Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (60)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

si eu vin la cafea

hai ,ALEXANDRAAAA !!!!!
ce-o fi pe ea,manca-o-as ! azi are zi grea!

am facut o caciulita

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraco spune:

Neata!eu nu mai am si nu am luat aseara...Va trebui sa ies sa cumpar.
Alexandra,uite ce fac astea mici pt tine,toate
Hai Alex!Hai Mark,sa vii repede,sa o ajuti pe mami!
Asteptam sms-ul tau...Mergi lilistita ca va fi totul bine!

Miraco37+ cu Alessia Elena
burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraco spune:

Hi-Hi...trebuia sa iasa emoticonul ala cu cafea...de unde naiba o fi iesit iepurele?Doamnee bine ca n-are si morcovul in gura...V-am zis ca trebuie sa stau cumintica pana dupa 30 daca vreau epidurala...Cum naiba sa nu vreau ca pt aia am optat pt nastere normala,ca pana pe la 3 luni ziceam de cezariana...
Parca-mi si miroase a cafea...mmm

Miraco37+ cu Alessia Elena
burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki04 spune:

Neata Burtici!
Noi suntem la servici , dar am intrat putin sa-i facem galerie A lexandrei Hai Alexandra!

Mihaela 35+
Mamica de Adita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

aelita ce caciulita draguta!
botosei stii sa faci? poate ma inveti si pe mine.

ma apuc de croit si cusut "zestrea" lui bebe.

Hai Alexandra

36 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

miki04 inca la servici?

36 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

asiza tu ai inchis vreun ochi azi noapte?dormi si tu cat si cand mai poti, ca dupa...

azi ma duc si eu la dr, eco si panaa.nu chiar in ordinea asta....va spun dupa ce am facut

dianocica37s cu david alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by dianocica

asiza tu ai inchis vreun ochi azi noapte?dormi si tu cat si cand mai poti, ca dupa...

azi ma duc si eu la dr, eco si panaa.nu chiar in ordinea asta....va spun dupa ce am facut

dianocica37s cu david alexandru

Am dormit vreo 3 ore...apoi am mers la injectie......acuma mai bantui putin p-aci si merg in patut...sper sa pot dormi macar putin...Transmite-i Anei toate urarile de bine de la noi...si pupici pentru bb-lina...Si sa ne dai vesti de la eco, ok???

Aelita, ce frumoasa caciulitza!!!! Si eu tare as vrea sa am rabdarea necesara sa crosetez...da' nu pot...Foarte frumoase lucrusoare ai facut tu pentru printesina mica!!!

Oana 35+ cu Denis Cristian
Disney bb

Personality can open doors, but only character can keep them open!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

Buna dimineata..vin si io la o gura de cafea virtuala, ca pe aia adevarata o sa o beau pe la 4 dupa masa..mi-a promis al meu sotz ca azi mergem sa bem o cafa, daca ieri nu am mai ajuns..

HAI ALEXANDRA!!
am eu mai mari emotii decat ea, precis! Tzuc-o mama sa o tzuce!

Asizule am facut si eu o data in tinerete injectii d'alea de care zici tu, si stiu cat de tare dor. Zi sarumana ca ai branula si nu iti mai ciuruie nimeni popoul.
Si fii bucuroasa ca au descoperit infectia ta urinara, mai bine ii dai acum cu antibiotice dar o sa-i fie bine bebelului tau.

Aelita esti un geniu al tricotatului si crosetatului...nu ne dai si noua lectii? Da' sa nu incepi acum, las ca iti spun eu cand apare a mea bunica aici, sa imi arate cum sa tin acele alea in mana, si pe urma..o sa fiu ochi si urechi.

Imi e foame. Iar.

Ieri ne-am plimbat din doc in doc..de la spital la gineco. La spital m-au anuntat ca nu tre sa ma inscriu, cand ma apuca sa ma duc, ca ele sunt acolo. In orice caz, super dragutze moasele (erau o turma, sa tot fi fost vreo 7...)si tipul gineco si mai dragutz. Nici nu imi mai vine sa ma duc la gineco a mea..parca tot la spital m-as duce.
Ca tot am mentionat-o pe gineco a mea...... iar mi-a citit din tabel. Deja nu mai suport. Nu inteleg de ce ii e atat de greu sa imi calculeze cat imi e de mare/mica fata, ca mai mult de 10 sec nu ii ia...In fine. Cica e bine. Doamne ajuta, ce sa zic..
Tre sa o dau pe acupunctura, ca nu se mai poate cu retentia de apa, am pus 5 kg pe mine in 2 saptamani, mi-au iesit ochii ca la melc cand m-am urcat pe cantar. Sunt umflata ca un balon, acusi pocnesc.
Plus ca daca nu incep acum acupunctura din cauza mainii drepte o sa ajung la operatie. Asa ca..maine ma duc la moasa.Iar.

Copchila e infipta cu capul in bazin. E pregatita. Am inceput deja sa ii pove ce frumos e de Craciun..poate poate o conving sa vina mai devreme...

Gata. Ma duc la munca. Ma consolez cu ideea ca din 1 dec chiar nu mai vin la birou. Pe cuvant.

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcelac spune:

'neata fetele!

iar apar...

Hai ALEXANDRA!!!!!!

Felicitari tuturor fetelor ce au mai nascut!!! Sa va fie bine si voua si BBilor!

Eu raportez o noapte cum nu a fost alta. M-am trezit pe la 3 de o durere ca nu puteam nici respira... aia da contractie dureroasa fetelor, am zis ca daca asa e prima eu nu rezist nici pana la a 3-a... a trebuit sa merg la baie unde m-au luat niste frisoane ca nu puteam rupe hartia... of-of fugutza inapoi in pat, bagat in brate la tati, tremura si tati si patu de la frisoanele mele... dupa o vreme m-au lasat frisoanele si au inceput contractii suportabile la diverse intervale de timp, ca nici nu mai staim ce sa mai inteleg. pe la 4 jumate m-a luat cu somn si am dormit pana la 8 jumate.

Asta a fost povestea noptii, acum sa vedem ce zi ne asteapta...

eu sunt cu toata casa intoarsa, tati cu un prieten abia acum fac schite pe pereti ca sa picteze camera bb-linei... sa zicem ca bagajul de spital e facut, dar nu ma simt pregatita de loc. Plus ca habar nu am ce si cum in Gine I... cat se da, cui, cand, conditii, posibilitati... Poate totusi sa fim cuminti si sa prindem controlul de maine ca suntem programati la ora 3, la nenea dr. El ne-a chemat dupa 1, daca nu nastem pana atunci, dar eu mi-am facut programare in clinica privata unde mai face consultatii, asa ca maine ii facem o surpriza ca doar nu am apucat sa vb de epidurala, si alte amanunte.

Chiar asa, ce credeti ca ar trebui sa mai stabilesc cu el in afara de posibilitatea de epidurala? Ca mi-a plecat si ultimul neuron ce il aveam... ?

marcela 36+

Mergi la inceput