Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (60)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
doradora spune:
vad ca avem mamici cu bebei nou-nascuti, felicitari tuturor!
dianocica noi avem o cunostinta care a luat pediatrul de la euroclinic, este f multumita de el. vizita lui la domiciliu este 1 milion, nu stiu cat costa sa mergi tu la el la spital.oricum, am inteles ca dupa 1 an vine mult mai rar medicul la copil.
s-a mai incheiat o zi petrecuta inutil in campul muncii. colegii sunt draguti, nu ma lasa sa vin cu transportul in comun,desi sunt 2 statii mari si late, ma aduc cu masina acasa, dar dupa oricum sunt terminata si nu sunt in stare sa mai fac nimic.
azi imi propun sa fac totusi ciorba de cartofi, de ieri trebuia, dar nu am putut, si in ultima vreme sunt fan al cartofilor.poate azi reusesc. partea proasta e cu curatatul lor, nu imi vine sa ma apuc, nici de frica!
chris 37+
alexandra
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Ralumat spune:
Buna,dragele mele! Din nou, apar dupa o perioada mai indelungata de absenta....dar anul asta parca e pus sa ne necajeasca (nu se mai termina o data!), atat pe noi , cat si pe prietenii nostri. O prietena are niste necazuri in perioada aceasta si am incercat sa fiu cat mai mult alaturi de ea, sa o ajut cu cat pot (mai mult cu vorbe si cu prezenta, dar decat deloc....). Asa ca am neglijat netul , desi mi-a fost tare dor de voi.....
Vreau sa le urez si eu FELICITARI!tuturor proaspetelor mamici! am incercat sa citesc cat de cat din urma, si am plans aproape de fiecare data.....sunteti niste puternice! Sa aveti bebei frumosi si mancaciosi!
Despre mine nu prea am noutati....colul e sters, bebele e centrat....asteptam!
Sper sa intru un pic mai des sa va scriu....acum ma duc sa-mi oblojesc catelusul ; nu stiu ce a patit saracutul, dar are un degetel umflat si mi-a schiopatat azi toata ziua!
Raluca 38+
dianocica spune:
fetelor, sa nu va suparati pe mine daca ma repet ca azi am fost cam bezmetica. ne am trezit dupa al doilea pui de somn...
una la mana: ce e cu aelita?sa zic ca n am auzit o azi
a doua:voi v ati ingrasat in ultimul timp?eu mi am dat seama ca de cand stau acasa si nu mai fac absolut nimic pt serviciu,adica de vreo luna, nu m am mai ingrasat deloc. dar deloc. si cu 2 sapt inainte de asta luasem vreo 3-4kile. pe de o parte m as bucura eu dar parca nu mi prea vine....oricum, maine mergem la eco si dupa la control si speram s o vedem si pe panaa un pic. i as lua ceva dar nu prea stiu ce...ceva pt ea, nu pt bebe...mai vedem...
dianocica37s cu
david alexandru
mamaana spune:
buna fetelor! felicitari proaspetelor mamici!
kokorina tare m-a emotionat povestea ta; bine ca sunteti in sfarsit cu bine acasa toti 4 !!
veronici fii tare si bucura-te ca-l ai pe Rares langa tine !!
eu ma duc azi la eco si la doctor; n-am mai fost de doua saptamani si mi se pare cam mult; de abia astept sa vad ce-mi fac fetele; sunt un pic ingrijorata ca acum doua saptamani era o diferenta de 300 gr intre ele - mie mi s-a parut mult, dar doctorul mi-a zis ca 'sunt in grafic'; sper sa le mai pot tine macar pana saptamana viitoare cu toate ca e din ce in ce mai greu; dar si asa nu fac nimic toata ziua decat mananc si dorm; numai seara e mai agitatie ca e vremea de lectii iar eu nu ma pot abtine sa nu ma bag peste baiatul meu sa vad ce si cum face (tot mi-a mai ramas ceva in sange de cand am fost profesoara...)
va pup pe toate,
Ana 34+ Stephanie si
Isabelle si Tudor (12.12.96)
cristina1974 spune:
Felicitari proaspetelor mamici pentru bebelushii pe care i-au adus pe lume!
veronici,imi pare rau de ce ti s-a intamplat,insa ma bucur ca Rares al tau creste frumos.imi inchipui ca ai trecut prin clipe de cosmar, insa e bine cand, pana la urma, lucrurile se aranjeaza bine.
Asiza,ai grija de tine! intr-adevar, sarcina aduce mari schimbari.
