nu am pus desi simteam ca ma sufoc.Deci am folosit numai in caze extrreme cand nu puteam sa adorm noaptea de nas infundat.Dar apa cu sare poti fara restrictii.Pentru dureri de gat imi zicea cineva ca e fff bun sa iei sa sugi sare daca poti.eu nu am putut ca imi venea sa vomit numai la gandul de a tine sare in gura ,insa cica e f eficient.
dianarus78si eu am dureri inghinale din cauza de apasare pe terminatii nervoase.La fel am avut si la prima sarcina.Am tinut-o asa ca nu am avut ce altceva sa iau.Acum mi*-a zis cineva si vad ca scriu si fetele ca ar fi bun magne B6 ...hanbar nu am...poate am sa iau ,desi mie acum imi repugna ideea de a ingiti vreo pastila...Nu stiu,parca imi vine rau de la stomac cand ma gandesc sa inghit ceva..nici vtamine nu iau ca imi e sila ati mai auzit asa ceva?
29+ + Mimishoru'(2 ani si 7 luni)
Liuda spune:
fetelor calciul asta de care ziceayi voi nu ma prea ajuta... ce sa zic a trecut cam 45 min... si durerea e aceiasi, ma duc in camera mea ascunsa sa ma intind nitel... poate poate ar fi.....
am cumparat alceva (ca nu aveam Mg acasa) Berocca calciu si magneziu - poate ma lasa totusi durerea asta de oase.
vb mai tarziu ...
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 31 sapt 2 zile
IoanaN spune:
Dragele mele burtici si mamici frumose,
va pup si v-am dus dorul...Ralu ma mai tinea pe telefon sau pe messenger la curent cu ceea ce mai e cu fiecare din voi...repede, pe fuga, atat cat aveam timp si eu si ea. Am fost la New York, am dat examenul, deja invat pentru Nclex, dar nu pot aplica pt el pana nu primesc rezultatul CGFNS-ului...care il voi avea in 4 saptamani sau mai mult. Burtica creste, obosesc din ce in ce mai repede...sunt ca o babuta, uituca si neindemanatica...de la NYC ne-am intors mai repede decat ne-am propus ca nu m-am simtit bine...nu ma puteam plimba prea mult prin oras pt ca obosesc repede, asa cum v-am spus si cu urinatul sunt la pamant...pai daca m-am bagat eu in tufe in Cetral Park din Manhattan ca nu mai puteam!!!! imaginati-va
daca ma prindea politia ma amenda pe loc...ma lua si la sectie...dar am avut noroc! Imi cer iertare ca nu am mai scris, ca nu am fost alaturi de voi activ...dar sufleteste am fost tot timpul. Cand am timp va mai povestesc peripetiile mele...pana atunci va pun niste poze in album sa vedeti ce bursucica am ajuns si ce-am facut prin NY...
va pup pe toate si asteptam sarbatorile cu nerabdare.... ma bucur ca va am alaturi de mine
cu toata dragostea,
ioana
29+ cu
ALINATXA spune:
Ioana
Ai grija cum mai dispari iar ca iti dau bataita la curulet.Pozele nu se vad nu stiu de ce
27+saptamani http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos
IoanaN spune:
pai abia le pun...se descarca acum!
am strecurat cateva si de la Halloween...ce costum puteam sa-mi gasesc, decat unicii mei blugi de graviduta si aripioare de bondar :))
mi-e groasa fetelor cat am ajuns si eu si sotul meu....dar mi-a promis ca va face sport cot la cot cu mine dupa nastere...
Scumpa mea Alina, nu mai dispar...nu de alta dar ai palma prea mica pentru fundu' care il am eu acum si nu vreau sa te pun in situatii jenante. Te pup, mi-ai lipsit...sa pupi tare si cu o foc o pisi de-aia mitzoasa pentru mine mine...te rooog
ioana
29+ cu