Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (60)
Raspunsuri - Pagina 7
m_monique spune:
acum m-am trezit si eu, ca am tras un pui de somn. vai ce bine e in concediu.
veronici imi pare pentru ceea ce ai patit. bine ca tu si bebe Rares sunteti bine.
hai PANAA
36 + cu
Nunta noastra
Cleomoni spune:
Veronici, imi pare tare rau pt ce s-a intamplat, fruntea sus si mergi inainte.Ma bucur ca bebe e bine, si sper ca tu sa uiti repede momentele neplacute.Va pupic pe amandoi si multa, multa sanatate!
Bulisor multumesc mult
Cristina, fruntea sus mami, iesi din butoi ca faci rau la printesa, eu stiu ca vrei sa mi-o iei inainte cu nasterea, dar te asigur ca nici eu nu nasc deocamdata sau cel putin asa a zis docorul.Tot la servici sunt si toti ma intreaba ca pe Alexandra tot nu ai mai nascut???? Eu stiu ca e greu, cu burta si la mine dar lasa bebelina sa stea la mami pana cand va hotari ea sa iasa, isi va alege singura ziua de nastere....hai capul sus si fii optimista
Galerie pt DOLORES, hai mami inca un pic si gata
Cleo 39+ saptamani
danita spune:
alexandra si tu ??? hai ca eu tzin pumnii , bb tzine pumnii .... mai aduc si catel si purcel .... alunga gandul fricos si fii barbata !
pupicei si think pink !
D 38+
BeBelusca
porumbita80 spune:
Buna fetelor
KORINO SUNT NISTE SCUMPI HARBUJEII TAI, cat de bravo esti cum te descurci cu ambii esti o super mama chiar te admir, eu la unu si uneori nu-i fac fata bine ca ma ajuta sotul dar tu saracuta cu 2 chiar esti de admirat.
VERONICI imi pare rau de ce ai patit , chiar nu am cuvinte ata cat iti pot zice pazeste baiatu ca ochii din cap ca el iti va ameliora durerea.
Fetelor si eu in sfirsit am reusit sa-l invat pe nazdravanul meu sa suga la piept doar cu ajutotrul mameloanelor false si sunt asa fericita ca pot si eu sa-l hranesc normal ca m-am chinuit cu pompa 3 saptamani eu ma storceam si sotul il hranea acum e bine va pup
MAMICA FERICITA DE BEBE MARIO GABRIEL
www.photos.yahoo.com/stelastratulat/
MamiLili spune:
Buna seara!
Am intrat un pic la voi ca sa le felicit pe colegele mele de la Lamaze Bamboletta, Lorym si Ramsan pentru nasterea bebelusilor. Sa va traiasca si sa ne revedem cu bine tot la Lamaze, peste cateva luni!
Mult curaj viitoarelor mamici, nastere usoara!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Poze Mathias
alexandra_25 spune:
Buna seara fetelor.....acum am venit de la eco...si doctorita e in concediu...si ea e singura care are eco cel mai bun si se si pricepe....
Am vorbit cu moasa...miercuri dimineata la 8:30....bagajelul si fuga la maternitate...daca el nu vrea sa vina inca il stimulam noi...
Cleo.......hai ca si tu esti aproape....
Panaa..hai ca ne facem una alteia galerie....macar tu ai contractii...dar eu nici urma...sincer credeam ca tu deja ai nascut......si curaj maine...va fi bine.....bafta ...nastere usoara....
Bulisor....
Cristina...si de tine credeam ca ai plecat la spital...nu fi tristuta...las sa vezi ca va venii Georgia...si eu sunt in aceasi situatie....
Veronici...ne intrebam mereu de ce nu ne mai scrii...si nimeni nu stia de tine.....imi pare sincer rau...dar oricum cuvintele nu cred ca au nici o valoare....unul va vegheaza de sus...iar Rares a ramas sa va aduca fericire......si sa ne scrii mai des...
Vali5.....pe noi ne bucura cand ne viziteaza si alta lume...te mai asteptam la noi....si multumim de urari.....[pu
Adinutza....ce bucurie ne-ai facut...eram curioasa cum te simti...se pare ca e greu si sa fii mamica....nu?...ce scumpica e Alessia.....si esti o mamica fericita....
