Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (60)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

miraco esti simpatica foc... credeam ca doar eu sunt asa panicoasa cu suitul pe capra...eu i am zis din prima ca am fost la un alt dr si primul lucru, dupa buna ziua, sus pe capra si ecografie intravaginala...nu m am mai dus a doua oara...si dr era tutunaru, de care am auzit numai lucruri bune, dar pur si simplu nu era pt mine...treaba cu sangerarea e normala, nu te mai panica....eu dupa ce i am povestit dr mele, nu m a suit pe calu'balan pana in sapt 35 cand erau contractii mari.acum ma rog eu de ea, sa fiu sigura ca e totul bine...dar nu ne ai spus, col inchis,deschis,cati cm?hai ca sa am cu ce compara maine....

dianocica37s cu david alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki04 spune:

dupa mai mult timp va scriu si eu.Am lipsit nemotivat, dar v-am citit mereu.
FELICITARI noilor mamici, sa aveti bebei sanatosi si mancaciosi!
Miraco cred ca Laura13 a sangerat dupa control si pana la urma totul a fost ok.
Noi mergem joi la control, am sa revin sa va scriu ce ne-a mai zis dr.
Acum va las ca sotul meu tocmai a facut niste peste si miroase tare bine.

Mihaela 35+
Mamica de Adita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Salutare, burtici, mamici si bebici!!!
Asiza, am auzit si eu ca ampicilina doare al naibii de tare, daca e facuta intramuscular! In 2004 eu am avut listerioza si am facut doua saptamani ampicilina, dar intravenos si nu m-a durut deloc, si gentamicina intramuscular (asta m-a cam durut, mai ales daca introducea asistenta serul repede). Nu mi-au pus branula, ma intepau de fiecare data, asa ca atunci cand m-au externat mainile mele aratau ca ale unui drogat. Sper sa-ti treaca infectia urinara si candidoza cat mai repede!
Miraco, o foarte buna prietena de-a mea, care acum e mamica, a patit chestia asta de cateva ori. In ultimul trimestru de sarcina medicul o urca pe calul balan la fiecare consultatie si aproape de fiecare data avea sangerari, dar doctorul i-a spus sa nu se sperie, ca se mai intampla si nu e nici o problema. (e vorba de doctorul Badea de la Municipal, care i-a indus nasterea cu cateva zile inainte de termen, pentru ca se apropia Pastele si a spus ca n-are chef sa vina la spital de sarbatori, mai ales ca era si ziua lui de nastere in perioada aia. I-a indus nasterea de dimineata si pe la orele 15 el a plecat acasa, desi a supravegheat-o pe tot parcursul sarcinii, si a lasat-o sa nasca cu sotia lui, care era de garda). Hai ca v-am facut capul calendar, dar pe mine tare m-a enervat doctorul asta atunci! Ideea e ca nu e o problema daca ai sangerari dupa un control in ultimele saptamani de sarcina.
Alexandra, bafta multa maine!!! Nastere superusoara si un bebe supersanatos si papacios! Iti tin pumnii cat pot de tare, ca am mainile cam umflate si degetele ca niste carnaciori!
Cristina, sa dea DD sa o tii mai repede in brate pe Georgia!!! Imi pare rau ca nu te simti bine, dar fii optimista! Mai ai putin, putin!

Teutz 35+ Alexia Iarina

Mergi la inceput

am primit mesaj de la panaa.cred ca avea o probl cu telefonul-sau eu, ca mi a venit in 10mesaje si intr o ordine cu totul si cu totul...in fine, am facut puzzle10min dar uite-l

multumesc, eu sunt bine, exceptie facand...partea dorsala...dar trece.stau in rezerva3,et2, 50euro/zi. e super ok.si bebelina e bine, dar tot cu o mica exceptie:cand am nascut, am sangerat un pic mai mult si Ana a inghitit niste sange pe care l a digerat...drept pt care vomita cand si cand..si au hotarat s-o tina sub supraveghere.mi au adus o in rezerva azi pe la 9.00, cumintica foc, i am dat un pic de tzitzi, colostrul acela iar pe la 14 cand a vomitat din nou...au luat o sus s o tina sub supraveghere si sa i faca o spalatura gastrica. in rest, cu dumnezeu inainte.Pupici tuturor fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Saryta,FELICITARI !!!sa-ti traiasca fetita!
Panaa,FELICITARI !! sa-ti traiasca Ana Mihaela !
ramsam,da,asa se spune,sa se faca in 40 de zile,dar ma gandeam ca e iarna,e frig..si daca tot e cearta pt botez,sa fie un pic mai tarziu,cand se calmeaza lucrurile.
Eu am sa fac botezul mai tarziu,nu stiu cand,poate in primavara,poate chiar in vara ..eu una nu tin cont de acele 40 de zile.

