Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (60)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki04 spune:

Fetelor care ati nascut la Municipal poate ne spune-ti si noua tarifele de acolo. Eu o sa nasc normal fara epidurala. Imi este asa frica de anestezia asta ca mai bine prefer sa nasc normal. Mai ales ca nu-i prima oara si nu am o experienta urata, care sa ma sperie.

Mihaela 35+
Mamica de Adita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

ALEX,TE-AM VISAT!!!
Am stat cu gindul la tine si de cum m-am trezit... ., am intrat repede sa vad ceva ....vesti si cind colo mai avem putin de facut galerie si gata.Acum sa nu te mai aud ca ti-e frica...,cezariana este floare la ureche(zic io!!!)Fetele care ati facut cezariana sa nu-mi sariti in cap...,incerc s-o incurajez pe Alexandra.
Miine este ziua cea mare...,deci va fi Sagetator...,sint cam incapatinati,nu?!?Minca-l-ar mama de flacau...,pupici muti de la noi

Dandusa si printesa mica,Crinuta
poze crinuta
poze dandusa
burtica de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

dandusa intr-adevar sagetatorii sunt mai incapatanati, dar au parte si de un noroc chior.

36 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Alexandra, facem galerie si pt maine!!!!
Intr-un fel e mai bine ca nu va mai chinuiti. Si eu tot ceza, dar nu stiu cand inca.

Pupicei, Ingeras 35+ Maya Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Se pare ca si eu tot cu cezariana voi naste...dar nu stiu cand....
Poate sa fie si sagetator (hmm....... ca al meu tatic) dar are sanse si de capricon....
Maine ma duc la control sa vedem ce mai face bebe luca..... eu sper sa mai stea in burtica.....

Yagmur 35+ bebe Luca

Mergi la inceput

Yagmur ce vizare de adeverinta ti-a trebuit?

36 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Aseara va povesteam ce repede a adormit bebelusa mea dupa baita...,a fost super..., initial,dar pe urma am realizat ca isi schimbase programul cu care eram eu obisnuita si a dormit 4 ore,asa ca s-a trezit sa manince mai tirziu cu o ora decit eram eu obisnuita si m-a dat peste cap.Organismul meu stia ca se va trezi la 12,3,6 si 9...,aseara m-am trezit la 1,4,7 si apoi i-am dat-o mamei ca nu am mai rezistat sa o adorm....,picam de somn.Acum sint asa de zoooooombie ,incit efectiv nu-mi vine sa cred ce tinere de minte are corpul nostru.Practic am dormit tot cam 6-7 ore ca si pina acum,dar faptul ca mi-am schimbat orele de trezire,m-a dat peste cap.Acum nu mai pot dormi,dar sint foarte ametita ,tati si cu bb in schimb...,sforaie de numa'.Pe mine ma va lua somnul ,cind se vor trezi ei...si atunci sa te tii...,va trebui sa-i dau sa suga,o s-o schimbe tati si mami...va fugi la sooomn.
MONIQUE,
crezi in zodii?Ce alte zodii crezi ca sint norocoase?
AELITA,
m-ai imbolnavit...,nici ca m-ai deschid sa vad ce ne trimiti,imi plac la nebunie si tu esti prea modesta sa stii...,dar talentul nu-ti este strain.Tu chiar ai talent...,imi plac la nebunie toate lucrusoarele faute pentru bb.Sa nu bagi la masina caliulita ,pentru ca s-ar putea sa ramii fara snurulete.Mama i-a facut o bluzita Crinutei si i-a cusut doua panglicute la fel ca cele pe care le-ai cusut tu la caciulita ...,eu am spalat-o la masina... si una s-a dus la spalat,s-a destramat.Tu faci cu croseta sau cu cirlige circulare?M-as apuca si eu...,dar nu stiu cum sa incep,am sa caut pe net ceva explicatii pentru incepatori...,poate reusesc sa-i fac si eu ceva printesei mele.Eu nici nu stiu sa scad...,nici nu stiu sa pun ochiuri..,stiu doar un rind pe fata si unu pe dos.

poze crinuta
poze dandusa
burtica de mamica

Mergi la inceput

dandusa eu sunt un exemplar al acestei zodii. si 90% din sagetatorii pe care ii cunosc au parte de un noroc chior.
despre alte zodii nu stiu ce sa-ti spun.

36 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p_onu spune:

buna fetele, sper sa reusesc sa scriu mesajul asta....calculatorul asta e varza...[bat cap] se restarteaza de fiecare data cand incerc sa trimit un mesaj...offf, m-am saturat de el, iar sotul nu prea e acasa zilele astea, ca sa vada care e problema!!!!!!

scuze ca n-am mai intrat de multa vreme...am avut probleme cu calculatorul...

am citit mesajele pe care le-ati scris pana acum....

felicitari fetelor care au nascut intre timp...ma bucur sa vad ca unele dintre voi ati revenit cu bine acasa, cu bebeii vostrii
Dandusa, am vazut pozele cu voi...sunteti minunate impreuna.... Crinutza e superba...cred ca Tati e foarte mandru de voi, nu?...ma bucur ca ai lapte si ca bebitza mananca...sper sa am si eu lapte pentru Octavian....

Alexandra, daca vrea DD si bebe, vom naste in aceaasi zi... am fost la medic in urma cu cateva zile si maine dimineatza ne asteapta cu bagajelul la spital...probabil ca voi naste natural, fara epidurala, dar cu stimulare, daca nu apar intre timp contractiile... am implinit deja 40 de saptamani si dr. a zis ca daca maine e deschis putin colul nu ne mai lasa sa depasim termenul prea mult....

va pup pe toate si mai revin mai tarziu, daca imi permite calculatorul...ma duc sa mai verific pt ultima oara bagajul...

38s cu

Poze.

Mergi la inceput

MONIQUE,
de fapt ...,da...,ai dreptate...din ce imi aduc eu aminte acum....,amicii nostrii nascuti sub acest semn,cam au noroc.Si stiu ca au o mare calitate...,sint niste oameni foarte inteligenti .Si descurcareti,au spirit intreprinzator,pusi pe afaceri,le merge mintea brici!!!Astia sint cei pe care ii stiu eu(3 la numar)

poze crinuta
poze dandusa
burtica de mamica

Mergi la inceput