Vreau sa incurajez fetele care se pregatesc de marea intalnire. Ar trebui sa ma numar si eu printre ele,insa la mine e doar chin, in fiecare seara, si dureri cumplite, si atat,nimic mai mult.Cred ca imi spal pacatele toate cu sarcina asta, ca de-acum e tortura pentru mine.Durerile pe care le am,in fiecare seara,sunt groaznice, plang de-mi vine sa mor,insa dupa o ora-doua trec.Colul meu este super inchis, spatele ma doare de mor,de mers,greu tare.....ce mai,m-am saturat.Ma bucur de un singur lucru, ca Georgia este activa si e sanatoasa.Si visez cu ochii deschisi la ceea ce ma asteapta dupa ce nasc.Abia astept.Oricum, un eventual bebe nr.3 este sters categoric,definitiv si irevocabil de pe lista mea. Mi-ajunge,pur si simplu.
va pup si va doresc numai bine39+,Iasmina Timeea si bebe Georgia Helia
cristina
dianocica spune:
cristina bravo mami! ce cantec pt urechile mele sa aud un pe care la locul lui. e o boala in ultimul timp iar mie mi s-a pus pe creier...dar nu despre asta discutam noi aici,nu? durerile alea nesuferite nu trec nici cu ? eu iti tin pumnii si, daca vrei, incepem si un pic de galerie...
dianocica37s cu
david alexandru
cristina1974 spune:
Dianocica,pupici multi,si mersi pt galerie.Nu trec nici cu aia.....39+,Iasmina Timeea si bebe Georgia Helia
cristina
doradora spune:
m-am apucat de ciorba de cartofi...doar ca merge ceva mai greu, tinand cont ca nu am cartofi...m-am tampit cu totul, pe bune! o sa ia alex cand vine acasa, dar nu-mi vine sa cred ca am uitat ce e mai important in toata povestea asta!
chris 37+
alexandra
miraco spune:
Ei bine...am fost si noi la dr.si mi-era ca nu ma pune pe caprita.Uite ca m-a pus...Doamne fetelor m-am fastacit toata...nu va mai spun ca-i ziceam lui iubi sa intre cu mine,el nu si nu,ca trebe sa intru singura de data asta.M-a chemat in spital pt ca era de garda,si era si grabitpe deasupra.Cand mi-a zis sa m-a dezbrac imi venea s-o iau la fuga,credeam ca scap si de data asta...Nu ziceti voi ca astepta omul dupa mine si se trezeste ca o iau spre usa...'eu tre sa merg la toaleta...simteam ca scap pipi pe mine...
da de unde cativa stropi...In fine revin,asistenta ma ia repede,hai ca te asteptam,dezbraca-te mai repede.Nu stiu ce culoare aveam la fata dar tremuram toata...M-am fastacit evident de nu mai puteam,cand am revenit i-am trantit servetelele intime pe birou(unde sa le fi pus daca am intrat cu ele in mana(geaca,geanta..toate alea erau la iubi afara)incepe omul sa rada si zice catre asistenta si mai era - dr.pe-acolo"mai dar ce mi-ai adus aici...?te-ai gandit ca ajung abia maine acasa si poate imi trebuie...?Ei incercau sa faca glume cu mine...normal ca nu-mi ardea ...
In fine mi-a promis ca atunci cand voi veni sa nasc ma va urca de 30 de ori pe capra...asa ca sa nu-mi mai fie frica de ea...
In fine...si-a facut treaba...Am avut grija sa scot un auuuch chiar inainte de a incepe(asa sa inteleaga ca trbe sa aibe grija si ca mi-e frica)dar m-a si jenat.Offf si nu mi-a zis nik de col sau alte alea...eu n-am mai fost in stare sa-l intreb...Eco nu mi-a mai facut.Mi-a dat clotrimazol ovule timp de 5 zile iar la eco merg sapt viitoare la cabinet.Problema e alta...anestezistul care face epidurala e plecat din oras pana pe 30.Dr. mi-a zis ca spera sa nu nasc pana atunci...iar mie nu-mi ramane decat sa ma rog...Am venit acasa putin speriata si m-am pus in patut o ora.Ma trezesc frumusel merg la baie si...
panica sange pe tampon,ma sterg si iar sange si ma pun pe bocit.Il sun repede si-si cere scuze ca era grabit si a uitat sa ma avertizeze ca s-ar putea sa sangerez azi,maine.Eu insa tot nu-s prea linistita...Voi ati mai patit asa...dupa control.Stiu sigur ca am citit dar nu mai stiu la cine....caut in mesajele din urma.Intrebarea este...oare se poate declansa nasterea mai repede ca a zgandarit pe acolo? V-am zis ca pana pe 30 as vrea sa mai tin bebica in piscina...
Miraco
37+ cu
Alessia Elena
burtika
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bamboletta/bamboletta.jpg)
bamboletta spune:
Miraco-si eu la fel am sangerat cand m-a suit pe calul balan la 37 sapt si la fel mi-a zis doctorita ca e ok ,a durat 1-2 zile
Vroiam sa intreb de cand putem face gimnastica dupa nastere dupa 2 luni?ca eu vreau sa slabesc mai repede
sa scap de burta si solduri
Bamboletta si
bebelina Antonia-Gabriela
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
"Poze Antonia-Gabriela"