Mamici de martie-aprilie 2007 (10)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madmat spune:

ok mersi aliona.
noapte buna si sa aveti grija de voi.
mai vorbim maine sper sa am timp ziua pt ca o sa fiu la firma tati este de garda.
matilda22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camitu spune:

Buna -dutelor,

Avem vesti mari.Astazi am fost la eco si am aflat ca avem fetita .
Asa ca va rog sa puneti un carucior roz .Data aproximativa de nastere 23.04.2007 iar doctora este Dr.Corina Grigoriu-Sp Universitar.
Deci va fi Ana Maria.Asa am hotarat eu si sotul meu.Acum avem 20 saptamani si asa cum a spus doctora de la eco toate masuratorile au
iesit foarte bine.

Cami +20 Ana MAria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Felicitar Camitu ptr fetita si Cria_bv ptr baietel. Sa va bucurati pe deplin de ei.

roxana 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada_rozz spune:

Neatza,

Roxanici,aseara vad ca ai stat aici pe baricade.
Eu raportez o noapte de cosmar...mai alba decat albul din reclamele la detergent.Iar mi s-a intarit burta de vreo 3 ori si nu puteam sta pe nici o parte,plus arsurile care deja sunt de-ale casei.Dar ce nu face mama pentru bebe mic...nu?Care bebe mic toata noaptea m-a terorizat si n-a stat locului o secunda.Dimineata cand sa adorm si eu,trec astia cu tancurile lor,sa faca repetitie pentru 1 decembrie.Ma mir cum de n-a cazut blocul,la cum se zguduia.

Camitu,felicitari pentru fetitza,sa va bucurati de ea si sa fie sanatoasa.

Va pup,
Mada26+

http://image.lafemmebonita.com/c/f137647.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Multumesc Roxanici si tu si voi toate sa va bucurati de bebeii vostri. Multumesc si pentru carutul albastru.

Cria 18+ cu

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev117pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzy78 spune:

'Neata - telor

si felicitari CAMITU pt fetita si CRIA pt baietel......in sfarsit creste si numarul fetitelor.....se pare ca martie e luna baieteilor si aprilie a fetitelor.......

sa raportez si eu.......am niste arsuri ingrozitoare......seara in special si se termina cu dat la rate.......deja nu mai pot sa mananc mai nimik......orice mananc imi arde stomacul de mor............doctora mi-a dat OMERAN.....ce stiti de medicamentul asta....inainte vomitam doar de la citrice dar de o saptamana vomit orice mananc seara.........in ritmul asta o sa slabesc nu sa ma ingras.....

MARI-LU intra mai des ca ne mai ajuti cu cate o informatie fiind medic......

Suzy 26+ cu

Mergi la inceput

buna ziua fetelor.
la sfarsit sunt si eu un pic libera sa va citesc si sa vin la raport astaz ne simtim bine baietelul lui mami misca mai mult decat zilelele trecute nu stiu ce sa cred ca i place aicia la firma sau ma pt ca stau un pic mai mult in picioare,dar trebuie sa inteleaga ca trebuie sa ajutam si pe tati cand este de garda.
Camitu felicitar pt fetita si tu Cria pt baietel sa va traiasca si sa aveti grija de ei.
va.
matilda22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_lia spune:

Felicitari CAMITU pt fetita si CRIA pt baietel.
Vin si eu la raport.
De ieri nu ma simt prea bine. Ieri am plecat spre serviciu, chiar am ajuns in statia de autobuz. Am simtit o moleseala puternica, asa ca m-am intors acasa. toata ziua si mi-am mai revenit. Cred ca am avut o cadere de calciu... In ultimul timp ma trezesc si noaptea cu carcei la picioare, care am auzit ca sunt de la lipsa de calciu. Asa ca maine ajung urgent la dr., ca vreau sa-mi refac analizele.
Va pup.
Lia 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyonise spune:

Salutare si pupici tuturor, ma inscriu si eu pe lista gravidutelor care vor naste in aprilie. Inca nu stiu ce vom avea, baietel sau fetita dar orice ar fi e mai mult decat binevenit.

Mergi la inceput

Bine ai venit printre noi Dyonise.
sa scri datele tale adica(UM DNP DN )ca sa fi trecut si tu la lista de mamici de martie_aprilie.
sarcina usoara in continuoare.
va.
matilda22+

Mergi la inceput