Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (60)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marcelac spune:

Oana, draga de tine, bine ca ai trecut pe intravenos, lasa ca e mai bine daca tratezi acum.

Tot la alexandra mi-e gandul, azi o sa pandesc toata ziua vestile de la ea

HAI MAMICO, TREBUIE SA FIE BINE!!

Mie mi-e frica si sa misc de amintirea durerii de ce m-a trezit azi-noapte...

marcela 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebyta spune:

buna dimineata mamici si burtici!
ma chinui de o saptamana sa va scriu cateva cuvinte dar mi-a fost imposibil pina acum ,nu m-a lasat Matei printul meu care doarme noaptea si sta treaz ziua cate 3-4 ore asa ca intelegeti.....de altfel e un cuminte si mancacios ne luptam cu colicii si cu nasucul care se infunda cam des si ne necajeste..
Mie medicul mi-a recomandat sa incep gimnastica dupa 3 luni. Din cate mi-a spus medicul pediatru colicii pot dura si 3-4 luni depinde de la un copil la altul.
felicit si eu toate mamicile pentru bebelusii lor si doresc succes burticilor care urmeaza fiti tari nimic nu se poate compara cu fericirea de a va tine pruncii in brate asa ca nu va ganditi decat la acel moment este MINUNAT !!!!CREDETI-MA
O ZI BUNA !!!

*bya* TUDOR MATEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki04 spune:

m monigue tot la servici si mai venim (sper eu ) pana pe 5 dec.
Si eu am avut o noapte mai nasoala, m-au luat niste dureri pe la 9.30 asa ca niste junghiuri, dar l-am rugat pe bebe sa stea cuminte pana maine cand mergem la control . Dupa ce am luat un no-spa parca m-au mai lasat (trecusera deja 2 ore).Azi mergem la epilat , manichiura si pedichiura, ne pregatim!
Mai intru maine sa va spun ce ne-a zis dr.

Mihaela 35+
Mamica de Adita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Buna dimineata

HAI ALEXANDRA!!!! HAI BEBE MARK!!!! NASTERE USOARA MAMI

Aelita-esti super tare ce hainute faine ai facut pt bebelina ta o sa fie o printesa si ce papucei frumosi are de unde ai invata sa impletesti asa?

Bebyta-

Dandusa-eu auzisem ca pana la 3-4 luni dureaza colicii

Ma duc in patut poate mai pot dormi un pic

Bamboletta si bebelina Antonia-Gabriela
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"

"Poze Antonia-Gabriela"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Aka, si eu am DPN pe 21 dec :)
Almo, sora mea are bebitza de 3 luni si jum, i-a dat Bonisan de la inceput si nu a avut colici. Este super bun, sper sa functioneze la fel si la bebeii nostri :)
Alex, nastere usoara! sa te intorci cu puiul Mark acasa cat mai repede!
Asiza, hai ca mai ai putin de suportat branula :( Uite sa treaca discomfortul si durerea!

Pupicei, Ingeras 35+ Maya Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Buna fetelor......m-am intors acasa...pana maine....
Acum m-am intors de la maternitate...m-a consultat medicul si se pare ca nu putem naste normal....el saracutul e pregatit de nastere dar nu poate sa treaca de oasele bazinului...sunt asa de micuta jos si asta ar insemna sa ma chinui si pe mine si pe el...asa ca maine la 7 dimineata e planuita cezariana...am vorbit cu anestezistul,cu medicul si maine il voi tine pe Mark in brate....
Vreau sa-i multumesc din suflet Asizei...pentru telefon...a fost o adevarata surpriza.......
Si voua celor care mi-ati facut galerie si sunteti alaturi de mine....m_monique,cristina,aelita,dandusa,aka,miraco,miki(ce surpriza),chinico,marcela,bamboletta,ingerasa,........multi si va iubesc mult de tot...
Vreau sa va spun ca m-ati dat pe spate....sunt placut surprinsa si acum imi dau seama ce prietene adevarate imi sunteti....
Acum am alte emotii....pentru maine....cele care a-ti nascut cu cezariana...mai lamuriti-ma daca e asa de groaznic...eu care aveam ceva cu cezariana se pare ca m-am osandit!
Mai revin mai tarziu.......

alexandra 40 s si 2 zile cu Mark Andrei
poze
burtik 37 saptamani
primii fulgi
Voi fi mamica in curand....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

miki04 bine ca mai poti sa mergi la servici. eu am renuntat saptamana trecuta, din cauza transportului. mersul cu metroul devenise prea periculos, mergeam 2 statii super aglomerate, iar cu taxiul ma costa prea mult.

am intrat sa vad si eu ce mai faceti. am cusut deja 2 scutece.

si eu azi noapte am avut dureri de burta ca la menstruatie. dar am adormit si mi-au trecut. azi sunt fresh.

36 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

alexandra_25 cumva tot trebuie sa nasti. ma gandesc ce la va face Mark cand va fi mare fetelor, daca pe tine te tine pe jar.

Bafta maine.

36 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

alexandra, multa bafta maine.... mai este un pic si-l vei tine in brate pe bebe mark... Multa curaj si bafta!

aseara a fost prima mea noapte de insomnie.... m-am trezit la 6.30 si mi-am vizat in sfarsit adeverinta de salariat ptr concediul medical.. si as dori sa dorm.. dar tot plina de energie sint.. asa ca poate ma apuc de curatenie...
mi-am cumparat azi cea mai monstruoasa camasutza de noapte.... ptr spital.. dar trebuie sa mai cumpar.. sper ca saptamana viitoare sa am si eu gata bagajul de spital....
fug acum la ceva curatenie, pana nu-mi trece cheful...
pupici
Yagmur 35+ bebe Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki04 spune:

M monique eu stau doar 4 ore la servici si dimineata ma aduce sotul cu masina iar la pranz plec cu maxi taxi care nu este aglomerat, asa ca ma descurc.
Alexandra chair daca eu n-am prea scris v-am citit in fiecare zi impreuna cu baietelul meu seara cand ajungeam acasa. si pentru ca trebuia sa-l dau pe el de la calculator ma multumeam cu cititul.
Asa ca-mi sunteti toate dragi pentru toate fetele.
Bafta multa maine Alexandra!

Mihaela 35+
Mamica de Adita

Mergi la inceput