Bucurii de sept - oct 2006 (8)
Raspunsuri - Pagina 9
katia spune:
quote:
Originally posted by mexxa
Katia eu nu am lasat-o sa ii faca masaj..ia facut in seara cand l-am lasat la ea..in noaptea cumatriei...
MamiLili..ai fost fenomenala..super tare...
Am refacut website'ul...va invitam sa ne vedeti noua fata...www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">website
_
Andreea mamica de ingeras luptator
Povestea nasterii ingerasului meu Sebastian-Mihai
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
Aha, deci s-a intamplat exact asa cum imi imaginam....a prins ea copilu' si ce-a zis...ma-sa nu stie nimic lasa ca-i fac eu un masaj ca la carte......dinamitaaaaaa!!!!!!
Eu imi doresc sa vina bunica-mea sa stea cu mine (chiar mai mult decat mama) ca e o dulce. Cand eram la liceu imi zicea ca am fustele lalai si cam lungi
Silvia & minunea Katia
Pozici cu noi
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by katia
Mirabela, cum ai rezistat mama 10 luni cu ispita langa tine? Eu am avut pauza de la 35 saptamani pana la 40 zile date de dr dupa nastere – deci vreo 2 luni jumate si simteam cum tropaie hormonii prin mine! Esti o mama eroina...ce sa zic. Vorba lu’ Inni, dupa atata pauza cred ca nici nu mai conta prezervativul!
Ce era sa fac daca numai in pat mi-am petrecut sarcina, era INTERZIS TOTAL, initial cu colul deschis si apoi cu cerclaj... si cum sa nu conteze daca e cu prez. sau fara, acuma e ca la inceput, n-ar fi pacat sa nu savuram "cireasa de pe tort"
Referitor la lapticul din biberon, nici Katia nu vrea tzitzi daca ii dau biberon inainte. Eu nici macar ceai nu-i dau cam 30-40 min inainte sa-i dau san ca sa aiba timp sa uite cum e sa pape din biberon. Iar daca simt ca am lapte putin in san si n-o sa-i ajunga o las intai sa goleasca sanul si dupa aia biberonul!
Silvia & minunea Katia
Pozici cu noi
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
Cred ca am rezolvat problema cumva, l-am curatat pe limbutza si a papat f. bine la san, nu se mai satura saracul... oi vedea si mesele urmatoare...
Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006)
POZE EU SI DAVID
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">PAGINA DAVID
POVESTEA NASTERII BUBURUZEI
itzy-bitzy spune:
Heiiiiiii!
Nu am mai intrat sa scriu dar v-am citit asa mereu...Suntem bine, crestem deja papam si noi ca omu' normal la 3 ore...iar nopatea dormim cate 3-4 ore. Alta viata!! Cateodata insa o apuca la o ora jumate cred ca ii este sete, sau poate pt ca nu mananc eu consistent...nu stiu la voi tot asa e?
Si inca ceva...mamicile care alapteaza ...voi ce mai mancati ..ca eu nu mai stiu ce sa mai mananc...ca am grija in general ca sa nu o doara burtik pe papusica...si vad ca pana acum am cam reusit sa nu prea avem colici...cum o iau pe aratura cu ceva...cum o doare...asa ca tre sa mananc cu atentie...
Am cantarit-o azi pe bubulina si are 5150 grame. Joi facem 8 saptamani...a luat ff bine in grautate papaciosu' mic. Ne topim si noi dupa ea cum gangureste si rade, si cum incerca sa zica ceva si iese doar un tipat.
Alessia sa iti traiasca finuta Deea . Putzuruca am vazut pozele voastre de la botez . Mai stiu pe cineva care s-au incuscrit tot asa pe forum. Bravo voua sa fiti asa toata viata.
Oanacn m-am distrat si eu pe seama superstitiilor socrelei. Eu le-am pus la punct si pe mama si pe soacra-mea cu infofolitul ca ele cu asta aveau o pb. Mai ales mama... In 6 luni una din voi se va da pe brazda ori tu ori ea

Inni vreau sa iti spun ca te-am visat aseara

De unde si pana unde habar nu am...dar era de bine...eram cu bebelinele noastre ...de bine oricum...
Laliq si Amarantina am admirat pozele vostre de la botez si mi-a placut cum ati ornat cristelnitele. Noi nu ne-am gandit la asta din pacate...Sa va traiasca si voua bebelinii crstinati.
Am sa pun si eu pozele de la botez ca pana acum nu m-am invrednicit.
Pupici si numai bine
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
gripo spune:
MEXXA, eu am vazut saitu si e superb! dar cum ai facut montajul ala de poze? si cum de ti-au dat voie sa pui 2 albume? ai platit? ca eu stiu ca gratis sunt doar 20 de poze.
KATIA, eu citesc tot, din scoarta-n scoarta, ca sunt dependenta de forumu' asta, si o tin intr-una intr-un refresh, mai fac ce fac, mai bag un f5.
DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI
danidani74 spune:
Mexxa e super site-ul!Sebastian e atat de norocos cu niste parinti ca voi!
Emma
Dana mamica de Emma 5-11-2006
katia spune:
Inni, ruga mare la tine. Ma uitam acum in listuta si mi-am amintit ca nu avem datele complete. POti sa completezi, pls? Katia a avut 52 cm, am nascut la maternitatea Bucur cu Dr. Poenaru.
Multumim!
Silvia & minunea Katia
Pozici cu noi
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by gripo
MEXXA, eu am vazut saitu si e superb! dar cum ai facut montajul ala de poze? si cum de ti-au dat voie sa pui 2 albume? ai platit? ca eu stiu ca gratis sunt doar 20 de poze.
KATIA, eu citesc tot, din scoarta-n scoarta, ca sunt dependenta de forumu' asta, si o tin intr-una intr-un refresh, mai fac ce fac, mai bag un f5.
DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI
Poti sa-ti faci cate albume vrei dar sa nu depasesti 20 poze.
Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006)
POZE EU SI DAVID
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">PAGINA DAVID
POVESTEA NASTERII BUBURUZEI
eloise spune:
Mai fetelor da' SANDRA ce-o mai fi facand?
SAAAAANDRAAAAAA ce mai faci? Da si tu un semn de viata!
Andra si
Vladut (14.10.2006)
Poze cu Vladut
Cum a venit pe lume Vladut
Varsta lui Vladut
EU
itzy-bitzy spune:
Gata am pus pozele pt cine vrea sa ne vada POZE DE LA BOTEZ
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA