Bucurii de sept - oct 2006 (8)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

quote:
Originally posted by inni

quote:
Originally posted by itzy-bitzy
Inni nu erai grasa. Eu am ramas cu imaginea ta din pozele acelea din Austria parca... Asa te-am visat

Aha..bine...atunci ne intalnim peste vreo 2 ani ..ca acum nu vreau sa ma vezi in ce hal m-a adus copchilu' asta

Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

eu am o pofta de mancare dupa ce alaptez....iar de dulciuri nu mai zic....

Itzy-Bitzy
cu Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

roxanae, merci de raspuns (cu prepararea Milumilu-lui)

camisol, eu il curat pe bebe pe limbuta cu o compresa sterila inmuiata in glicerina cu nistatin
compresa o infasor pe deget si il sterg usurel prin gurita, in special pe limba
asa m-au invatat asistentele din spital, ca sa nu faca afte si alte belele de la laptic

Lilina si Vlad - Alexandru (23.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

buna fetelor! eu sunt o viitoare mamica de nov-dec, si mai tot intru pe la voi sa trag cu urechea...am vazut acum ca katia ai nascut la bucur. desi sunt sigura ca le ai spus povestea de la nastere fetelor la momentul cu pricina, tare as vrea sa aud si eu cate ceva.... pt toate mamicile si bebeii

dianocica37s cu david alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Eu dupa ce alaptez imi simt gura uscata beau un kg de ceai,de dulce as manca de-as rupe dar m-a mai abtin,in schimb sufar dupa ciocolata dar asta e alaptarea cere sacrificii.
Si mie mi-a dat ginecoloaga sa iau anticonceptionale dar nu vreau sa aud,am vb cu Ste si o sa folosim prezervativul la cat de rar se va intampla.Doamne fetelor eu m-a gandesc cu groaza dupa un an de zile sa incep viata sexuala,mi-e o frica si n-am nici un chef,dar barbatu saracu nu mai stie de el.Sper sa-mi vina si mie cheful,dar eu inafara de bebe nu vad si aud nik.Zici ca-s batuta in cap,uit,vb lumea cu mine si eu sunt pa.Daca am uitat si cainele afara intr-o zi noroc saracu ca nu pleaca din fata blocului.
Cand m-a uit la pozele voastre si va vad bebeii cum dorm in patuturile lor imi vine sa plang,bebele meu a stat in pat doar ptr poze,in rest numai in brate,burta mea sau perna mea.Ce sa m-a fac?

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

Sephora, eu si imi tineam bebele in brate si il adormeam leganandu-l
dar am renutat la tactica asta, desi daca imi adoarme in brate si il pun in pat si acum se trezeste
dar stii ce am facut ?
am inceput sa-l las singurel in patut si am constatat ca de cele mai multe ori adoarme singur
incerca si tu, poate nu merge din prima dar....insista
ai rabdare

daca vreti sa va distrati cu un IQ test
intrati pe link
http://in-cult.info/testin.html

Lilina si Vlad - Alexandru (23.09.2006)

Mergi la inceput

Sephora...esti haiaoasa cum sa uiti cainele afara? Ai iesit cu el si te-ai intors fara?
Si noi tot prezervativul. Cand am fost la controlul de 6 sapt si am vazut ca pune mana sa ma controleze cu chestiile alea metalice...am zis ca de obicei: NU ma controlati iar cu aleaaaaaaaaa!!!!!!! Dar a fost ok, nu m-a durut deloc ...asa ca daca au intrat chestiile alea metalice fara durere mi-am zis ca intra si altceva muuult mai placut fara durere

Itzy-Bitzy

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

KATIA, nu-ti face probleme cu cantarul, pe joi incolo e perfect.

M-am lamurit, ITZY zice ca seamana cu mine, KATIA ca seamana cu ta-su, problema e ca eu am senzatia ca nu seamana cu niciunul dintre noi 2. Cred ca am innebunit eu!

DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Noaptea nu am probleme cu el doarme in pat linga noi,ziua e pericol nu adoarme decat in brate leganat si plimbat si cantandu-i.Vad ca de vreo doua zile l-am pus in balansoarul ala tip arc si leganandu-l adoarme.
Dupa ce trec colicele cred ca am sa mai schimb foaia ce deja e greu si mi s-au lungit mainile.Oare?......

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanacn spune:

Si eu cu intarziere sa urez "La multe luni" celor care au implinit azi o luna, 2 luni, 3 luni.
La multi ani ro-ana!

Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze

Varsta Bebe

Mergi la inceput

Aaaa Sephora si voiam sa iti spun de tinutul in brate...ai grija ca nu mai scapi de el daca nu il dezveti...eu cum vad ca atipeste ...tzup in patutz. Iar ziua am descoperit ca dorame fff bine in carut o legan...un pic chiar daca maraie si adoarme...A dormit si pe hol, si in balcon, in toate dormitoarele...mai tre sa o duc si in baie sa doarma si ...misiune indeplinita.

Itzy-Bitzy

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput