Mamici de ianuarie-februarie 2007 (35)
Raspunsuri - Pagina 7
sraluca spune:
Liuda hai ca voiam sa iti zic ceva de durerile tale.Am avut si eu acum cateva saptamani, ma trezeam noaptea si ziceam ca mi s-a dislocat soldul.
Nu stiu ce am facut dar mi-a trecut. Poate de la mutat ca a fost inainte de mutare .
Oricum doctorul meu cred ca e naturist ca nu mi-a dat nimic dar mi-a zis sa bag la greu lapte, branza, iaurturi, etc ca sa nu raman fara calciu. Nici materna nu a fost de acord sa iau ca a zis ca ingras si daca am grija sa mananc ce trebuie nu mai e cazul.
AM GAZE, AM CALDURA, AM APA CALDA
Si o mizerie groaznica lasata de aia
sraluca32+
Maryela spune:
Hai ca m-ai linistit un pic Cata!
Multumesc frumos!
32+
Marilena cu (un pui mic si iubit)
LEVI spune:
Buna! Eu nu prea intru sa scriu din lipsa de timp,dar sa stiti ca va citesc mereu.
Acum am si eu nevoie urgenta de un sfat.De vreo 3-4 zile ,ma confrunt cu o raceala puternica,nas infundat,dureri de gat.Am luat Oscilococcinum si Tantum Lemon, am baut ceaiuri cu lamaie,dar vad ca nu cedeaza.Mai nou, mi se infunda si nasul.Dr mi-a zis sa-mi pun Olinth,dar am vazut ca pe el scrie ca e contraindicat in sarcina.Voi ce picaturi de nas ati folosit in astfel de situatii? A folosit cineva Olinth? Eu l-as folosi pt ca stiu ca e foarte eficient,dar imi e cam teama de ce scrie pe prospect.
Luminita26+ si Daria
http://photos.yahoo.com/luminitaenescu
"Iubeste-ma cand o merit cel mai putin:atunci am nevoie cel mai mult."
Maryela spune:
Un banc dragut:
La maternitate, in sala de asteptare trei barbati asteptau cu sufletul la gura moasa. Iese femeia si i-l felicita pe primul: - Felicitari aveti gemeni! - Doamne ce coincidenta, eu chiar lucrez la Minessota Twins... Dupa o ora iese aceeasi femeie si spune celui de a-l doilea tatic: - Incredibil aveti tripleti!!! - Nu pot sa cred, ce coincidenta, eu lucrez la 3M Company!!! Nu dupa mult timp din nou iese aceeasi femeie...cand o vede cel de-al 3 lea barbat cade lesinat... - Ce s-a intamplat? intreaba moasa... - Eu lucrez la 7up...
Marilena cu (un pui mic si iubit)
Liuda spune:
daconst - nu prea sant obisnuita sa trimit pe cineva dupa ceva pentru mine, cand e pentru firma - imediat ii trimit, dar pentru mine nu prea imi place, lasa ca nu mor, nu au murit mamele noastre ca nu erau vitamine pe piata si atata informatie - nici eu nu mai mor o ora!
Fetelor cum masa sa pleci dupa calciu acasa cand eu am nevoie azi in cont la banca de 7 miliarde sa fac o plata urgenta - si am doar 4 !!! cu asta ma ocup eu acum - ce calciu ! - cutu - sun clientii sa-si achite datoriile! Mor !!! Viata !!!
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 31 sapt 2 zile
Daconst spune:
Aia da problema,Liudo...nu durerile.Ca daca faci rost de bani dispar si dureri si tot.
Mai glumeam si eu cu tine sa te fac sa uiti,dar lasa ca ajungi tu acasa si se rezolva.
Hainute bb ,caruciorul
Dana 33+
Liuda spune:
fatucilor ma duc pana acasa sa incerc treaba cu calciul si magneziul si sa mananc ca am piure cu cremvusti (nu mancaseram cremvusti de vreo 2 ani asa ca eri am facut prajite ) in frigider, apoi mai vorbim, poate ma lasa si pe mine durerile ca zau imi vine sa zic ca ma apuca nasterea la cum ma doare!
Va pupic pe buric.
lizzy spune:
Intrebare intrebatoare:
Imi amortesc ingrozitor mainile (doar palma, nu bratul intreg), mai ales dreapta, indiferent daca fac sau nu ceva cu ea daca dorm sau nu pe ea... Faptul ca sunt umflate sau ma dor articulatiile de la fiecare osicior... treaca-mearga. Dar imi amortesc si ma dor ingrozitor in acelasi timp, si raman asa minute intregi apoi imi revin, cateva ore mai tarziu o iau de la capat.
La prima sarcina nu m-am lovit de problemutza asta. Dr meu zice ca e de la lipsa de calciu si ca trece dupa nastere.
Va confruntati cu asa ceva? Ceva leacuri babesti pt remediul durerii asteia idioate?!
Sunt pe la 30+ :-)
DPN 18.01.2006
Ianis, Mom's sunshine (14.09.04) si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag
Liuda spune:
daconst sa stii ca poate ma simteam mai bine daca nu aveam treaba cu banii... bai ma macina plata asta urgenta si clientii mei cei dragi si neseriosi, am sunat la o parte din ei, ce credeti ca se bat la usa bancii sa-mi plateasca datoriile? am 49 miliarde in tara la clienti si nu pot aduna 4 !!!
Gata am plecat ca poate cand ma intorc cu calciu in mine am si bani in cont
Va pupic pe buric.