Bucurii de sept - oct 2006 (8)
Raspunsuri - Pagina 13
Oanacn spune:
Sephora e f bun leaganul ala. Eu nu-l mai pot folosi ca a mea fata vrea sa bage tot in gurita si cand o pun in leagan se intoarce pe o parte si vrea sa suga materialul. Mi-e frica sa nu cada de acolo, nu l-am mai folosit de vre-o 2 saptamani.
A mea fata doarme f bine ziua in patut, neleganata, in schimb noaptea, cu mine in pat
si nu prea stiu cum sa o mut la ea in patut, ii place sa doarma cu picioarele sus si le sprijina pe mine, plus ca o pun la o margine de pat si se taraste si se impinge pana se lipeste de mine.
Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze
Varsta Bebe
katia spune:
Eu ma intrec pe mine astazi....![]()
Dianocica, tu o sa nasti tot la Bucur? Eu le-am povestit fetelor experienta nasterii si mai putin despre spital. Daca te intereseaza pot sa-ti povestesc si despre una si despre alta ca imi place sa-mi amintesc (ca sunt masochista de felul meu
)
Silvia & minunea Katia
Pozici cu noi
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
dianocica spune:
katia DA DA DA. spune mi tot, de spital, de asistente de ce crezi tu ca conteaza(pardon). si eu tot la bucur...
dianocica
37s cu
david alexandru
Sephora spune:
Itzy Mie la control mi-a zis ca dintr-un uter normal dupa nastere a devenit retrovers si ea s-a mirat,nici pe mine nu m-a durut la control dar mi-e frica sa nu m-a fi cusut prea mult.
Cred ca e deja tarziu,dar a suferit tare cu colicele si nu m-a lasat inima sa-l las sa planga asa ca el a speculat momentul si iata-ma ca si la wc m-a duc cu el.
A plans si foarte mult cand a avut rosu in gat,atunci in perioada aia l-am lasat cu Ste putin sa m-a duc jos la alimentara sa fac niste cumparaturi,am plecat cu Igor si m-am intors fara,barbata-miu cand m-a vazut fara sa intepeneasca eu la fel,m-am dus afara era m-a astepta tot in fata magazinului.
Am incercat sa-l pun jos cand adoarme cate odata merge de multe ori nu.
Oanacn e bun dar de ce nu-l folosesti in pat si plus ca al meu are si o chestie ca un chilot care nu il lasa sa cada.
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos
Sephora spune:
M-am apucat sa citesc de la primul capitol azi abia l-am citit,trec la 2.
Nu stiu cum o sa fac sper sa reusesc pana la urma,e dependent de mine,e prelungirea tatei mele,o sa fie un mamone.Sta cu Ste si cu ochii dupa mine.
E nasol ca fiind singura n-am cu cine sa-l las macar o ora,numai cand vine Ste la 7 la 8,si el e rupt dar sta ca ai e dor,iar eu in timpul asta reusesc sa-mi fac baie si sa-i prepar lui baia.Sunt disperata.Dar nici plangand nu pot sa-l vad.
Mai sunteti in situatia asta careva?
Ignatica spune:
Multumesc mult fetelor pentru incurajari.
gripo adevarul e ca nu prea mai rezist, nici fizic, nici psihic. De aceea nici nu am mai postat nimic, pentru ca nu vreau sa ma plang non-stop si sa fiu apostrofata ca nu ma bucur ca sunt mamica etc. Eu de la 3 saptamani de viata ale lui bebe sunt cu el saptamanal in spital pentru analize, proceduri, injectii, sunt vesnic ingrijorata, nedormita, infometata. David implineste 4 luni saptamana viitoare, in concluzie au trecut 3 luni de strese maxim prin mine, nici nu mai simt ca sunt om. Va citesc si ma bucur pentru voi ca aveti saptamani normale fara vesti proaste si fara vizite la medic. Eu ma inhamez cu rabdare si astept sa se termine toate ca sa ma pot bucura si eu de minunea noastra.
Sper ca nu am suparat pe nimeni cu mesajul meu.
