Bucurii de sept - oct 2006 (8)
Raspunsuri - Pagina 11
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by lakioana
Mirabelac...cum l-ai curatat pe limbutza?
Lakioana mami lui Rebecca Riana (16.09.2006)
Minunea noastra iubita-Rebeca
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Avem pagina pe internet cu poze si jurnal
De obicei o faceam cu un tampon steril pe deget si curatam bine toata guritza, dar tipa de mama mama... azi mi-a dat ideea mexxa si am facut-o cu un betigas de curatat in ureche cu opritor, am insistat peste tot in guritza si n-a protestat deloc, se uita la mine curios. Succes!
Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006)
Pozele mele si ale lui David, www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">saitu' lui David
si povestea nasterii.
Mirabelac spune:
inni rugaciune la tine... completeaza si la mine in listutza David Stefan, please.
Pozele mele si ale lui David, www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">saitu' lui David
si povestea nasterii.
roxanae spune:

Lilina eu fac Milumilul cu apa calduta si il amestec pana se dizolva bine.Nu pun apa fiarta sa nu se formeze cocoloase.Dar am observat ca daca il faci cu o ora inaite il pui la frigider si apoi il incalzesti se dizolva foarte bine.
Eloise nu am renuntat de tot la san intai incerc daca mananca si apoi ma mulg daca nu vrea.De exemplu astazi la 11 mi-a mancat din amandoi sanii .Daca te mulgi poti creste secretia lactata astfel- la fiecare muls incerci sa scoti cu 10 grame mai mult decat la mulsul anterior.Eu am incercat si merge.Ce nu mai scot cu pompa scot cu mana si tot asa.Nu vreau sa pierd laptele sub nici o forma.
Mamilili si eu m-am mirat de perisorul ei prima data cand am vazut-o mai ales ca nu am avut nici un fel de arsuri in timpul sarcinii, asa cum spun babele.La baita se face cret dar daca ii pun caciula se indreapta.
Ileana si Ignatica multa sanatate la bebei.
RO-Ana LA MULTI ANI! si de semeni si sarbatoritilor de azi.
Alessia ai dreptate cu alunele - chestie verificata si de mine insa am uitat sa scriu.
Gripo imi plac tare mult ochisorii lui Radu.Si Rebecca ii are albastrii.Oare ii vor ramane asa?! Mi-as dori mult de tot - as avea o fata blonda cu ochii caprui si una bruneta cu ochii albastrii.Dar cine stie nu toate dorintele ni se indeplinesc.
si O ZI BUNA!
Roxana
de Diana-Rahela(8.05.2002) & Sarah-Rebecca (18.09.2006)
poze
gripo spune:
IGNATICA, ma bucur ca nu a mai iesit nimik la analize, si tin pumnii ca maine sa nu iasa refluxul ala, poate te mai linistesti si tu, ca sa nu ma vorbim de bebe mic si frumos! mai rezisti?
ROXANAE, si eu ma rog in fiecare zi sa-i ramana la fel, deocamdata nu da semne sa se inchida la culoare. Si ar avea cu cine sa semene, ca ta-su ii are verzi.
In schimb, eu nu-mi dau seama cu cine seamana flacaul meu, poate vreuna dintre voi sa "vada" ce eu nu vad?
DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI
itzy-bitzy spune:
Gripo cum cu cine seamana? Cu tine si la ochi si expresia fetei asa in intregime...! Mie mi se pare ff evidenta asemanarea. Si in general baieteii seamana cu mamele si fetitele cu tatii.
Inni nu erai grasa
. Eu am ramas cu imaginea ta din pozele acelea din Austria parca...
Asa te-am visat![]()
Am uitat sa felicit micii sarbatoriti de azi. Sa fie sanatosi si fericiti si sa se faca maaaarri si voinici.
RoAna La multi ani, multa sanatate si sa te bucuri de bebe.
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
inni spune:
quote:
Originally posted by itzy-bitzy
Inni nu erai grasa. Eu am ramas cu imaginea ta din pozele acelea din Austria parca...
Asa te-am visat
Aha..bine...atunci ne intalnim peste vreo 2 ani
Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">

Amalia si paginutza ei 

danidani74 spune:
quote:
Originally posted by Mirabelacquote:
Originally posted by lakioana
Mirabelac...cum l-ai curatat pe limbutza?
Lakioana mami lui Rebecca Riana (16.09.2006)
Minunea noastra iubita-Rebeca
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Avem pagina pe internet cu poze si jurnal
De obicei o faceam cu un tampon steril pe deget si curatam bine toata guritza, dar tipa de mama mama... azi mi-a dat ideea mexxa si am facut-o cu un betigas de curatat in ureche cu opritor, am insistat peste tot in guritza si n-a protestat deloc, se uita la mine curios. Succes!
si povestea nasterii.
De ce ii curatati pe bebei pe limbute? Doar pt. ca e alba sau stiti ca au ciuperca?Daca au ciuperca ar trebui sa verse dupa fiecare masa sau sa nu manance suficient.Eu de ex. ii dau in timpul zilei sa bea apa fiarta si racita(fiind hranita exclusiv cu lapte praf trebuie si hidratata), apoi ma uit in gurita ei si limba e curata.
Emma
Dana mamica de Emma 5-11-2006
Crisnemes spune:
Fetelor imi povestiti si mie ce obiceiuri stiti legate de botez. Noi sambata facem botezul si ma intereseaza subiectul.
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
danidani74 spune:
Inni, am uitat sa-ti multumesc pt xxl-ul din listuta.Dan s-a distrat copios
.
Emma
Dana mamica de Emma 5-11-2006
katia spune:
Gata m-am linistit.....daca ziceti voi ca cititi e bine!
Chiar asa, Microbu nostru n-a mai scris demult si nici Eli. Eu sper ca le merge bine!
Inni, saru mana...inca n-m vazut modificarile da ma duc acum!
Gripo, stiu cu cine seamana copilu' tau - cu un baietel tare tare frumusel......tu chiar nu vezi? Ca mie mi-e clar ca buna ziua! Tre sa-l trimit pe barbatu-me sa-ti aduca cantarul, cred ca joi dupa masa, da' mai vb., doar daca n-ai nevoie de el mai devreme!
Silvia & minunea Katia
Pozici cu noi
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite