Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (60)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Am uitat ceva......Cleo, felicitari...asadar in curand vei fi miresica......felicitari inca o data...

Oana 35+ cu Denis Cristian
Disney bb

Personality can open doors, but only character can keep them open!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deborah77 spune:

Multumim de urari. Suntem acasa de ieri dupa-amiaza, la Municipal cam asa se externeaza dupa cezariene. Daca ma operau sambata mai tarziu, probabil ma tineau pana marti. Dar de sambata dimineata...cica era ok. Nu ca as mai fi putut sa stau...n-am dormit de loc alea 2 nopti, plus cea de dinainte...ca de, emotii. Am avut o colega de salon care sforaia infiorator, si intre dureri, urlete de bebei...asta mai lipsea ca sa nu poti inchide ochii.

Imi spuneti si mie cum pot sa atasez poze in album? CA am uitat....ultima oara cand am intrat pe acolo de-abia ramasesem gravida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

wow au mai aparut bebei

Saryta,Panaa felicitari sa va traiasca bebeii,sa aveti mult laptic si refacere rapida

Hai Alexandra-nastere usoara

Asiza-eu am facut ampicilina in spital in timpul travaliului si dupa,cand am auzit ca trebuie sa fac antibiotic am zis nu e destul ca ma chinuie travaliul mai trebuie sa ma si intepe si cu injectiile astea dar am avut noroc ca mi-a pus in vena o branula(cred ca asa se cheama) din aia pt perfuzii si imi facea pe acolo injectiile pot sa spun ca nu m-a durut deloc,nu mi-a venit sa cred cand mi-a facut prima data si mi-a facut si 2 flacoane odata ,asa ca i-ti poti pune si tu o branula si sa-ti faci injectiile asa ca nu doare deloc

Kokorina-m-a emotionat f.tare povestea ta sa-ti traiasca bombonicile bine ca sunte-ti toti bine

Ramsan-sper sa treceti cat mai repede peste tot stresul asta si al meu sot in prima sapt m-a ajutat mai mult dupa a lasat-o cam moale
Ce fain ca ai destul laptic si curge singur eu ma chinui sa-l storc

pupici s-a trezit Antonia

Bamboletta si bebelina Antonia-Gabriela
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"

"Poze Antonia-Gabriela"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

alexandra tinem pumnii in continuare.mai e putin si speram ca si usor...

asiza fir ar sa fie, eram sigura ca nu intarzii tu cu vestile fara un motiv serios....tu observasei ceva in neregula inainte sa vina rezultatele astea nasoale...? tinem pumnii si uite, un si pt tine

dianocica37s cu david alexandru

Mergi la inceput

Bambo. da, mi-a spus si mie prietena mea asistenta de branula si medicul a confirmat, dar parca mi-e teama sa bag antibiotic asa, direct in vena, ca prea rapid ajunge la bb...oricum stiu ca ajunge si nu-l afecteaza, dar totusi...
Dianocica, nu am avut niciun simpotm....mai ales cu infectia aia urinara..insa medicul meu mi-a spus de acum o luna sa-mi fac urocultura la fiecare doua saptamani...stia el ce stia...cu toate ca eu nu ma asteptam intrucat n-am avut de cand ma stiu infectie urinara...dar se pare ca sarcina ne schimba tare..

Pupici...

Disney bb

Mergi la inceput

fetele, stiu ca asta a fost tema zilei mai demult dar mi se pare ca n am rezolvat mai nimic.asa ca as lansa o tema a saptamanii, ma gandeam chiar sa deschid topic nou: ce ne facem cu pediatrii? care pe cine a ales si de ce, fetele care sunt deja mamici, ziceti-ne si voi. eu habar n am pe cine sa aleg...ma gandeam ca n am fonduri sa nasc la euroclinic, dar de pediatru as putea sa incerc, ca am vazut ca au numai dr buni acolo(la nastere, deci banuiesc ca si in rest...)stiti ceva?astept....

Mergi la inceput

of, asiza

roxanica? ce mai face davidutzu tau? nu te am mai vazut zilele astea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

Veronici, in ce data s-a nascut Rares? Si da-ne mai multe detalii sa-l trecem la mare loc de cinste in listuta!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Asiza...imi pare rau ca ai vesti proaste....de fapt bine ca nu e nimic mai grav....atata doar ca trebuie sa suporti durere.... si multumesc de galerie...si maine sper sa va dau vesti bune!
Nu mai trebuie sa va spun de coada de iepurasi.....
Oricum....DD e mare si o sa ne ajute si pe noi sa fie bine si sa fim sanatosi!

alexandra 40 s si 2 zile cu Mark Andrei
poze
burtik 37 saptamani
primii fulgi
Voi fi mamica in curand....

Mergi la inceput

Ramona, Raluca si Kokorina, am vazut pozele cu bb-ii vostri...sunt absolut minunati toti!!! Nu ma mai satur privindu-i!!!

Disney bb

Mergi la inceput