Mamici de martie-aprilie 2007 (10)
Raspunsuri - Pagina 23
mari-lu spune:
Dragutelor!
in primul rand Cu intarziere... si scuzele de rigoare La multi ani, Silviu!
Doamne Tzuna ce nebunatica esti!
Absoluta eu stiu ca nu se ia diclofenac in sarcina,nici chiar unguent,incearca mai bine cu unguent cu galbenele la masaj pt durerile de spate.
Arsuri am si eu,trec cu lapte sau cel mai rau caz cu Dicarbocalm,care e permis.
La
cred ca sunt in top!12 kg in sapt 27 la inceput!Gata cu ciocolata!
In rest suntem bine!!!
Maria 26+ & BB Alex
mari-lu spune:
Iar am uitat ceva: duminica a fost sarbatoarea Sf Stelian-ocrotitorul copiilor,care are moastele la Biserica de pe Udriste.E foarte liniste si pace acolo,merita sa ne rugam pt puiutii nostrii.
Maria 27+ & BB Alex
madmat spune:
fetelor dar unde sunteti?
parca spuneati ca o sa intrecem pe mamicile cu burtici mai mici decat noi dar cum o sa intrecem dormind?
.
noi acuma am terminat de sunat in albania si sotul in egipt ca doar trebuie sa stie si bunici de nepotelul.
in rest noi suntem bine mai dam cate un sut la mami dar lent inca nu doare.despre nastere inca nu ma stresez dar sper sa fie totul bine si ma rog la DD.sa aveti o seara placuta
madmat
22+
roxanici spune:
Cu placere, Madmat, acu asteptam poze
.
Aliona, si de la tine asteptam poze ca ieri ne amenintai cu cateva
roxana
23+
alionushca spune:
Roxanici
eu am fost cu pozatul acum fratele cu scosul lor din aparat si pusul pe forum - apoi aici ii buba - magarusul de el e foarte ocupat
si mi-a promis ca saptamina asta le punem, pina atunci mai fac vreo doo poze- da pe forum precvis apar - ca sa stiti cu cine stati de vorba, da din start va spun cu o ochelarista.
Fetelor mi-am gasit ocupatie nevoie mare - bintui pe site-uri despre crosetat hainute pentru bebelusi
- mare folos nu cred ca o sa fie - ca pe mine parca m-apuca impletitul si pina la 2 noaptea ma fitii cu andrele si dupa vreo 2-3 saptamini se tavaleste saculetul cu andrele prin casa. Da macar ma uit la hainute pentru bebei pe site si ma linistesc - asta pina nu ma alunga ai mei de la computator - azi am stat( si continui sa stau
) toata ziua![]()
Asa ca sa stiti pina una alta eu sunt pe aici![]()
23+ are mama fata
Aliona
alionushca spune:
Madmat ti-l spun pe cel romanesc- in el gasesti si altele straine - da vezi da deprindere - eu deja am planuri - m-apuc sa impletesc un sac pentru plimbare![]()
incerc sa-l scriu da vad daca merge - sa nu zica moderatorii ca fac reclama la alt site (scuze de pe acum)
http://forum.desprecopii.com/Default.aspx?g=topics&f=58 - daca moderatorii nu permit baga cuvintul ,, crosetam,, in google si iti apare imediat
Aliona

si
Silviu ( 27.11.2004).......