Bucurii de sept - oct 2006 (8)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna fetelor!

Ro_Ana!

bebicilor care-si mai adauga o luna la "palmares"!!!!

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Alexandru-Andrei, David, Matteo, Robert-Alexandru, Thomas, Elena-Carina

Ro-Ana La multi ani!

Buna dimineata!

Sa-mi stuchiti baiatul sa nu se deoache! A dormit de la ora 22 pana la 9 dimineata cu pauzele de masa de la 2 si de la 5:30. S-a mai trezit pe la 7 dar i-am dat suzeta si a adormit iar.
Si acum doarme iar dupa ce ne-am gangurit vreo ora.

Sunteti foarte comice cu soacrele voastre . Eu nu am avut parte de soacra ca a decedat acum 4 ani.Asa ca nu am asemenea patanii. Pe vremea aceea eram doar iubiti, eu si sotul...si nu am avut probleme.

_

Cami de Luca Ionut (25.09.2006)
Pozici cu burticutza
Album Luca Ionut

Cresc intre-o zi cat altii intr-un an...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheryll spune:

Salutare !

Nu am mai scris de ceva timp . Bianca mea e si ea bolnavioara , luam amoxacilina iar pentru nasuc karvol pe batistuta. Nici fata mea nu mai mananca asa bine si a inceput sa vomite. Aseara am cantarit-o si a luat numai 200g intr-o sapt . De obicei ea lua cam 300 - 350 pe sapt . In schimb a devenit o alintata , in brate nu o mai doare nimic nici colici , nici tuse , cum o pun in patut mai frate parca o asez pe ace .

sheryll cu Bianca (25.10.2006)

Poze Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

quote:
Originally posted by sheryll

Salutare !

Nu am mai scris de ceva timp . Bianca mea e si ea bolnavioara , luam amoxacilina iar pentru nasuc karvol pe batistuta. Nici fata mea nu mai mananca asa bine si a inceput sa vomite. Aseara am cantarit-o si a luat numai 200g intr-o sapt . De obicei ea lua cam 300 - 350 pe sapt . In schimb a devenit o alintata , in brate nu o mai doare nimic nici colici , nici tuse , cum o pun in patut mai frate parca o asez pe ace .

sheryll cu Bianca (25.10.2006)

Poze Bianca

imi pare rau sa aud ca bianca este bolnavioara,ii doresc sa se faca repede bine.

faza cu patul si bratele am patit-o si noi,abia cum incet incet accepta sa doarma ziua in pat dar numai cu mami langa el.pina acum dormea la mine in brate,pe picioare,in scoica numai in pat nu.cum il puneam acolo se trezea si incepea sa se circeasca tot,se stramba de numa.
trec toate,eu cand ii vad zambetul uit de noptile nedormite.

Svetlana,mamica fluturasului Matei

poze matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Eu nu em mai scris de mult dar va citesc. Teoretic suntem mai bine, antibioticul si-a facut efectul si analizele de urina sunt deocamdata negative. Am reusit sa facem si o ecografie si din fericire nu mai apare nimic la rinichi...dar
Saptamana viitoare facem o cistografie pentru ca e posibil sa fie un reflux pe uretre dar sa nu se depisteze ecografic.
Colac peste pupaza David a si racit rau cu febra, muci, tuse si tot tacamul asa ca stau si cu antibiotici si cu nurofenul si cu sirop de tuse pe el, e tare indispus si eu sunt varza de oboseala. Noaptea se trezeste des de la fomfaiala, ziua nu prea doarme si tot asa. Nu mai papa nici asa de bine.
adameasca multa sanatate si voua. Si mie imi cade foarte mult parul.
mexxa si David are gambe subtirele, ne-a vazut azi un chirurg, a spus ca e ok.

Ignatica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

La multe lunitze David Stefan - PUIUTZUL MAMEI, Matteo, Robert Alexandru, Thomas, ALexandru Andrei si Elena Carina sa fiti sanatosi si norocosi!

La multi ani Ro-Ana!

Mexxa chiar e grasunel Seby, frumoase pozele. Nu mai baga si tu in seama pe toata lumea, eu incet-incet i-am educat pe toti cu noile tendinte in cresterea copilului, nu mai zice nik nici soacra nici mama, iar de restul nu ma intereseaza, poate sa vb. pe la spate cat vor.

Si eu am aceleasi probleme cu plansul la san, destul de des, papa cat papa la inceput si apoi incepe sa planga... si eu nu-i dau biberon deloc... azi m-am uitat pe limbutza lui si e alba toata, nu l-am mai curatat demult in guritza, o sa-l curat azi si vedem daca asta e cauza.

In perioada asta ma confrunt si cu o crestere a lactatiei, nu fac nimik deodebit, eu beau doar ceai pt. colici mai mult si cam atat, acum imi curg sanii des, mai rau ca la inceput. Probabil ca David se enerveaza si ca sanul e tare si-i curge mult, dar culmea este ca daca-l las asa, nu mai papa 3 ore si nu zice nik, acuma sa vedem cum stam si cu greutatea, maine mergem la dr.

Fi-miu e intors pe dos, daca doarme ziua mult, doarme si noaptea, iar in zilele in care nu doarme e f. agitat noaptea...

Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006)
POZE EU SI DAVID
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">PAGINA DAVID
POVESTEA NASTERII BUBURUZEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Fetele care alaptati/sau nu, aveti probleme cu dintii??? Eu din sarcina am inceput sa am probleme si acuma cu alaptatul s-au agravat, mi se macina dintii desi beau 1-2 l de lapte pe zi, mananc lactate la greu si mai beau si jumatatea aia de fiola de calciu care ramane de la David. Nu mai inteleg care e problema...

Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006)
POZE EU SI DAVID
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">PAGINA DAVID
POVESTEA NASTERII BUBURUZEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

Mirabelac, eu alaptez dar nu am probleme cu dintii (inca)
bine, nici nu am avut mai deloc
si din pacate nici nu beau/mananc lactate mai deloc
dar o sa incerc sa iau calciu pe gurita, am voie, nu ?

LA MULTI ANI ! bucuriilor care implinesc astazi o luna, 2 sau 3
Alexandru Andrei,
David Matheo, Robert Alexandru, Thomas si
Elena Corina
sa fie sanatosi si sa creasca mari si frumosi

Lilina si Vlad - Alexandru (23.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

RO ANA LA MULTI ANI !
sa fii sanatoasa si fericita

Lilina si Vlad - Alexandru (23.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

LA MULTI ANI !Alexandru Andrei,David Matheo, Robert Alexandru, Thomas si Elena Corina sa fiti sanatosi si sa creasteti mari sa fiti mandri de parintii care v-au dat viata si care au asteptat cu atata dorinta si nerabdare venirea voastra pe lume.....
RO_ANA LA MULTI ANI...sa ai parte de multe bucurii si momente frumoase.
Seby este tare cuminte...ma minunez si eu.Azi-noapte a dormit...sa trezit de 4 ori si a mancat...a ras..gangurit...dar cand a vazut ca nu il baga nimeni in seama sa culcat la loc
Din cate am observat sa obisnuit cu programul de sera...baita mancare si somn...
Sunt multumita de evolutia sa...si mandra in acelasi timp.Dimineta cand il vad cum ma priveste si abia asteapta sa ma trezesc...gangureste face scandal numai sa il bag in seama...imi vine sa il mananc si multumesc Domnului ca mi-a dat un bebe, ca mi-a dat voie sa fiu mama....

_
mamica de ingeras luptator
Povestea nasterii ingerasului meu Sebastian-Mihai
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...

Mergi la inceput