Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (60)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

atudor cand iti mai vin in vizita da-le ceva de facut: calcat, gatit, curatenie. si pe urma verifica ce-au facut. sa vezi ce le va trece.

36 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia-Ioana spune:

FETELOR IAR VA DERANJEZ !!!

CUM POT SA VAD SI EU POZELE KOKORINEI ???????????
SI POVESTEA NASTERII ???????

MULTUMESC

Flavia , Alexia-Ioana si Daria-Maria 29+

"Iubeste, uita, iarta, e cea mai frumoasa arta !!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

Scuzati absenta....dar ......din lipsa de dispozitie.....
Inca sunt pe baricade.... ALEXANDRA 25 CURAJ, MAI AVEM UN PIC SI O SA NE TINEM LA PIEPT PUIUTII!!!
KOKORINA BINE AI VENIT ACASA!!!!!!
DOLORES BAFTA SI MULT, MULT CURAJ!!!
DIANOCICA stiu ca v-am zis de dop....si nimik.... Cand mi-a zid dr.pe la 36-37sapt+ ca pot sa nasc oricand....m-am panicat.... si uite ca DD m-a ascultat si am ajuns la termen.....(vezi semnatura)...
FELICITARI CARLA2005, chiar ma gandeam la tine......cand ai postat ultima data... BINE ATI VENIT ACASA SI FELICITARI PT.FETITA!!! Sper sa apuc sa citesc povestea nasterii puiului tau ......

Despre noi, ce sa zic......de azi dimineata avem contractii neregulate (la interval de 30,15,19,12,9,5,34.....minute) destul de dureroase... N-am sunat-o de dr....... AM FACUT RAU? Maine mergem sa ne internam......pe la 9.30 a.m. tre'sa fim la spital gata de internare...... Bb este foarte activa, cred ca s-a plictisit la mami in burtica......
Gata ca m-am intins.......
TUTUROR!!!

Mirela 40w2d Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Fetelor va multumesc, m_monique si dianocica, sunteti dragute foc.

Fac si eu galerie pt CRISTINA, ALEXANDRA, si celor care mai urmeaza HAIIIII FETELOR CURAJ

Cleo 39+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

Am sunat-o totusi pe dr....... Ne-a chemat la ea......
TINETI-MI PUMNII!!!!! Am trecut nr.meu de tel.in lista de messenger...... Va tin la curent.... Bye!!!

Mirela 40w2d Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

BAFTAAAAA PANAA sa vii cu vesti bune, sa ai o nastera usoara si rapiada!!!!!

Cleo 39+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

PANAA, incepem galeria!!!!!!!!!!!! Multa bafta, mami, sa vii cu vesti bune!

Ana lui Tiberiu Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulisor spune:

Buna mamici si burtici, am reusit sa termin si eu de citit cat de cat, aseara ne-am intors din provincie dupa ce lumea "cunoscatoare" m-a innebunit, auzi "sa-ti traiasca baietelul","au fost cazuri cand au mai gresit si medicii", problema lor, noroc ca nu ma stresez prea tare, eu merg pe mana medicilor, auzi baiat, hmm...Nu m-ar deranja chiar de-ar fi si baiat, dar ma enerveaza madamele cunoscatoare, problema lor.Kokorina sa-ti traiasca bebelusii, sunt adorabili, iar voi sunteti tare incantati, ceea ce inseamna ca faceti fata cu brio, nu ca ar mai fi si alta solutie.Atudor, nu te stresa prea tare caci nu merita, fa-l pe sot sa inteleaga ca pe fruntile voastre scrie "prioritatea nr 1".Alexandra fii tare caci nu mai este mult, optimista pana la capat.Panaa bafta multa si sa treci cat mai usor peste marele moment Felicitari Carla sa-ti traiasca fetita, sa fie mancacioasa si sanatoasa.Irinabr nu te stresa din cauza mamei, dc atat crede ea ca poate face pt tine, atunci chiar ca nu merita stresul mai ales ca poti sa te descurci si fara ea. Ma cam enerveaza parintii care fac diferente intre copii, eu sper sa nu fiu asa.Dolores multa rabdare si noroc.Bulisor 33+ Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulisor spune:

Cleomoni sa fie intr-un ceas bun, mult noroc si nastere usoara, sa nu mai plangi de oftica, nu merita doar dc rezultatul e un inel si o cerere in casatorie,trecem cu vederea.Bulisor 33+ Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Buna, fetelor!
eu tot in butoiul cu melancolie sunt, si se pare ca nu o sa ies asa de repede.Am fost azi iar la spital,iar m-au controlat,....inca mai asteptam.Loi fac 40 de saptamani fix, fix, iar daca nu se intampla nimic, pe 30 noiembrie or sa incerce sa ma induca, iar daca nu tine, or sa imi faca cezariana.deci, cel mai tarziu,pe 30 noiembrie, o sa imi vad si eu odorul.In fiecare seara am dureri mari de tot, insa nimic mai mult.Merg, ma plimb la greu, imi vad de ale mele, insa in fiecare zi sper ca va fi ultima in care sunt gravida....si nu e asa deloc. Deja am un sictir in mine de nu mai pot,scuzati cuvantul.
Carla2005,vreau sa-ti urez felicitari pentru fetita ta.sa-ti creasca mare si sanatoasa,si sa te bucuri de fiecare clipa cu ea.
Cleomoni, sa va fie intr-un ceas bun!
Gagici,cam atat pe azi de la mine.Ma simt nasol tare, asa ca nu vreau sa va induc si voua starea mea. Sper sa imi vad fata mai repede de 30 noiembrie,insa deja nu mai depinde de mine.Eu alerg dupa Kaveh pe unde il prind,fac si baie cu spume, si jacuzzi,si multe altele....Nu tine si gata. Mai ramane sa-mi iau cea mai rapida masina pe care o am, si sa trag niste curse noaptea, pe autostrada,poate mi-o creste adrenalina si oi naste mai repede.
Va pup pe toate

39+,Iasmina Timeea si bebe Georgia Helia

cristina

Mergi la inceput