Mamici de martie-aprilie 2007 (10)
Raspunsuri - Pagina 25
Andreea20 spune:
Flicitari CAMITU pentru fetita, felicitari CRIA pentru baietel, sa va traiasaca sa fie sanatosi si frumosi![]()

Dyonise bine ai venit, sarcina usoara si sa faci un bebe sanatos si frumos.
Noi suntem bine....bebe misca in burtica, mami se misca din ce in ce mai greu
.....si asteptam controlul la doc ca sa ne mai vedem ![]()
Andreea
25 sapt 
madmat spune:
Suzy78 cum pui caruciorul albastru la semnatura ta ? vreau si eu sa pun dar nu stiu cum
paxela spune:
Felicitari CAMITU pentru fetita, felicitari CRIA pentru baietel, sa va traiasaca sa fie sanatosi si norocosi
madmat caruciorul il pui intrand in partea stanga a ecranului in profil personal , intri in fereastra de semnatura scri ce vrei: nume, nr de saptamani etc si ca sa apata carutul albastru scri [ baietel ] fara spatii intre cuvant si paranteze
Alexa
23+
si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
RaisaFudulu spune:
Felicitari Camitu pentru fetita si Cria pentru baietel.
Sa fie sanatosi si frumosi.
Dyonise bine ai venit in clubul nostru si sa ai o sarcina usoara si nastere la fel
Noi suntem bine facand abstractie de faptul ca azinoapte am avut mica insomnie. Ieri bebita a miscat mai putin decat in celelate zile dar nu are rost sa ma ingrijorez momentan.
Sa aveti grija de voi si pupici. Astept ziua de vineri ca avem liber
Diana
19+
mada_rozz spune:
Madmat,paranteze patrate.
Sau apesi in stanga pe Show Entire Smile List si apesi in dreptul icoanei cu baietel.
Mada
26+
http://image.lafemmebonita.com/c/f137647.jpg
roxanici spune:
Hop si eu, dar mai greu...pana sa raspund.... a raspuns Paxela, a corectat Mada_rozz, sper sa te descurci Madmat
Dyonise, bine ai venit in club, esti in listuta dar pana ne dai restul de date esti la coada
.
Eu azi merg la cursul de mamici, is tare curioasa cum o fi, abia astept; o sa va povestesc daca fu ceva interesant.
In rest bine mersi, burta rotunda, arsuri pe gat, dar supravietuim.
roxana
23+
Lumi_Nag spune:

Nu imi vine sa cred ce perioada frumoasa din viata traiesc...aseara a facut niste scheme de karate Fifty cent al meu si m-a facut fericita si pe mine si pe tatic
.
Fetele, voi tineti un jurnal pe perioada sarcinii? Am auzit de asa ceva ca s-ar practica, dar eu poate voi tine dupa ce intru in prenatal ca nu am timp pana atunci din cauza serviciului.
Ma gandesc totusi ca asta e cea mai frumoasa perioada a sarcinii si merita sa iti aduci aminte de ea, ca dupa ce devin
nu stiu cum ma voi simti ![]()
24+ 
It's easy living with eyes closed
madmat spune:
si eu sper ca m_am descurcat,
dar cu pozele mai greu pt ca programul care trebuie sa descarc este in araba asa ca asteptam pana seara cand vine tati acasa ca sa i pune el,
mersi fetelor pt ajutor.
va
matilda22+
karra80 spune:
Buna burticutzelor...inca mai suntem burticutze dar la sf anului vom fi burticoase.....
Felicitari fetelor care au aflat ce au in burtika....
Dyonise bine ai venit printre noi sa ai o sarcina cat mai usoara si un bebe sanatos....
Bebelina mea e super zglobie cam toata ziua dar cel mai mult seara stam amndoi cu tati in pat si ne minunam ce tumbe face mititica si ce tare mi se misca burta
...apropo am mai adugat si eu niste poze cu bebe la eco la 21 w si cu mine la 22 si 23 w sa nu dati cu pietre
duopa mine ca nu mi-am acoperit sanii
..
.dar tati a facut pozele si el zice ca lasa sa ramana amintire si sanii ca cine stie cand ne mai intalnim cu ei asa de mari(zice el)
Maine avem programare iar la eco...abia astept sa o vad pe bebelina sa vedem daca cumva intre timp nu i-a mai crescut altceva intre picioruse...pt ca la eco morfologica era fetitza ne-a artat doctorul pasarica si nu era nici un cocosel...dar cam toate babele si cam toti care ma vad zic ca am burta tuguiata de bait...asa ca cine stie ce minune ascunde comoara mea intre picioare?PAna venim pe lume avem timp sa aflam...nu?
Ce voiam sa va mai intreb...cand incepeti sa faceti cumparaturi pt bebe?
Ca eu macar caruciorul si patutul si strictul necesar de ce voi avea nev la spital si ce sa o scot din spital as vrea sa le am....in rest voi mai lua si dupa....ca ma gandesc ca dupa ce ies din spital numai chef de cumparaturi nu voi avea....si in gusturile lui al meu sot sau in neamuri, soacra...nu ma pot baza ca cine stie cu ce ma trezesc
Cam atat despre noi treb sa ma ridic de la calc ca deja asta mica ma atentioneaza ca astat prea mult in pozitia gramadita...si treb sa ma ridic.....
Karra
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;17;29/st/20070319/dt/-4/k/1de9/preg.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos