Bucurii de sept - oct 2006 (8)
Raspunsuri - Pagina 8
ramomar spune:
alina si eu am observat ceva mucus in kk si parca e si mai inchis la culoare (spre verde) de 2-3 zile. Sambata mergem la control si am sa-i zic pedriatrei, dar pana atunci poate ne ajuta vreo mamica care poate stie ce si cum.
mami fericita de PATRICIA MARIA(06.09.2006)
pozici cu minunea noastra mica
lilina spune:
alina, ramomar, si eu am vazut in scaunul lui bebe ceva mucus (bucatele mici),
dar nu sunt colorati diferit
eu am inteles ca daca are mucisori si nu-i poti scoate, el ii inghite
si al meu are acum mucisori pe care nu-i pot scoate si vad cum se
chinuie sa-i inghita
Lilina si
Vlad - Alexandru (23.09.2006)
Sephora spune:
Eu am intrebat pediatra mi-a spus ca sunt mucozitatile care le inghite si apoi le elimina prin scaun.
Si mie imi cade parul,se spune ca e normal ca in cele 9 luni nu a cazut si acum recupereaza,ce nasol era asa marfa.
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos
alinamoro spune:
Ramomar, lilina, Sephora, mersi de raspuns, m-am mai linistit daca ziceti ca si voi ati observat.![]()
Ramomar, da e si culoarea verde mai inchis, am observat si eu ieri.
Muci ea nu a avut pana acum, deci nu putem spune ca sunt mucisorii care ia inghitit. Saptamana asta ne intalnim si noi cu pediatra, dar am vrut sa ma mai linistesc pana atunci.
Va pup fetelor!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze 1, poze 2
katia spune:
Salutare!
Uite ca ma prezint si eu cu sinteza ![]()
Ca tot vb de exluton….nici eu nu as lua da’ barbatu’ meu refuza prezervativul.....a zis ca mai bine nu face deloc……iar eu nu mai pot sa-mi permit acest ‘lux’.
Mirabela, cum ai rezistat mama 10 luni cu ispita langa tine? Eu am avut pauza de la 35 saptamani pana la 40 zile date de dr dupa nastere – deci vreo 2 luni jumate si simteam cum tropaie hormonii prin mine! Esti o mama eroina...ce sa zic. Vorba lu’ Inni, dupa atata pauza cred ca nici nu mai conta prezervativul!
Referitor la lapticul din biberon, nici Katia nu vrea tzitzi daca ii dau biberon inainte. Eu nici macar ceai nu-i dau cam 30-40 min inainte sa-i dau san ca sa aiba timp sa uite cum e sa pape din biberon. Iar daca simt ca am lapte putin in san si n-o sa-i ajunga o las intai sa goleasca sanul si dupa aia biberonul!
Mie mi-a venit duminica prima data ciclu si e exact ca inainte, adica ma doare burta de zici ca-s in travaliu (pe bune....eu nu realizam inainte ca durerea e asa de mare da’ pauza de 9 luni vad ca m-a trezit la o realitate dura) si sangerarea e cam de doua absorbante pe zi si unul noaptea – sper ca m-am facut inteleasa.
Princess si eu am patit exact la fel, adica m-am trezit pe la 6 saptamani cu exact aceleasi intrebari pe care le ai tu, singura diferenta e ca fiicamea plangea rar la san, de obicei la ultimele 2 mese, ziua nu dormea aproape deloc iar noaptea se trezea din 2 in 2 ore si eu in 3 zile ajunsesem cu nervii la pamant pana mi-am zis ca o sa incerc sa-i dau seara o masa formula (coincidenta ca tot pentru Milumil 1 am optat si eu) si de atunci sunt pur si simplu alt om in ce priveste starea mea generala iar copilul meu doarme linistit cel putin 6 ore pe noapte cu o pauza de masa (la san) scurta. Concluzia la care am ajuns este ca,,,, cantitatea de lapte produsa de corpul meu a ramas constanta si capabila sa sature un bb de o luna (adica aprox 40-60 ml la 3 ore) asa ca acum i-am introdus a doua masa cu formula! Eu iti doresc din tot sufletul sa se regleze lactatia si sa nu ai nevoie de completare! Si Katia adoarme ziua doar leganata pe picioare (asta mi se trage de la soacra-mea care a invatat-o in brate si eu ca sa n-o mai iau in brate am pus-o pe picioare ca am zis ca asa e mai usor)
Oanacn, Lexi...daca voi v-ati laudat soacrele eu de ce sa n-o fac – a mea cat a stat la noi rupea in fiecare seara dupa ce adormea fii-mea, un fir de ata si camasa ei de noapte si i-l punea in patutul Katiei (ca sa ma laud si aici – fica-mea de cand am venit acasa din spital a dormit noptile doar la ea in patut) cica ii lasa somn ca sa doarma cum doarme si bunica – de asta ce ziceti?
Alessia asta cu infasatul era o chestie ‘obligatorie’ pe vremea aia. Eu cred ca unul din motive era comoditatea – era mult mai usor sa cumperi 50 de scutece si sa le folosesti 6 luni decat in fiecare luna sa umbli sa cumperi hainite (care nici nu se prea gaseau). Terorizanta este acum aceasta manevra pentru ca in zilele noastre gasesti o groaza de chestii pentru bb-ei si e pacat sa-i tii in scutece. Plus ca risti niste luxatii de toata frumusetea! Auzi tu......picioare drepte ufffffff vreau dinamita!!!!!
Mexxa draga, eu sunt sigura ca i-a facut masaj mai ‘apasat’ de aia a plans copilu. Eu zic sa nu mai lasi pe nimeni sa-l maseze ‘cum trebuie’, maseaza-l tu cum stii ca tu ii esti mama si stii mai bine – n-ai nevoie de experienta ca sa iti iubesti copilul!
Alinache – mananca super bine printesica ta (nu cred ca exista vreo restrictie la cantitate) Katia mananca la aproape 2 luni maxim 130-140 ml.
Alexxia – si Katia tot numai cu supozitor la doua zile face kk!
Putzuruca eu sunt de acord cu intalneala in gashca...poate chiar mai devreme decat la primavara...poate prindem zile mai frumoase iarna!
Ignatica, Sheryll sanatate puiutilor!
Ileana, ma bucur ca Ilinca e mai bine!
Cri, vizionat poze botez Andrei, Foarte frumos copilu...e asa de finut! Eu nu cred in vraji si alte chestii de genul acesta, totusi e bine sa fii prudenta cu o soacra care e impotriva ta....desi e cam nasol recunosc! Pupici !
Tasia am vizionat pozele cu Mario, gresesc sau seamana cu tine ca e frumusel foc!
Alina (mama Adelinei) si Katia face kk cu un fel de mucus, cum zici tu care e si un pic verzui...eu nu mi-am facut griji atata timp cat ea e ok in rest!
La multi ani bebeilor a caror zi de nastere e azi! Sa ne traiti sanatosi si bucurosi!
La multi ani Ana! Sa fii fericita !
Bai fetelor ziceti sincer voi cititi mesajele mele interminabile? Ca eu uneori am impresia ca nu ne citeste nimeni ![]()
Silvia & minunea Katia
Pozici cu noi
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
anangel_lexi spune:
La multi ani, RO-ANA!

