Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (60)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

Salut!!
Inca nu am citit tot ce ati scris dar eu va anunt ca am nascut.
Am nascut prematur la 29 de saptamani,m-am internat aici la Cta pentru oprirea contractiilor si din cauza nenorocitilor de medici care nu stiu sa-si faca treaba,am nascut. Natural,2 baieti unul de 1.400 gr si al doilea de 1.500 gr. Dupa 2 zile a murit cel de-al doilea (tot din vina nemernicilor) si in aceeasi zi m-am tranferat cu Rares(la cererea mea) la maternitatea Giulesti unde am stat 7 saptamani. Am trecut prin clipe infioratoare dar acum suntem bine.Ne-am externat cu 1.960 gr si acum avem aproape 4 kg (in aprox 5 saptamani ne-am facut asa mari)
Acujm plec pt.ca plange bebeul,cu o mana scriu si cu cealalta il legan.
Va pup ,sa va traiasca bebeii celor ce ati nascut si va tin pumnii celorlalte!

veronici
28+ cu doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Cristina1974, stiu ca asteptarea e ingrozitoare, ca vrei sa se termine totul mai repede sa te vezi scapata si cu puiul in brate. Mai rezista putin, esti f aproape; nu te speria, odihneste-te mult, relaxeaza-te si bucura-te de ultimele zile de graviduta. O sa-ti lipseasca.
Veronici imi pare tare rau sa aud ce ai patit. E strigator la cer ca in zilele noastre exista atata delasare sau incompetenta...bine ca sunteti sanatosi; bucura-te de bebele tau si ofera-i toata dragostea ta! Na, ca m-au podidit lacrimile. te pup

Ana lui Tiberiu Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

Scuze,uitasem sa schimb semnatura!! Pupici

veronici
mamica lui Rares Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Buna, fetelor!

Ma bag si eu pic la voi. Sunt o mamica de mai-iunie 2007 (mai am destul pana ajung ca voi) si va citesc de vreo 3-4 saptamani. Poate suna ciudat, dar imi sunteti toate dragi si m-am atasat de voi.
Vreau doar sa va urez bebici sanatosi si cumintei celor care au nascut si nasteri usoare si rapide celor care inca asteapta! Imi pare rau pentru cele care au trait clipe de cosmar in spital, dar bine ca acum e totul in regula si va tineti copilasii in brate.

Va pup!

Valentina 16+
http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Vali5, si noi te pupam, uite

Ana lui Tiberiu Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

buna fetelor,

ieri nu am reusit sa intru deloc. azi noapte am avut o noapte alba si suntem cam zombi dar acum adinutza doarme.

pentru fetele care nasc la elias - cu exceptia acelei moase de care am scapat eu am fost multumita de personalul de acolo si de conditii si nu m-am dus cu carca de bani si nu le-am dat decat pentru ca asa am vrut ca vedeam ce frumos se poarta si nu pentru le stimula. la doctori cat am fost internata mai mult de 200 de euro nu am auzit sa se dea dar alta data am auzit ca Vladareanu are scoruri ceva mai mari. multi doctori nu primesc nimic. in fiecare zi am avut parte de ajutor si lectii de la personalul de la neonato. era o asistenta care venea in salon, pentru ca copii stateau ziua cu noi, si ne arata tot de la cum sa o tii in brate, cum sa oschimbi, sa ii dai sa suga, sa te mulgi, sa o speli, masajul, absolut tot deci a fost ok. ca sa nu vorbim de curatenie, eu am cerut in prima zi de 3 ori sa mi se schimbe patul si nu a comentat nimeni ba chiar veneau f repede.

in ceea ce priveste pompa. eu folosesc la recomandarea neonatologului Avent Isis - e adevarat ca e ceva mai scumpa , a fost 2 mil, dar e super ok. eu cu mana as fi scos cateva picaturi dar asa scot si cate 90 de ml dintr-un san. eu sunt super multumita de ea.

Kokorina ce puiuti frumosi ai. sa iti traiasca si sa creasca mari.

incerc sa pun si eu niste poze cu puiutul meu.

pupici

Raluca 40+ cu Adina Andreea

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

am venit la 3 acasa, m-am trantit putin in pat, ca eram rupta, am mancat si o sa ma mai lungesc ca nu mai pot. tre` sa vina si instalatorul si deci nici gand de somn.maine o iau de la capat, nici azi nu au avut treaba cu mine. e asa cald la birou, curg apele pe noi, cu atat mai mult pe mine care am niscaiva bufeuri, si nu stiu ce bluze subtirele as mai avea. camasa nu o mai pot purta si maine, mai am una, dar nu e calcata si azi nu sunt in stare, sa spal o bluza cu maneca scurta, ca din ce mai am eu subtire nu ma mai incape.
o sa intru mai incolo sa ma pun la curent cu ziua de azi, acum va las. va pup pe toatesi sper sa ne reintalnim cu forte noi mai pe seara

chris 37+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Buna seara,

Veronici, cand am admirat pozele Kokorinei m-am gandit la tine,oare ce mai e cu viata ta.. Imi pare tare rau ca ne dai vesti proaste.Probabil acum te simti vinovata ca nu ai venit din prima in bucuresti.Asa a vrut DD,probabil.
Sa va dea santatate in continuare si sa auzim de bine de acum incolo.

panaa..succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Buna seara,

Veronici, cand am admirat pozele Kokorinei m-am gandit la tine,oare ce mai e cu viata ta.. Imi pare tare rau ca ne dai vesti proaste.Probabil acum te simti vinovata ca nu ai venit din prima in bucuresti.Asa a vrut DD,probabil.
Sa va dea santatate in continuare si sa auzim de bine de acum incolo.

panaa..succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Buna fetelor!
in sfarsit reusesc si eu sa intru pe forum.Nu stiu ce fac,in fiecare zi imi propun sa intru sa va citesc macar,dar nu reusesc.Noi suntem bine in afara de colicile care nu ne dau pace.Alessia mea a inceput sa ia in greutate,are acum 3,350 si suntem spre urcare.Am facut o mastita urata de tot cu febra,frisoane si tot tacamul,si am pierdut si urma de lapte pe care am avut-o,acum ii dau fetitei formula,dar e destul de multumita ca papa mult si ii place.Am fost total demoralizata cateva zile,cand dr mi-a recomandata sa renunt la alaptat,ca pot sa complic rau lucrurile,dar am trecut peste si acum sunt ok.In rest nu prea am ce sa spun,am intrat in rutina cu micuta,schimbat,papat, dormit ,plans,colici si cam asa.O iubesc de mor si ma bucur ca o am si multumesc la DD in fiecare clipa!!!
va pup pe toate
VERONICI,imi pare nespus de rau pt ce ti s-a intamplat.No comments.
http://new.photos.yahoo.com/adinadorin/album/576460762344814688

Adina si Alessia Maria

poze
Alessia Mariahttp://new.photos.yahoo.com/adinadorin/album/576460762333504226

Mergi la inceput