voi toate o sa tineti chestia asta cu botezul ????

dianocica si miraco,tineti-va de nmanuta!
Alexandra,O SA FIE BINE, OSA FIE BINE, O SA FIE BINE !!!!! Ai sa vezi !! Ai sa-.l tiipe Mark in brate!! Noi suntem aici si iti tinem pumnii sa scapi repede !!!

haideti cu sagetatorii !!!!! vin sagetatyorii,feteloooor !!!! pana pe 22 decembrie !!!

asiza,chiar nu trece decat cu injectabil?? eu nu am mai facut injectabil de 15 ani..si nici nu as face,ca fug cu chilotii in vine.
imi pare rau ca trebuie sa faci asta! fir-ar ea sa fie de infectie..

kokorina
,mi-e dor de tineeeeeeeeee!
dianocica,uite-ma aici!
" ce cantec pt urechile mele sa aud un pe care la locul lui. e o boala in ultimul timp iar mie mi s-a pus pe creier..."
cristina
,
imi pare rau ca ai asa dureri atat timp!!of..sa scapoi si tu mai repede!!
chris, "m-am apucat de ciorba de cartofi...doar ca merge ceva mai greu, tinand cont ca nu am cartofi..." hahaaaa moooor !!!! merge greu ciorba de cartofi ca nu are cartofi,nebunooooooooooooo hahaaaaa
miraco
,da ,e normal sa sangerezi dupa un control.stai linistita,daca nue hemoragie puternica.de-aia nici nu prea se fac controale pe masa,decat rar.
dolores ,te asteptam !!!!

34+

Mergi la inceput

deci, alexandra pana sa te duci la culcare

si hai maine cu sms ca esti ca o floare si mark e un printisor cumine....

Mergi la inceput

cris citeam azi la mamici de sept oct ca una din fete a uitat catelul afara cand l a scos la plimbare, eu am incuiat pisicul pe balcon de vreo doua ori, asa ca treaba cu cartofii nu e grava, zic eu. [D]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

a venit alex mai devreme azi, asa ca a prestat in bucatarie, si acum l-am lasat sa prajeasca el snitelele, ca mi s-a facut rau de la mirosul de prajeala. ciorba fierbe bine merci tot sub supravegherea lui.
din pacate m-a anuntat ca nu are cum sa vina joi la dr, cand sper sa programam si cezariana. am vorbit cu vara-mea, dar din pacate ea e la o conferinta, asa ca o sa vorb la serviciu sa vina careva cu mine. chiar radeam, ca e bine-cu alex am facut copilul si cu soferul merg la controale... vedeti, stiam eu de ce merg la munca-uite ca trag si foloase...oricum, i-am zis lui alex ca nu ma supar ca are treaba la ser, as fi preferat sa stea altfel lucrurile, dar nu e o tragedie, insa daca il pune naiba sa ii zica lu` soacra-mea si ma trezesc cu ea pe cap, un an de zile tine post la stiti voi ce! ca si daca afla soacra, nu ii pot zice sa stea acasa, ca mai bine merg cu soferul sau cu colegul x la ginecolog decat cu ea, nu? sau ar mai fi varianta cu socrul, stim bine ca se poate!

chris 37+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

nu am precizat, dar sunt primele snitele care se fac la noi in casa din aprilie incoace, tocmai din cauza mirosului de prajeala, si ma bucuram ca m-am incumetat, ca dupa ce vine bebelina nu o sa mai stea nimeni de asa ceva-nu va pot spune cat regret si cat de greata imi e...

chris 37+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

tie ti-e greata,si mie parca mi s-ar face ceva pofta de snitele...dar mi-e lene..

Mergi la inceput