Igantica
_Ralu_ spune:
salut fetele!
ne inscriem si noi la grevisti! ai foamei bineinteles! azi mi-a scos peri albi fii-mea! am si tipat la ea saracuta! mai fetelor, ati mai pomenit, sa stie copil asa mic cand e certat? cum ridic un pic vocea la ea, sau ii zic ceva pe un ton usor rastit se pune frate pe un plans....de zici c-am omorat-o! eu am impresia ca-si bate joc de mine! in fine! ieri a dormit de-a rupt toata ziulica si toata noaptea! azi nu prea.... abia acum doarme!
de dormit ea doarme la ea in patut, sau f rar ziua, la noi in mijlocul patului, dar nu ca nu ar dormi si la ea, doar ca mi se face mie dor de ea, si vreau sa am posibilitatea sa ma mai cuibaresc si eu! si-n patutz nu pot
.....
itzy, mexxa, vazut puii! itzy, mie mi se pare ca seamana cu tine fata!
mexxa, cu ce ai editat pozele lui sebi? imi plac mult! vreau si eu...!
gripo, parca ar semana cu tine bubu!
sephora, haioasa tare faza cu igor! saracu baiat, ce-o fi fost in sufletelu' lui? de matteo ce sa zic? un frumusel si un rasfatel!
cri, vazut baiatu'! frumos ca doar are cu cine semana! nu mai lasa baiatu' cu soacra nesuferia!
eu ma tot rog sa nu se mai intoarca soacra-mea din italia! ca se pare ca s-ar fi stabilit acolo! nici noi nu ne intelegeam deloc! eram la cutite cnd era aici insa de cand a plecat ne intelegem bine! trimite mereu una-alta pt fata, ne suna mereu...nepoata-sa a dat-o gata! si tragedia vietii mele....fata seamana cu ea! n-am spus la nimeni si daca a obs cineva n-a avut curaj sa-mi zica ca stie ca o urasc! ei nu i-am zis bineinteles! nu i-as da eu o asemenea satisfactie! cand ma intreaba cu cine seamana eu ii zic satisfacuta: " e bucatica rupta din mine!"
o sa vada odata si-odata dar pana atunci las-o sa se perpeleasca!
la multi ani sarbatoritilor de azi! e si ziua tatalui meu!
din pacate pt mine ziua de azi e de trista amintire! acum 7 ani am trecut prinntr-o experienta urata si traumatizanta! dar acum sunt bine si asta e important!
va pup si va doresc o zi buna in continuare!
raluca
de
alexia-maria(07.09.2006)
pozishoare
m-am facut maricica! si ma mai fac!
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">va invit sa ma cunoasteti!
www.totsites.com/tot/badutu" target="_blank">...mai am un copil...
Sephora spune:
Ralu mercic mult ptr aprecieri si Alexia e o scumpa,dar toi sunt de altfel asa de dragalasi,daca as sta acum sa zic de toti pe rand as umple capitole intregi.Imi pare rau ca nu am fost de la inceput,dar aste e netul,copilul bolnavior si acum rasfatat.
Sper sa m-a iertati promit ca recuperez tot.
Vreau sa va spun ca,cum am intrat si am intrebat mi-ati si raspuns la ce m-a durea asa ca aseara am tras mucusori cu batista bebelusului fara aspirator,am cumparat spray de nas Marimer sa speram ca nu va mai fornaii copilasul.
gripo spune:
IGNATICA, intra si vaita-te de cate ori poti, varsa-ti necazul aici, ca nu superi pe nimeni! Lasa, ca fiecare dintre noi stie ce inseamna bucuria de a avea un copil, asta nu inseamna ca nu suntem obosite, stressate si ingrijorate, mai ales tu, ca ai trecut prin atatea, si nici nu ai vreun ajutor de la cineva. O sa fie bine DAVID, sunt convinsa, mai ai putin de luptat si gata, o sa vina si vremea sa te odihnesti. Of, of.
RALU, chiar seamana ALEXIA ta cu soacra? ca mie imi pare ca seamana cu voi, la ochi cu tine si restul tati...aaaa, da, daca tati seamana cu mama lui...am priceput acu'. Lasa, ca e frumoasa, si, cu timpul, s-ar putea sa se mai schimbe, nu se stie.
DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI
_Ralu_ spune:
gripo uite scorpia
mie asa mi se pare ca seamana cu ea! nu ti se pare? si nu, nu seamana marius cu ea!
edit: sa nu va speriati! aia era camera lu' sotu' meu de burlac! era super fan prodigy si alte asemenea! nu v-ar veni sa credeti ce rebel era! cu lanturi, bratari, baticuri si bentite, par lungutz....eheeee...tinerete!
raluca
de
alexia-maria(07.09.2006)
pozishoare
m-am facut maricica! si ma mai fac!
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">va invit sa ma cunoasteti!
www.totsites.com/tot/badutu" target="_blank">...mai am un copil...