La multi ani pentru cele 3 luni lui Alexandru Andrei, pentru cele 2 luni lui Matteo, David, Robert Alexandru si Thomas si pentru prima luna Elenei Carina! Sa cresteti mari, sanatosi si fericiti!

Putzuruca, sa stii ca si mie imi venise ideea sa sarbatorim ziua de nastere a puiutilor impreuna. Sa alegem o zi comuna, sa ne intalnim undeva si sa sarbatorim primul anisor din viata copiilor. Ce ziceti, e o idee buna?
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Botez, Varsta Mariei, Mariuta mamaruta,
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
ramomar spune:
da katia draga, eu tocmai am termninat de citit mesajul tau interminaaaaaabil ![]()
mami fericita de PATRICIA MARIA(06.09.2006)
pozici cu minunea noastra mica
MamiLili spune:
Ziua buna!
Ro-Ana, la multi ani!
Felicitari copilasilor care implinesc azi o luna, doua, trei!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Poze Mathias
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by eloisequote:
Originally posted by MamiLili
Oanacn, nu te supara, am ras tare cand am citit superstitiile soacrei tale. Le-au intrecut pe departe pe toate cele pe care le auzisem pana acum. Si zici ca sta 6 luni la tine? Propun eliberarea fara reteta a tranchilizantelor catre nurori cu asemenea soacre!
Lili, mami fericita a luiMathias (17.10.2006)
Poze Mathias
Tranchilizante cu care nurorile sa-si injecteze soacrele vrei sa spui?
He,he, tranchilizante pentru mamici. Pentru soacre avem alte specialitati: verde de Paris!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)Poze Mathias
mexxa spune:
Katia eu nu am lasat-o sa ii faca masaj..ia facut in seara cand l-am lasat la ea..in noaptea cumatriei...
MamiLili..ai fost fenomenala..super tare...

Am refacut website'ul...va invitam sa ne vedeti noua fata...www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">website
_
mamica de ingeras luptator
Povestea nasterii ingerasului meu Sebastian-Mihai
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...![]()