Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (60)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
ank999 spune:
Carla Felicitari pitesteanco! Sa-ti traiasca bebelina, sa fiti amandoua sanatoase si fericite! Se pare ca tu trebuie sa-mi povestesti mie cum a fost drumul pana la Bucuresti!
Biabaus, Deborah ! Bravo mamicilor!Va doresc tot binele din lume pentru voi si bebeii vostri!
Panaa, Saryta multa sanatate fetelor atat pentru voi cat si pentru minunile voastre!! Sa vi se i8mplineasca toate visele!
toate burticile, mamicile si ingerasii!
Felicitari celor care au revenit acasa!38+ cu
Erica Elena
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ank999 spune:
Veronici imi pare foarte rau pt ceea ce ai patit! Bine ca Rares se face mare si e sanatos! Sa te bucuri de el si sa treci peste toate problmele!
Asiza sper ca problemuta ta sa se rezolve cat mai repede si cu mai putine injectii!
hai Alexandra! Si eu cred ca voi naste dupa 40 de saptamani.
Duminica am fost la control si aveam ditamai colul de 4 cm, foooaarte inchis, iar bbelina mea nu da nici un semn. Partea proasta este ca are o circulara de cordon de toata frumusetea!38+ cu
Erica Elena
kokorina spune:
FELICITARI SARYTAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!
sa-ti traiasca fetita,sa creasca mare,sanatoasa,frumoasa,norocoasa.....exact in ordinea asta!!!!!!!!!
FELICITARI PANAA!!!!!!!!!!!!!!
multa sanatate si tie si la fetita,fetele lui tata!
HAI ALEXANDRA
HAI DOLORES
pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM
kokorina spune:
IAR EU AM BOCIT;CE FRUMOS ATI SCRIS VOI:::::DOAMNE CAT VA MAI IUBESC PE TOATE::::::NU-I ASA CA-I CIUDAT?DESI NU NE CUNOASTEM;AVEM SI SIMTIM NISTE SENTIMENTE FOARTE PUTERNICE::::::::LA CATE AM TRAS IMPREUNA::::::
PUPICI LA TOATE FETELE
pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM
ank999 spune:
Cleo felicitari! Sa ai o nunta ca-n povesti!
Kokorina am citit povestea ta si m-a bufnit plansul. Totu-i bine cand se termina cu bine!
Fug sa ma uit si eu la poze!38+ cu
Erica Elena
ank999 spune:
Ce pozici frumoase! Ce bbei frumosi aveti fetelor! Va felicit din toata inima!
38+ cu
Erica Elena
ingeras26a spune:
quote:
Originally posted by kokorina
IAR EU AM BOCIT;CE FRUMOS ATI SCRIS VOI:::::DOAMNE CAT VA MAI IUBESC PE TOATE::::::NU-I ASA CA-I CIUDAT?DESI NU NE CUNOASTEM;AVEM SI SIMTIM NISTE SENTIMENTE FOARTE PUTERNICE::::::::LA CATE AM TRAS IMPREUNA::::::
PUPICI LA TOATE FETELEde acord!
pascal si Sophia
Pupicei, Ingeras
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
Yagmur spune:
Uite ca mai apar si eu...
Felicitari noilor mamici, Saryta si Panaa
Alexandra, iti tin pumnii... si astept vesti ca ai nascut... particip si eu la galerie
Asiza, imi tare rau sa aud astfel de vesti... dar tu esti puternica si te faci repede bine....
Eu sint super frustrata.. am fost azi sa vizez adeverinta de salariat si dupa ce am stat 3 ore la coada nu am mai rezistat....
Maine ma duc de la 7 dimineatza si astept afara pana la 8.30 cand se deschide. Nu m-a lasat nimenea sa intru in fatza...
Dar, m-am calmat ducandu-ma la cumparaturi.. i-am luat lui Luca primele hainutze.... am cam spart ceva bani, dar merita.....
Acum fug sa imi fac si eu ceva de papa.. ca mor de foame...
Pupici la burtici,Yagmur 35+ bebe Luca
monis spune:
m_monique ma bucur ca nu mai uitat. Inca nu am nascut, nici nu sunt semne deocamdata, ieri am vorbit cu dr. si a spus ca s-ar putea sa dureze pana la 7 zile inceperea travaliului, deci poate ca mai am ceva timp. Eu m-as bucura sa mai dureze ca sa mai creasca bebe.
te rog sa-mi scri nr. tau de telefon ca nu il mai am. Sper sa apuc sa mai intru ca sa il notez.
felicitari la noile mamicute: saryta, panaa, deborah77