Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (60)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinabr spune:

Vai mamicilor... si eu care ziceam ca numai mie mi se intampla sa plang... cred ca ne prinde depredia...
Eu am plans o saptamana din cauza maica-mi care prefera sa stea sa puna mese intinse pentru sora-mea si cumnata-meu cu bb de 1 an si 2 luni decat sa vina la mine la Braila unde le va avea pe toate la nas, gatite de femeia pe care o angajez pentru asta, cu curatenia facuta..... e adevarat ca voi fi si in prima luna de dupa nastere si putin sprijin moral nu mi-ar fi stricat.... Ea asa gandeste, ca are doar un copil... e drept ca sora-mea are niste probleme de sanatate ... dar nu asa evidente incat sa nu poata sta la soacra-sa de sarbatori... Ei au copil si nu pot sa mai plece pe alte meleaguri de Anul Nou cum faceau inainte.... asa ca mama nu vine aici nici in rautul capului. Imi mai transmite ca vine la Bucuresti cat sunt eu in spital ca si-a oprit concediu pentru asta.... pe cine pacaleste nu stiu... pt mine e clar ca vine pt sora-mea..
Si ce sa fac? Sa ma cert cu ea... la ce bun. Sa ma cert cu sora-mea care trege sforile pe la spate? La ce folos.... Oricum nu ma bazam prea mult pe ajutorul lor dar m-a duraut ca sunt in stare sa calce pe cadavre pentru intereseul lor...
Atudor ... cred ca esti o mare diplomata daca nu te-ai certat cu EL din cauza rudelor prea iubite... Ce zodie esti? Eu cred ca as fi rabufnit si l-as fi trimis la ele sa stea si sa faca familie. Sa tipe le mine lauza??? Si asa treci printr-o perioada dificila... spune-i ca ramai fara laptic si ca va suferii si EL... Ca daca te apuca depresia poate sa se considere eunuc..
Si sa nu uiti ca totdeauna "rudele barbatului PUT"....
Va pup....
Capul sus ... sa nu intristam bebelusii..

BB 37 sapatamani ( BB Matei Cristian) si baietel de 7 ani si 9 luni (Mihnea)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

am sunat o pe dr si m a linistit...cica nu e grav.vedeti cum merge treaba? mai intai va spun voua, dupa aia il sun pe alexandru si de abia dupa sun la dr. asa mult va iubesc eu....

dianocica36s cu david alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis spune:

va pup fetelor
n-am mai intrat de mult pe forum,eu am intrat in prenetal si am stat la soacra-mea, la tara, azi m-am intors in oras pt. ca se pare ca bebe nu mai vrea sa stea inca 2 sapt. in burtica, tine neapart sa iasa la aer.
felicitari tuturor proaspetelor mamici sa va traiasca bebeii, sa fie sanatosi si mancaciosi
a nascut si patris, nu stiu cate va mai amintiti de ea, a intrat destul de rar pe forum, dar mi-a trimis un PM: a nascut in 1.11.2006 un baietel Oliver Viktor, de 4.350 kg, 56 cm, Apgar 10, nastere naturala, la 40 sapt., amandoi sunt OK, care va pricepeti poate o treceti si pe ea in listuta.
daca nu trebuie sa ma duc la spital pana maine, promit sa mai intru si sa mai scriu
va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

quote:
Originally posted by monis

va pup fetelor
n-am mai intrat de mult pe forum,eu am intrat in prenetal si am stat la soacra-mea, la tara, azi m-am intors in oras pt. ca se pare ca bebe nu mai vrea sa stea inca 2 sapt. in burtica, tine neapart sa iasa la aer.
felicitari tuturor proaspetelor mamici sa va traiasca bebeii, sa fie sanatosi si mancaciosi
a nascut si patris, nu stiu cate va mai amintiti de ea, a intrat destul de rar pe forum, dar mi-a trimis un PM: a nascut in 1.11.2006 un baietel Oliver Viktor, de 4.350 kg, 56 cm, Apgar 10, nastere naturala, la 40 sapt., amandoi sunt OK, care va pricepeti poate o treceti si pe ea in listuta.
daca nu trebuie sa ma duc la spital pana maine, promit sa mai intru si sa mai scriu
va pup.

moni 37+

Ce bine imi pare ca ai mai dat un semn de viata! Am tot vrut sa te sun, dar lista cu nr. de telefon de pe mailul comun a disparut.
cand nasti sa ma anunti, ca sa anunt fetele.

sa-ti incepem si tie galeria:
Hai Monis !

patris felicitari pt. baietel.

36 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Buna dragi mamici si burtici!!!
Nu am mai intrat de cateva zile pe aici si se pare ca am ceva de recuperat.
Felicitari proaspetelor mamici!!! Si celor care urmeaza zilele astea!!!
Noi am fost la dr.vineri si se pare ca bebe Rares mai vrea sa stea nitel. Si parca nu mai am rabdare...iar cand l-am auzit pe dr. ca m-a chemat din nou la control pe 1.12, m-au luat nervii...ca eu speram sa zica ca vine bebe mai repede!!! In tot cazul, ne-am facut planul ca sapt viitoare sa incercam si noi metoda cu baia si lumanarelele!!!
Mai stiti si alte metode?
Va pup!
Danutz, 38+Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Buna mamici si burtici si bebici,

Am fost la dr dimineata, dupa cum eram programata si in afara de urcatul pe scaunul balan si un deget introdus adanc in vagin nu s-a intamplat nimicuta, deci in concluzie bb nu e pregatit sa vina pe lume, mai asteptam ca vorba aia cateva zile in plus nu o fi foc.

Irinabr, eu am intreba azi dimineata la Elias pe o asistenta cam cat costa o nastere normala si mi-a spus cam 300Euro pt dr. acum nu stiu ce sa zic depinde si cu care dr o sa nasti.

Alexandra mai ai un pic ca si mine, sus capul, mult curaj.

Atudor eu ce sa zic ieri m-am certat cu al meu prieten ca spunea el ca i-am bagat virusi in laptop, cand eu m-am chinuit sa repar computerul si laptopul si tot, imi venea sa il omor ieri cand a inceput sa tipe.Uite asa m-am enervat si am inceput sa plang de ciuda, dupa ce ca stau la firma zi e zi sa nu las aici totul anapoda el are tupeu sa tipe.In fine mi-au trecut dracii si mai tarziu m-a invitat la reataurantul japonez si mi-a dat un inel si m-a cerut de nevasta, asa ca mi-a trecut supararea.Pupicei si nu mai pune nimic la sufletel.

Cleo 39+ saptamani

Mergi la inceput

Cleomoni sa fie intr-un ceas bun!

36 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

cleomoni sa fie intr un ceas bun,mami. FELICITARI!!!

sa va spun ce am facut, dar sa nu ma injurati....daca tot am herpes -sus, nu jos - si cu stomacul sunt prastie, am zis ca ce se mai poate intampla si, de nervi, mi am luat o saorma.si acum ma lupt cu ea...iam iam

dianocica36s cu david alexandru

Mergi la inceput

dianocica bine ai facut! pofta buna

36 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Fetelor, multumesc mult pt sfaturi...
Irinabr, esti mortala auzi, PUT :))))))), vai, mor aici de ras, da draga, ce sa zic, baiatu' mami, las' ca o sa avem noi o discutie ca nu pot lasa lucrurile chiar asa, adica ce, m-au incalecat de tot?

Ana lui Tiberiu Mihai

Mergi la inceput