Cleo...tot pe baricade sunt...si parca as vrea totusi sa vina pana miercuri...ca sa nu ma puna la perfuzii...
Danita....
Va multumesc din suflet pentru incurajarii...si nici nu stiti ce mult inseamna sa stiu ca-mi sunteti alaturi....
alexandra 40 s si 1 zi cu Mark Andrei
poze
burtik 37 saptamani
primii fulgi
Voi fi mamica in curand....
madaluta spune:
veronici:de multe ori m-am gandit la tine, dar nu stiam cum sa iau legatura sa vad ce ti s-a intamplat. M-am gandit k ai patit ceva groaznic...si vad k pe jumatate a fost adevarat. Ma bucur enorm k macar ti-a ramas dragul de Rares. Sa dea D-zeu sa fie sanatos si sa cresca mare si frumos.
Ce te rog eu: da-ne ( sau da-mi intr-un PM)mai multe detalii despre ceea ce se intampla in spitalele din C-ta, pt k eu una sunt cam ingrozita si nu mai am mult si ajung acolo. Nu stiu daca ai apucat sa citesti si despre jojo_miha, dar si ei i-a murit bebelusa la nastere, tot in spitalul nostru.Mi se pare groaznic k din 6 constantence cate suntem la acest subiect, 2 sa pateasca asemenea tragedie...mi se pare strigator la cer.Ce medic s-a ocupat de tine aici? ce s-a intamplat?
Madalina 36+,
poze,
Teutz spune:
Cleomoni, sa fie intr-un ceas bun! Sa va dea DD tot binele din lume!
Vali5, multumim de urari, te mai asteptam pe la noi!
Veronici, imi pare foarte rau pentru ce ti s-a intamplat! E strigator la cer ca trebuie sa ne lasam sanatatea si uneori viata, a noastra si a bebeilor nostri, pe mana unor incompetenti nenorociti!!! Sa-ti traiasca Rares si sa fie sanatos si norocos!
Panaa, facem galerie! Nastere usoara si refacere si mai usoara!
Continuam galeria si pentru Alexandra si pentru Cristina! Poate, poate, ii stimulam pe bebei si vin mai repede!
Teutz 35+ Alexia Iarina
dandusa spune:
VERONICI,
imi pare nespus de rau pentru ce ti s-a intimplat.Sa iti dea bunul D-zeu putere sa treci peste si sa ai grija de bb RARES.Multi pupici din partea noastra pentru voi.
PANAA,CLEO,ALEX ,CRISTINA
eu sint aici si va fac galerie.Am inceput deja...
HAI FETELE...,SA DEA D-ZEU SA NASTETI USOR.
Noi sintem bine,azi ne-m rasfatat putin mai mult...,m-am ocupat si eu mai mult de mine...,epilat,pensat,manichiura,pedichiura ...si tare bine ma simt.Acum Crinuta doarme si eu am intrat sa vad ce bbei au mai aparut.De-asta am inceput sa fac galerie fetelor...,sa nu uite ca sintem alaturi de ele non-stop.
KOKORINA,
super pozele cu floricelele tale ...,sint superbi ,se vede fericirea pe fata ta si sotul tau la fel.Sa va traiasca ,sa creasca frumosi si sanatosi.
ALEX,
mi-au placut pozele tale foarte mult.Mi-ar place sa vin si eu pe la voi ,prin coltul acesta de tara superb,minunat peisaj.Si voi sinteti minunati.Ai deja 40 si 1 zi,nu?Vine,vine....,la noapte.
Dandusa si printesa mica,Crinuta
poze crinuta
poze dandusa
burtica de mamica
dandusa spune:
CLEO,felicitari pentru cererea in casatorie.Ai acceptat?Nu-l tineai si tu in suspans...,ca doar te-a necajit cu calc...?Si ce daca are virusi?Asta-i buna...,fa-l sa sufere ca te-a necajit.
Dandusa si printesa mica,Crinuta
poze crinuta
poze dandusa
burtica de mamica