Bucurii de sept - oct 2006 (8)
Raspunsuri - Pagina 7
nicolstoy spune:
Multumim tuturor celor ce ne-au facut urari si spunem si noi LA MULTI ANI si celorlalti sarbatoriti mici, mai ales, dar si mari 
Nicol -
Vladut (1 aprilie 2003) si
Alex (21 August 2006)
POZE
ALEXUTZU si www.totsites.com/tot/alexandruandrei" target="_blank"> PAGINA LUI
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie
nicolstoy spune:
Una peste alta parca nici nu-mi vine sa cred ca a facut trei luni deja 

Nicol -
Alex (21 August 2006)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie
eloise spune:
LA MULTI ANI bebelusilor sarbatoriti astazi
!
LA MULTI ANI RO-ANA!
Ignatica si Sheryll, imi pare rau ca puiutii vostri sunt bolnaviori, le doresc insanatosire grabnica!
Andra si
Vladut (14.10.2006)
Poze cu Vladut
Cum a venit pe lume Vladut
Varsta lui Vladut
EU
ramomar spune:
quote:
Originally posted by Susa
Buna seara
ma intorc la calculator dupa o repriza de gangurit si explicatii cu manutele si picioarele...mi se incinge sufletelul cand il vad ce frumos incearca el sa explice ...ce o fi vrand sa explice...e super experienta de a fi mamica si inca ma mir cum de am putut aduce asa perfectiune pe lume...
Silvia mamica deLucas-Daniel 9-09-2006
www.dropshots.com/new.php?userid=190258&cdate=20061001&cimg=8" target="_blank">pozele noastre
Susa, iti inteleg perfect sentimentele legate de puiul mic cand il vezi gangurind
. pe zi ce trece si Patricia gangureste tot mai des si imi vine sa o manac nu alta. mai nou si cand papa scoate sanul din gurita imi gangureste si zambeste, apoi continua mancatul. E o perioada tare frumoasa cand le descoperim pe zi ce trece tot mai multe zambete si gangureli.
mami fericita de PATRICIA MARIA(06.09.2006)
pozici cu minunea noastra mica
nicolstoy spune:
Fetelor vedeti ca astazi e sarbatoare...Na ca m-am trezit si eu sa va spun la pranz ![]()
Nicol -
Alex (21 August 2006)
POZE
mephala30 spune:
Ignatica, multa sanatate lui David si tie putere multa sa treceti cu bine peste toate incercarile! 
Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin(5.06.2004)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Poze
ramomar spune:
RO_ANA
tuturor puiutilor care azi implinesc, o luna, doua, trei!
, multa sanatate, crestere mare si multa fericire!
ramomar spune:
ignatica si sheryllmulta sanatate puiutilor vostri si sa treceti cat mai repede peste toate problemele.
mirabelac eu nu am probleme cu dintii, desi nici lactate nu prea mamanc (cate un bol de lapte cu cereale dimineata) si nici calciu nu iau.
Sephora spune:
Multumim de urare fetelor.
Spunem si noi celorlalti pitici La multi ani,sa cresteti mari,sanatosi si frumosi
La multi ani Ro-Ana
Ini foarte frumos facut subiectul,numai ca vreau sa te rog sa modifici ceva la greutate a avut 3,590 kg si apgar 9 ca a avut dubla circulara.
Fetelor Matteo nu Matheo,va multumesc.
Laliq mercic,si Matei e un scump si ce de par are,al meu e un chelios.
Io si bebe Matteo
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos
alinamoro spune:
La multi ani piticilor, Alexandru-Andrei
, David
, Matteo
, Robert-Alexandru
, Thomas
, Elena-Carina
.
La multi ani Ro-Ana!

Avem si noi o problemuta si as vrea sa va intreb daca vi s-a intamplat si voua, in special mamicilor care alaptati la san. In ultimul timp am observat la Adelina in scaun ca are mucus, mai rar, nu la fiecare scaun.Stiu ca se mai intampla la copilasii alaptati exclusiv, dar ieri m-am cam ingrijorat ca era destul de mult mucus. S-a mai confruntat cineva cu problema asta? In rest ea e ok, nici burtica nu o doare acum decat foarte rar seara, mananca bine, scaunul e la fel moale, asa l-a avut dintotdeauna.
Mirabelac, mie mi s-a rupt o bucatica dintr-o masea in luna a 8-a de sarcina, nu era cariata deloc.
Incepe sa-mi cada si mie parul in cantitati destul de mari.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze 1, poze 2

Lucas-Daniel 9-09-2006